Loading…
View analytic
Saturday, June 3 • 19:30 - 20:30
Amo

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Melodisk, Energisk, Dyp og Sensuell er en god måte å beskrive stilen til den 26 år gamle mannen Amo Njai, fra Stavanger. Han har i de siste årene vert travel med å opptre på flere scener rundt om i Norge, Stockholm, Berlin og Mexico. I løpet av de siste 4 årene har han opptred fast på klubber som Verkstedet, Karusell og Gudruns. Han har også spilt på festivaler som Solar Weekend Festival 2013 og Sehr Schön Festival 2016.
På siden fant han en sterk interesse for musikkproduksjon og ettervert investerte han i utstyr og instrument og satt i gang. Etter noen år dannet han de rette tekniske og kreative egenskapene for å ta det neste steget med egne produksjoner. Amo har nå sluppet flere låter og jobber stadig med nye prosjekt. Bare tidligere i år debuterte han med sin første EP “The Reunion”, på det norsk/svenske plateselskapet “7715R Records”.
Amo jobber nå med ny musikk og holder det månedlige klubbkonseptet “AMO&VAZ” sammen med Daniel Vaz på Verkstedet. Han spiller også stadig på andre klubber som Karusell, Jaeger, The Villa.
https://www.residentadvisor.net/dj/amo-no
https://www.facebook.com/itsmeamo/
https://soundcloud.com/itsmeamo
https://itun.es/no/ZqM4hb


Saturday June 3, 2017 19:30 - 20:30
Skippergata 22 Skippergata 22, 0154 Oslo

Attendees (2)