Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 18:30 - 18:45
Aligo

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Aligo, en gang en basketballspillende trommis, er født i Montreal og oppvokst over hele Canada. Som den nomadiske sjelen han er, har han de siste to årene holdt til i Oslo, hvor han studerer og lager musikk om hverandre. Etter bare 20 år på jorda har han allerede en usedvanlig innholdsrik historie: Foreldrene fra Rwanda og Sør-Sudan møttes i flyktningeleir, og han har han delt en treroms leilighet med 12 andre slektninger. Som liten bodde han i drabantbyen i Calgary, mens high school ble fullført i Ottawas forsteder. Han har med andre ord sett den fulle bredden av hva livet har å tilby.
Musikkinteressen har vært med ham siden barndommen, og Aligo er i dag et multitalent som tilbringer timevis i studio hver eneste uke, og jobber utrettelig med å tilegne seg nye evner. Han spiller både trommer og trompet, og har ved siden av rappingen så smått begynt å lage egne beats, spille gitar og synge.
I november i fjor kom debutsingelen «The Outlet», produsert av (Filip “Fiix” Nicolas Bjerkem of Eyez Low Records). Låta plasserte ham på den norske musikkscenen og skapte samtidig bølger hjemme på den andre siden av Atlanteren. Med intervjuer, bloggomtale og radioopptredener hos blant andre 730.no, National Rap Show, junkyard.no og blitt årets RedBull Sound Select artist, har Aligo fanget oppmerksomheten til Oslo og skapt en sterk lokal buzz. Soundclouden hans yrer av mystiske klipp og råklipp av uutgitte singler, og gir publikum akkurat nok å tygge på mens de venter på albumdebuten, som skal komme i 2017.
https://www.facebook.com/aligobreal/?fref=ts
https://soundcloud.com/aligob
https://itunes.apple.com/no/album/the-outlet-single/id1178367779?l=nb


Saturday June 3, 2017 18:30 - 18:45
Morradi, Rådhusplassen

Attendees (1)