Loading…
View analytic
Saturday, June 3 • 17:00 - 19:00
Dj Arielinthemixstyle

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
“perfeksjonist, kreativ og nysjerrig”
Sånn beskriver Ariel Leficura seg selv, eller som de fleste kjenner han som i musikkverdenen,
Djarielinthemix.Chilensk av opprinnelse, vokst opp i Valdres, startet i sine barne/ungdomsår med sin storebror og eksperimentere innen musikk.
Sin største og første inspirasjon var (og er) latinske rytmer, fra begynnelse til slutt, gjennom alle sjangere hvor det kan være mulig å gå gjennom i….. Alt dette forvandles til ‘sett’ hvor han plukker fra hverandre, setter og fyller alle bitene sammen igjen av denne musikken som har fascinert han hele livet.
For å ikke snakke om hans utrolige kapasitet innen mixing, latinske rytmer og musikk blandet sammen til en uendelig og dansbar stil som karakteriserer han.
I løpet av hans musikk karriere har det vært mange høydepunkter, en av de mest viktige er da han startet som Radiovert på Radio Latin amerika i 2001-2007 i en alder av 17 år. Der fikk han sin største erfaring og lærdom innen DJ’ing som har fulgt han siden da.
I 2011 bestemte han seg for å bli mer selvstendig og bruke sin lidenskap for musikk til å bli noe eget. Også til å ta musikken til et annet nivå. Det året skapte han Inthemixstyle, sin egen personlige bedrift som han driver til den dag idag. I 2012 ble Inthemixstyle Radio skapt og i 2016 ble Crox Tv skapt.
I sin lidenskap som Dj og historikk har han spilt utallige ganger på Cosmopolite Scene, Rockefeller, John Dee, Eventhallen, Sentrum scene ( Oslo ) Union Scene ( Drammen), mindre klubber og Latinocruise med Stena Line i 2011, 2012 og i 2013. Andre steder han har spilt er: Bergen, Stockholm og i Chile. Han har bla oppvarmet for diverse artister og band innen den latinske sjanger som Los Jaivas, Tommy Rey, Gente de Zona, Chico Trujillo, La Noche, Dj Mendez, Zion, Dj Blass, Dadddy Yankee og mange fler.
Den dag idag fortsetter Djariel og spiller for mindre klubber i Oslo og på private oppdrag rundt om i Norge og utland. Han fortsetter med sin egen bedrift som tilbyr promotering til artister og Djs, web design, og produksjon av radio og Tv.
http://www.inthemixstyle.com
https://www.facebook.com/inthemixstyle


Saturday June 3, 2017 17:00 - 19:00
Verdensmusikk, Kubaparken

Attendees (1)