Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, June 3 • 15:00 - 15:30
IJIN

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
IJIN
Christian Blandhoel på Feedbacker; ombygd gitar til som skaper og kontrollerer feedback.
Et stykke Oslo livsførsel og sedvanlige norske nevroser omgjort til lyd, i form dronete, PostNoise, feilslått frijazz eller misforstått dark-ambient.
I 2010 oppdaget IJIN livets rett med frihet til å skape et soundtrack til Oslo livet eller livet som vandrende Osloborger. Musikken er Postnoise; en melodiøs avleiring av støymusikk og harshnoise, med elementer av Shoegaze, ambient og sedvanlig norsk melankolsk rock.
Navnet er Japansk og er en avart av Gaijin som brukes om fremmede i Japan, men IJIN er et begrep som spesifikt referer til fremmede fra vesten Europa/USA.
Prosjektet ble startet i 2010 etter oppdagelsen av All Ears festivalen for improvisert musikk, før da hadde instrumentet som dannet grunnlaget for IJIN, blitt til som en kunstprosjekt under navnet My first recordlabel. En interaktiv utstilling med ca 50 ombygde gitarer publikum kunne fritt benytte til å skape ny musikk, prosjektet ble utstilt på UKS i 2008 og vandret til Bylarm, Malmøkonsforening, Roskildefestivalen samt Øyafestivalen i frognerparken. IJIN har utgitt ca. 36 CD-R og spilt i overkant av 40 konserter siden 2010, og har turnert i Europa (Spania, Frankrike, England, Danmark og Nederland)
http://www.ijin.no
https://www.facebook.com/ijinmusic
https://soundcloud.com/ijintestingground


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:30
Art of Noise, støyscenen Schous plass 1, 0552 Oslo

Attendees (6)