Loading…
View analytic
Saturday, June 3 • 21:15 - 21:45
Anders Dahlberg & The Rusty Gold

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
18. November slapp Anders Dahlberg sitt debutalbum «Dancing With Stars» som fikk strålende mottakelse hos musikkbloggen.no: http://www.musikkbloggen.no/2016/11/anders-dahlberg-dancing-with-stars/
Dette markerer den endelige starten for den unge låtskriveren med mye på hjertet. Etter å ha utgitt én EP, gjort supportjobber for bl.a. Monica Heldal og skaffet seg et stadig voksende publikum lokalt, begynner 25-åringen fra Ringerike å banke på døren til et større publikum.
Dahlberg høres ut som en gutt som har brukt oppveksten til å lytte til artister som Springsteen, Petty, Young og Dylan. Eller som Dahlberg selv betegner dem: ”de fire store.” Skal vi vurdere ut i fra albumet, kan nok dette stemme veldig bra. «Dancing With Stars» henter inspirasjon fra et bredt spekter av rockens historie. Sammen med den godt meritterte Knut Hem som produsent og medvirkende musiker har de funnet en sound som både fanger Dahlbergs energifulle og mer melankolske øyeblikk.
I bakhånd har Dahlberg med seg The Rusty Gold. De er hans egne Crazy Horse eller E-Street Band, og følger ham igjennom hans mangfoldige humør og uttrykk. The Rusty Gold består av Daniel Odda på bass, Reidar Standahl Håndstad på gitar og Bjørn-Arne Fremstad Karlsen på trommer.
Anders Dahlberg og bandet skal bruke våren og sommeren til å spille debutplata for publikum. Mye tyder også på at et oppfølgeralbum ikke er langt unna!
https://www.facebook.com/dahlberganders/
https://soundcloud.com/andersdahlberg


Saturday June 3, 2017 21:15 - 21:45
Roots-Rock´n´Roll, Spikersuppa

Attendees (2)