Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 17:30 - 18:00
Erlend Ropstad presenterer: Joakim Parka og Johan Olsen

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Erlend Ropstad presenterer: Johan Olsen og Parka.
I begynnelsen av mai holdt Popsenteret i samarbeid med Norsk Viseforum, viseverksted med en av landets mest særegne låtskrivere og tekstforfattere Erlend Ropstad. Erlend plukket ut to av hans elever fra kurset til å spille under Musikkfest Oslo.
JOHAN OLSEN
Johan er en 24 år gammel musiker fra Jørstadmoen – en ikke så velbefolket perle ved Gudbrandsdalslågens tilløp til Mjøsa. Musikken har alltid stått i fokus og etter å ha vært involvert med forskjellige band i Lillehammers musikkscene, har han nå tatt steget videre for å satse på sin egen karriere.
Musikken bærer tydelige preg av å være inspirert av et amerikansk lydbilde med røtter i både blues, folk og country. Etter å ha tilbragt forrige halvår i Nashville for inspirasjon er han nå klar for å vise resultatet av arbeidet han har lagt ned.
JOAKIM PARKA
Joakim Parka, 31 år fra Sandefjord, men bosatt i Oslo. Skriver viser med inspirasjon fra alle de store innen moderne norsk vise og rock, som CC Cowboys, Øystein Sunde og Finn Kalvik. Sangene er melodiøse, og tekstene spenner fra det lett tragikomiske og naivistiske, til situasjonsbeskrivelser. Joakim er per dags dato i prosessen med innspilling av sin første låt.


Saturday June 3, 2017 17:30 - 18:00
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

Attendees (8)