Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 17:00 - 17:30
Atilla

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Atilla er en alternativ synthpopduo med base i Oslo. De gir ut sin debutplate på labelet Waterfall (Ida Jenshus, Pom Poko, m.fl.) med releasekonsert på Internasjonalen 15. juni. Debutplata har navnet “When You Think You’ve Got It”.
Musikalske referanser inkluderer Farao, Little Dragon, Aphex Twin, Destiny’s Child, Son Lux, Doffs Poi, m.m.
Vi har spilt over 30 konserter de siste to årene i både inn- og utland, med blant konserter på scener som Hulen, Mono, Parkeateret, headlinet Radio Novas Novafest 2016 på sentralen, vært på programmet til Oslo Jazzfestival og aller senest psilte support for Rohey på et stappfullt Nasjonal Jazzscene.
Musikken beveger seg mellom fengende synthpop, rett fram trøkk og eksperimentelle uttrykk. Bandet startet som en ren akustisk duo i 2013, og har etter hvert tatt med synth og elektronikk. Allikevel hviler de ikke på play-knappen! De bruker ingen sequencing, loops eller backingtracks. Det du hører er det du ser; det du ser er det du hører!
Fra singelanmeldelsen til Through the Woods fra Deichmanske Musikkblog: “Atilla spiller iørefallende synthpop, som sagt, i samme landskap som f.eks. Beach House, men til forskjell fra Baltimore-duoen så bruker Atilla tydeligvis akustiske trommer. Det gjør seg. Byrkjedal synger ikke på en innsmigrende måte. Veldig kult!”. Link: http://blogg.deichman.no/musikk/2017/03/15/singelanmeldelse-atilla-through-the-woods/
http://www.atilla.no
https://www.facebook.com/atillaband
https://soundcloud.com/atillaband
http://tidal.com/#!/track/70936910


Attendees (5)