Loading…
Saturday, June 3 • 21:00 - 22:00
Freaky Oscar

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
FREAKY OSCAR
Låtskriver, gitarist og vokalist Asgeir Wølner lager sangene oppe i trehytta si, ytterst i Øst-marka, hvor han har bodd i mange år. Med sine maktkritiske og samfunnsengasjerte tekster ønsker Wølner både å spille og skrive verden litt bedre!
Det ligger en forkjærlighet til fredsrockerne fra 60 og 70 tallet i musikken, men med innslag av nyere alternativ rock, Indie, New Wave og No Depression har Freaky Oscar funnet sitt eget uttrykk! Freaky Oscar øver med bandet sitt, the FarSounds, nettopp her på Hausmania, Oslos undergrunnspalass. Debutalbumet kom i april 2017, og nå gleder de seg til å spille mange konserter, samtidig som de alt er godt i gang med låtene til neste plate! (No peace for the wicked!)
Freaky Oscars første plate, Constant Liberation, er ute på LP, CD og digitalt. På plata trakterer Wølner selv alle strengeinstrumenter og synger, mens Lars Toverud spiller trommer. Lars har også mikset albumet.
Freaky Oscars live-band, the FarSounds, består av av Kenneth Andersen på trommer, Einar Stokke Fadnes på tangenter, Per Christian Holm på gitar og Øystein Hobber på bass.
Ha en herlig Musikkfest alle sammen! Vil dere høre noe fri fredsrock med fete gitar-riff så kom gjerne til Hausmania for å høre på oss!
Fred og Kjærlighet fra Freaky Oscar & the FarSounds!
http://freakyoscar.com
https://www.facebook.com/livingutopia/
https://soundcloud.com/user-523221627


Saturday June 3, 2017 21:00 - 22:00
Hausmania Hausmanns gate 34, 0182 Oslo

Attendees (6)