Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 16:30 - 17:00
Delvoid

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Delvoid fra utkanten av Oslo, har siden 2008 opparbeidet seg et rykte for å levere intense,
energiske og dynamiske liveshows. Musikken spenner seg fra støyete lydmur, til sårbare vokalmelodier, til mastodonte riff, komponert med smak for detaljer og knep. De jakter samme hval som blant andre Tool, Motorpsycho og Sigur Ros, men tar med sin egen klype psykedelia og minimalisme i skytteriet. Med debutalbumet «Delve» som ble sluppet høsten 2011, etablerte de seg som ambisiøse nykommere innenfor den alternative rockens sfære.
Etter utgivelsen av «Delve» har de spilt under diverse norske festivaler, arrangert små bortgjemte konserter i skogen, og komponert et soundtrack til dokumentarfilmen «First Contact» av Johan Wildhagen.
30. oktober 2015 slapp Delvoid sin andre fullengder «Serene». Albumet er blitt omtalt som «a masterwork of power», «an essential album, not to be missed» og «one of the best albums of 2015». I den nesten tre år lange arbeidsprosessen har Delvoid vært kompromissløse og ikke spart på noe på sin musikalske reise inn i den progressive-rockens og post-metalens dype oseaner. Med en lang rekke gjestartister, inkludert fiolinist Ole Henrik Moe og flere musikere fra Oslo filharmonien, er «Serene» et episk, vågalt album som ruller inn på 75 minutter. Lyrisk tar «Serene» for seg tema som blant annet utviklende psykologi, moderskap og desillusjonering, som også reflekteres i Roland Goksøyrs fantastiske artwork, som spesifikt er malt i møte med bandets musikk.
http://www.delvoid.com/
https://www.facebook.com/delvoid/
https://twitter.com/Delvoidofficial
https://soundcloud.com/delvoid


Saturday June 3, 2017 16:30 - 17:00
Metallscenen, Aye Aye club Storgata 9, 0155 Oslo

Attendees (12)