Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 15:30 - 16:00
Virginia Hill

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Virginia Hill
Med en fot dypt plantet i tradisjon og den andre sparkende knallhardt på døra til fremtiden.
Denne kvintetten er fast bestemt på å drive godstoget med denne standhaftige form for musikk og underholdning fremover.
Kjernen av bandet har holdt det gående i nærmere fem år.
Som “Phillie & The Cruel Faces”, har bandet allerede turnert rundt om i Europa, hvor deres energiske opptredener hevet ikke bare øyenbryn på publikum, men også de som var nødt til å innta scenen etterpå.
I Norge spilles det hit, dit, opp og ned. Høydepunktene så langt er support for Backstreet Girls på den årlige julekonserten de holder hvert år på Rockefeller Music Hall.
Det Phillie startet som et fundament for sin soloplate “Love with Fear” i 2012, hvor en rekke lokale vokalister bidro på hvert sitt spor ble videreutviklet gjennom fjorårets single «Back Home to Nothing».
På dette tidspunktet har den nå stabiliserte besetningen bestående av Phillie (Leadgitar), Marcus H. Pedersen (Bass) og Jostein Ratama (Trommer), blitt komplettert med den erfarne frontmannen, Paul E. Vercouteren (Hollywood Vampires, Kill City Bandits), som var en av vokalistene på Phillie’s soloalbum) Det nyeste tilskuddet på stammen er Mathias Groven (Rytmegitar)
Med friskt blod og innsatsvilje, er det bestemt å starte et nytt kapittel: Navnet er endret til det kortere og mer gjenkjennelige Virginia Hill.
Et fult album med nytt materiale er ferdig innspilt på “Laidback Studios”, og første smakebit fra dette, er den kommende single “Dangerous Temptations (ft. Petter Baarli)”. En meget fengende, klassisk rock n’ roll låt som simpelthen skriker etter å bli spilt på radio.
Virginia Hill er klare for å erobre. Ikke bare i Norge, men hele verden.
https://www.facebook.com/VirginiaHillBand/

Saturday June 3, 2017 15:30 - 16:00
Metallscenen, Aye Aye club Storgata 9, 0155 Oslo

Attendees (10)