Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 14:30 - 14:50
New Voices

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Siden 2012 har New Voices samlet et knippe av Oslos beste solister i én pop- og gospelgruppe.
Felles har de 14 medlemmene gleden av musikkformidling og et ønske om å berøre mennesker. Dette gjør de ved å formidle ærlig om tro og liv slik det utspiller seg, gjennom musikk. New Voices er nå en av Oslos ledende gospelgrupper, med bred erfaring fra musikkbransjen både som gruppe og solister.
I korets repertoar finner en alt fra contemporary gospel, til RNB og egen-arrangerte poplåter. Sammen utgjør koristenes stemmer og personligheter et helt unikt utrykk, som både kan løfte taket og bringe frem tårer.
Debutsingelen «Victorious», produsert av Håvard Gressum Antonsen slippes til våren.
«For et grymt kor altså!»
Gospelstjernen Samuel Ljungblahd om New Voices etter konserten på Filadelfia i Oslo.
Det er første gang New Voices slipper musikk – og et stort steg for gruppen. Vi fikk terningkast 5 på Skjærgårds Music & Mission Festival for konserten vi hadde sommeren 2015, der det ble uttalt at vi var et unikt og utradisjonelt kor – fordi vi hadde en sammensetting av veldig ulike solister – som sammen høres ut som èn enhet.
Vi er 14 medlemmer, men kan høres ut som vi er et kor på 40 stk – dette har vi klart å oppnå ved å jobbe med samklang. Vi lytter til hverandre for å oppnå balansen mellom de ulike stemmene for å få de til å matche best mulig hverandre.
Samtidig så er vi fjorten unike stemmer, som alle har hvert sitt særpreg. Dette kommer tydelig frem på konsertene våre, der solistene får uttrykke stemmen sin og sette personlig preg på låtene våre.
Siden vi er bare 14, er det også veldig viktig for oss å formidle musikken som noe vi tror på. Det kreves at alle og enhver er fullstendig uavhengige av hverandre, med egen evne til formidling, samtidig som vi som gruppe skal levere vårt unike sound. Høsten 2016 dro vi i studio for første gang, for å spille inn debut-singelen vår Victorious.
Victorious handler om en helomvending og det å gå fra en hverdag uten å ha en å lene seg på, til å ha en som kan bære tunge byrder. Sangen ønsker å formidle en glede og et budskap til alle troende om at vi er på vinnerlaget. Han har forandret vårt indre, og vi ser en lys fremtid med Gud på vår side.
Fremover skal vi tilbake igjen i studio til høsten, for å spille inn flere låter som vi skal gi ut, og til slutt skal dette ende i en EP. Vi er optimistiske til å få litt reklame på noen av deres plattformer, som kan gi gruppen vår litt blest, slik vi kan nå ut til flere folk i Norge.
http://www.newvoices.no
https://www.facebook.com/NEWVOICESGROUP/?ref=bookmarks
https://soundcloud.com/newvoices-1
https://itunes.apple.com/no/album/victorious-single/id1232296577?l=nb


Saturday June 3, 2017 14:30 - 14:50
Korscenen, St. Hanshaugen

Attendees (6)