Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 12:45 - 13:25
Barnas jazzorkester

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Barnas Jazzhus jazzer opp på musikkens dag!
Endelig får publikum anledning til å høre Barnas Jazzhus på Musikkens dag! De talentfulle unge jazzmusikerene er i alderen 8 til 14 år, og har allerede opparbeidet seg solid sceneerfaring, på jazzfestivaler i Norge, Tyskland, Sverige og Japan og Én lørdag i måneden kan man høre dem på deres faste spillested Victoria Jazzscene.
Barnas jazzhus samarbeider med andre jazzspillende barn i mange ulike land, og til nå i år har de hatt besøk av venner fra Portugal, Spania og musikkskolen i Barquisimeto i Venezuela. Barnas Jazzhus arrangerer hvert år festivalen Kids in Jazz. Den foregår samtidig som Oslo Jazzfestival. I 2016 fikk de æren av å varme opp for selveste Jan Garbarek på Operaen, under åpningen av festivalen.
De unge musikerne er alle tilknyttet Improbasen, som er et senter for utvikling av unge jazztalenter. Improbasen er lokalisert i Oslo, men elevene kommer fra hele Østlandet, og basen knytter også til seg talentfulle unge utøvere fra andre deler av landet, i tillegg til å være involvert i opplæringsprosjekter i mange europeiske land, samt i Asia og Sør-Amerika.
Så musikkglade Oslo-boere oppfordres herved: Ta barn og ungdommer med dere på konsert! Dette er en perfekt anledning til å la unge mennesker få oppleve jazz live og møte dyktige og samspilte unge musikere på egen alder – til glede og inspirasjon!
Barnas jazzhus er støttet av Norsk kulturråd og av Sparebankstiftelsen.
http://www.improbasen.no/om_oss.php
https://www.facebook.com/Improbasen-215820451779532/?fref=ts


Saturday June 3, 2017 12:45 - 13:25
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

Attendees (6)