Loading…
View analytic
Saturday, June 3 • 15:30 - 16:00
Robert Moses & the Harmony Crusaders

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
I september 2013 Robert Moses and the Harmony Crusaders ga ut albumet Self-Developing Country på Voices of Wonder Records. Albumet fikk veldig gode anmeldelser, deriblant 5 i Dagbladet og terningkast 6 i Firdaposten. Det endte også opp i flere Top Ten lister for 2013, som inkluderte Dagbladets liste, i tillegg til at albumet vant prisen for Best Alternativ Country Album of the Year fra Independent Music Awards i USA.
Robert Moses and the Harmony Crusaders turnerte i Norge og var på spillelisten til NRK Østfold med singelen ‘Take a Look at My Heart, Today’, i tillegg til at bandet fikk airplay gjennom en rekke andre kanaler i Norge. I februar 2106 varmet opp Robert for Mark Olson av the Jayhawks på en turne av norge.
For tiden spiller inn Robert Moses and the Harmony Crusaders deres neste skiva hos Subsonic Society Studios med Anders Møller, kjent fra Kåre and the Cavemen and Euroboys, og Spellemannspris nominerte Torgeir Waldemar som co-produsenter. Albumet skal gis ut i våren 2018 med en singel i høsten 2017.
Medlemmer av the Harmony Crusaders spiller eller har spilt med Tommy Tokyo, Midnight Choir, Sivert Høyem og Lucky Lips blant annet.
Musikalske referanser inkluderer Gram Parsons, Love, John Lennon, the Allman Brothers, Neil Young og the Violent Femmes.
Noe utdrag fra anmeldelser for Self-Developing Country:
“Med ei stemme som tidvis høyrest ut som om det er like før eigaren bikkar over, det ligg ein snert av galskap i den. Litt sånn svovelpredikantaktig. På 10 heilt fabelaktige låtar…Americana med til dels mørke undertonar…Ei flott plate som fortenar all den oppmerksomhet den skal få.”
Firdaposten 6/6
“Robert Moses vokste opp i Chicago og nå bor i Oslo – og at han har reist til «Halden Rock City» for å spille inn den imponerende annerledes debuten med The Harmony Crusaders…«Self-Developing Country» et av de mer spesielle album du får høre i år. Det har karakter.”
Dagbladet 5/6
http://www.robertmosesmusic.com/
https://www.facebook.com/Robert-Moses-and-the-Harmony-Crusaders-125942687513409/
https://twitter.com/RobertMoses00
https://soundcloud.com/robert-moses-harm-crusade
https://listen.tidal.com/album/62916692
https://itunes.apple.com/us/artist/robert-moses-harmony-crusaders/id720126763


Saturday June 3, 2017 15:30 - 16:00
Internasjonalen Youngstorget 2A, 0181 Oslo

Attendees (14)