Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 18:30 - 19:00
Lucky Lips

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Selv om de feirer 10 år som band i år, så har Lucky Lips med fjorårets album, Coming Home, revitalisert seg og posisjonert seg tydelig innen det vi kan kalle «den nye countryen». De er en del av en bølge med norske countryartister som er nyskapende og annerledes, samtidig som de er tro mot sine americana-røtter. Den samme bølgen har vi også sett internasjonalt med artister som Margo Price, Daniel Romano og Sturgill Simpson.
Lucky Lips startet å spille bluegrass, noe som kulminerte i at de ble kåret til #1 European Bluegrass Band under European World of Bluegrass-festivalen i 2011. Siden den gang har de gjennomgått et stilskifte og nå er føttene godt plantet i moderne country og americana.
I 2016 ble singlene «Through Everything» og «Coming Home» sluppet, og begge fikk listing og mye rotasjon hos NRK P1, NRK P13 og Ordentlig Radio gjennom sommeren og høsten.
Senere samme år ga bandet ut albumet Coming Home, innspilt i samarbeid med co-produsent Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, Bror Forsgren, Lionheart Brothers). Det resulterte i en meget countryinspirert plate hvor bandet i stor grad forlot bluegrassplattformen til fordel for et mer elektrisk og utvidet lydbilde.
De gode anmeldelsene lot ikke vente på seg og Lucky Lips posisjonerte seg fint inn blant det fremste landet har å by på av americana. Dagbladets Øyvind Rønning mente Lucky Lips hadde «funnet vinnerformelen» og trillet fem på terningen.
http://luckylipsband.com/
https://www.facebook.com/Lucky-Lips-8804547492/
https://soundcloud.com/user-749479397
https://listen.tidal.com/album/63402296
https://itunes.apple.com/us/album/coming-home/id1135958274


Saturday June 3, 2017 18:30 - 19:00
Internasjonalen Youngstorget 2A, 0181 Oslo

Attendees (27)