Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 14:45 - Monday, July 3 •15:00
Alterego & Alias

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Alterego og Alias er to hiphop-og-jazz-junkier fra Oslo og Hamar som leverer særegen hjemmelaga hiphop. Alterego er alteregoet til Laura Gonzalez, en jente som rapper, synger, er musikkprodusent og slampoet. Alias er Ingrid Iversen´s alias, en jazzsangerinne som eksperimenterer med rap og slampoetry.
Begge er musikkentusiaster siden de var små. Jentene kommer med ulike erfaringer og og bakgrunn innen musikk. Laura har for det meste sittet på rommet sitt, fremført chilenske visesanger med faren sin på ulike arrangementer og jobber på Agenda x studio, også kalt TellX. Ingrid har opptredd på diverse arrangementer og scener, jobbet i bransjen med ulike artister og produsenter. Ved siden av det har Ingrid en hobby hvor hun improviserer på åpne scener fra bar til bar rundt om i Oslo.
Jentene møttes en sommer 2016 og har vært uadskillelige siden med sine crazy påfunn og magiske jam-sessions. Bak i ryggen har jentene 208-crewet sitt som er “gjengen”. Ved siden av det, har de en rekke co-prod og annet samarbeid med en rekke artister og produsenter.
Duoen er en tikkende bombe, etablert i hovedstadens avgrunn. Snart kommer singelslipp med et smell. Det garanteres en hiphopstil du ikke har sett maken til siden Warlock´s og TP Allstars sin glanstid. En original jazz og neo-soulpreget old school hiphopfønk.


Saturday June 3, 2017 14:45 - Monday July 3, 2017 15:00
AKKS OSLO og Radiorakel, Arbeidersamfunnets plass Arbeidersamfunnets plass 1 0181 Oslo

Attendees (2)