Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 14:00 - 14:40
Astrid Ekern

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Med fengende melodier og lekne arrangement forteller Ekern historier om livets ulike sider med en nerve og ærlighet i stemmen som treffer dypt og hardt. Etter å ha gitt ut tre singler og hatt to studiorunder i Ocean Sound Recordings på Giske utenfor Ålesund, er endelig debutalbumet klart. Fredag 3. februar kom ”Let’s Call It A Day”, et album bestående av ti sterke poplåter. Albumet er produsert, mikset og mastret av Henning Svoren ved Ocean Sound Recordings.
Astrid Ekern og hennes band har spilt en rekke konserter siden oppstarten, og har hatt suksess på blant annet Radio Sør, sist med låta ”Crying Shame” som kom i oktober i fjor. Flere av låtene har også vært innom A-lista på NRK Hedmark og Oppland. Bandet består av de dyktige musikerne Julie Falkevik (piano), Kristofer Spangen (gitar), Bjørnar Bjørnstad (bass) og Marius Sagstuen (trommer), som alle har vært med å sette sitt preg på låtene og albumet.
“Astrid Ekern har Gjøvik har stemmen som skal til for å forføre lytteren. Hun har en stor formidlingsevne, og imponerer vokalt med sitt høye toneleie og de mange grepene hun tar hit og dit.” (Rune Slyngstad, Fædrelandsvennen, 09.03.10.)
“Astrid Ekern har ikke bare en herlig stemme. Som låtsnekker har hun mye å fare med.” (Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen, 18.02.17.)
“..Astrid Ekern fikk vist at låtene fra “Let’s Call It A Day” holder vann også fra scena, og ikke minst greide hun å ta alle de fikse vokaldetaljene fra skiva og ut til publikum også." (Frode Hermanrud, Oppland Arbeiderblad, 17.03.17.)
http://www.astridekern.com
http://www.facebook.com/astridekernmusic
https://twitter.com/aekernmusic
http://www.soundcloud.com/astridekernmusic
https://tidal.com/artist/6831960
https://itunes.apple.com/us/artist/astrid-ekern/id992558238


Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:40
Lekter´n, Aker brygge Stranden 3, 0250 Oslo

Attendees (5)