Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 19:00 - 19:40
Ane Bjerkan

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Ane Bjerkan komponerer vakre, rike låter og er en fri og utforskende vokalist. Sammen med bandet sitt har hun jobbet de siste to årene med å finne sin plass i en sonisk verden med piano, luftige trommer, minimalistiske synther og stryk. Ved hjelp av nøye utvalgte musikalske elementer, innspilt både i en mørk kjeller i Oslo og ute ved havgapet på Giske, fanger låtene en sjelden ro og nærhet. I samarbeid med produsent Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl) og Marcus Forsgren (The Lionheart Brothers, Jaga Jazzist) er det nå åtte låter som skal presenteres, og først ut er den majestetiske og bergtagende singelen Cherry Blossoms.
Om sin første singel sier Ane:
”I tida vi lever i nå tror jeg mange unge leter etter et landingssted. Med alle mulighetene som ligger til rette så kan det virke som om alt står og faller på egen innsats og egen evne til å navigere. Baksiden av dette er jo at man fort bebreider seg selv om man ikke finner helt ut av ting.
Cherry Blossoms skrev jeg sist sommer etter å ha sunget mye på Elias Akselsens “Hva gjorde du av ditt liv Tommy” – som var vignett for den brilliante NRK-serien “Kampen for tilværelsen”. Inderligheten i stemmen hans var noe jeg hadde savnet lenge, uten helt å kunne sette fingeren på det. På en måte vil jeg sammenligne det med måten forfatter Gine Cornelia Pedersen skriver bøker på. Den sommeren leste jeg også klassisk haiku og drømte meg bort til kirsebærblomstringen i Yoshino-distriktet, som igjen minnet meg om Brødrene Løvehjerte og kirsebærdalen. ”
Ane Bjerkan er opprinnelig fra Inderøy, men har i de siste årene bodd i Oslo og spilt et hundretalls konserter både i Norge og utlandet mellom annet med Østfrost og Deshane (cz/no) – men satser nå for fullt med sitt eget soloprosjekt.
http://www.anebjerkan.com
https://www.facebook.com/anebjerkan/
https://twitter.com/anebjerkan
https://soundcloud.com/anebjerkan
https://itunes.apple.com/no/artist/ane-bjerkan/id793280252?l=nb
https://itunes.apple.com/no/artist/ane-bjerkan/id793280252?l=nb


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:40
Uhørt, Strøget Torggata 11, 0181 Oslo

Attendees (9)