Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 17:00 - 17:30
Malene Markussen

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Malene Markussen er ei låtskriver og artist bosatt i Oslo.
Musikken har røtter i melankolsk pop med elementer fra elektronisk musikk og kjennetegnes av sterke melodier og Malenes særegne og klare stemme. Låtene er både stemningsfulle og til tider dramatiske med personlige tekster på norsk.
Musikk var tidlig en god venn for Malene som hjelp henne gjennom tøffe tider gjennom sin oppvekst. Det var gjennom musikken hun følte hun virkelig ble hørt og at hun fikk sakt det hun ville si. Musikken fikk satt ord på følelser som ellers var vanskelig å sette ord på og en trøst i at en aldri er alene, noe Malene ønsker å videreføre med egen musikk.
Etter mange år som vokalist i rockeband bestemte Malene seg for å gå solo og september 2015 gav hun ut sin norskspråklige debutsingel «Alt Du Finner». En stemningsfull og melankolsk poplåt om svik med Malenes uttrykksfulle stemme i senter. Låta viste seg å bli populær og fikk flere radiospillinger blant annet på NRK Østland og Ordentlig Radio. Oppfølgeren «Jeg Trodde Deg» fulgte januar 2016 før selve debutalbum «Aldri I Ro» ble sluppet april 2016. Her fikk publikum et innblikk i Malenes nye musikalske verden. Aldri i Ro er en samling av Malenes tanker, følelser og erfaringer så langt i livet som formidles gjennom melankolske og stemningsfulle toner. Låtene formidler også viktigheten ved å alltid bevege seg fremover på godt og vondt.
Malene har nå slått seg sammen med blant annet Peter Michelsen (Donkeyboy) v/Norsk Lydstudio og jobber nå mot en oppfølger hvor målet er å ta deg dypere inn i sinnet. Ønsket er å vise til lytteren at de aldri er alene og at det alltid er håp uansett hvor mørkt livet kan føles.
http://www.malenemarkussen.com
http://www.facebook.com/maleneofficial
http://www.twitter.com/markussenmusic
http://www.soundcloud.com/malenemarkussen


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:30
Lekter´n, Aker brygge Stranden 3, 0250 Oslo

Attendees (2)