Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Saturday, June 3
 

10:00

10:00

10:30

Paul White
Saturday June 3, 2017 10:30 - 12:00
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

10:30

11:00

11:00

Helene Rickhard
Helene Rickhard er en ambient/balearic/cosmic disco DJ. Hun spiller fast på Bortenfor sammen med Rulefinn og Vinny Villbass og på discoklubben Cosmic Oslo på Revolver sammen med Bendik Høibraaten og Rune Lindbæk. Hun har de seneste årene spilt i Frankfurt, Berlin, Stockholm og rundt forbi i Oslo.
https://soundcloud.com/helene-r


Saturday June 3, 2017 11:00 - 11:45
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

11:00

Vålerenga Janitsjarkorps
Vålerenga Janitsjarkorps er en sammensveiset gjeng med musikere fra hele Oslo og omegn. Korpset har i dag 51 aktive medlemmer og består av en perfekt blanding ulike mennesker i alderen 20 – 75 år. Vi er forent om at vi har verdens beste hobby og sammen skaper en unik sosial atmosfære. Korpset er aktive i nærmiljøet på Vålerenga og har et tett samarbeid med Vålerengens Idrettsforening.
Korpset jobber hardt for å levere minneverdige opplevelser på høyt musikalsk nivå, til et så bredt publikum som mulig. Dette gjenspeiles både i konsertene vi holder og i oppdragene vi leies inn til. Korpsets reportoar er svært variert, her vil du finne alt fra monumentale klassiske verker til popmusikk fra alle tidsepoker.
Høstsesongen med VJK består av en stor høstkonsert i slutten av oktober, og julekonsert i desember. På høstkonserten inviterer vi ofte med oss et gjestekorps, og konsertene har gjerne et spesielt tema (f.eks. Halloween, Blues-Brothers, 70-tallet, fimmusikk osv.).


Saturday June 3, 2017 11:00 - 12:00
Lindeberg kulturfestival

11:00

Love&Magic DJ's
Love&Magic ~ PsyTrance, GOA and ChillOut delivery freaks, since 2009
https://www.facebook.com/synchronithesia/
https://soundcloud.com/rotorunderholdning


Saturday June 3, 2017 11:00 - 12:00
Love&Magic ChillOut, Elgsletta

11:00

11:00

Skranglejazz
Skranglejazz er et DJ-kollektiv bestående av Celius, Oskar Pask, Luftwaffel, Umulius og Lille Konge, men Skranglejazz gutta er kanskje først og fremst brødre i skrangling. Drar du på en av festene deres, på eksempelvis Gaasa eller Jaeger, kan du forvente en bøling med DJ’er i båsen og generelt høy sprengningsfaktor hva gjelder eksplosiver. Gutta har tidligere booket navn som Mall Grab, Luca Lozano, DJ Slyngshot, DJ Fettburger, Øyvind Morken, Magnus International, Telephones, Bjørn Torske og Prins Thomas til sine fester.

Saturday June 3, 2017 11:00 - 15:00
Gaasa Storgata 36 B, 0182 Oslo

11:30

11:30

11:45

Kent Horne
Mannen bak lytteklubben Classic Album Sundays i Oslo er kjent som en notorisk platesamler og blant de mest allsidige dj’ene vi har her til lands, en durkdreven platepilot siden midten av 90-tallet med en utforskende og ofte eksperimentell tilnærming til faget. Horne finner overraskende sammenhenger i musikken og gjør dem like uimotståelige for dansgulvet som de er godt egnet for hodet og hjertet.
Enten det er innenfor den elektroniske klubbscenen, med dj-sett dyppet i danseyr house/tekno og polyrytmisk disko, som på Uttakjærs-kveldene han arrangerer med makker dj Strangefruit, eller med en mer rufserocka verdensdiskotilnærming, som med klubbkveldene Love Thy Brother (Kulturhuset, tidl. Nomaden), er det ikke den musikalske sjangeren som er styrende. Grooven og energien er som Horne selv; særdeles gjestfri og inkluderende, men med kvasse, mørke kanter og eimen av blod i rytmikken.
http://www.classicalbumsundays.com
https://www.facebook.com/uttaskjaers
https://twitter.com/KentErlendHorne
https://soundcloud.com/jaegermix/jm039-kent-horne


Saturday June 3, 2017 11:45 - 12:30
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

12:00

Kolbotn-Garden
Kolbotn-Garden 2017.
Lindeberg
Introduksjon ved innmarsj på Stadion og før drillen:
Kolbotn- Garden ble stiftet i 1959 og er et drillkorps med kun jenter som medlemmer.
Det ble startet som et rent trommekorps, og etter hvert ble besetningen utvidet med trompeter og marsjtromboner og drilljenter.
Etter inspirasjon fra Kongens Garde og Danske Pikegarde begynte man tidlig på 60-tallet å innøve en formasjonsmarsj, eller drill som det kalles på fagspråket. Dette har siden vært Kolbotn-Gardens varemerke.
Kolbotn-Garden har vært invitert en 10 talls ganger til Gardens Dag i Husebyleieren, og er etterspurt til å bidra med oppvisninger ved ulike arrangementer i både privat og offentlig regi i inn og utland.
Hvert år har de en tur til utlandet og i år går turen til Amsterdam.
De har i år 42 medlemmer hvorav 6 av disse er aspiranter.
Gjennomsnittsalderen er 11,5 år.
Årets drill er laget av Troppssjef Kristian Magnussen.
Dirigent og musikalsk ansvarlig er Gunnar Røen.
Trommestuntet er laget av Felix Tvedegaard Heim
Drilljentenes stunt er koregrafert av Charlotte Røren Gulbransen
Tamburmajor er Marte Rørnes
http://www.kolbotn-garden.no


Saturday June 3, 2017 12:00 - 00:00
Lindeberg kulturfestival

12:00

Oslo Caledonian Pipe Band
Oslo Caledonian Pipe Band, også kjent som OCPB, ble stiftet i 1997 og er et av Norges fire sekkepipekorps.
De spiller skotsk og irsk sekkepipemusikk, med og uten trommer, til store og små anledninger. Hvert år er de å høre i Saint Patrick’s-paraden opp langs Karl Johans gate i anledning irenes nasjonaldag 17. mars. De er også fast innslag på VM i Highland Games for amatører på Fefor Høifjellshotell.
Dagens besetning på 18 personer består av både sekkepipeblåsere (pipeseksjonen) og trommeslagere (trommeseksjonen). Mens pipeseksjonen spiller melodier og temaer, fyller trommeseksjonen ut rytme og lydbildet med sine tre typer trommer, skarp, tenor og bass. Ofte spiller de sammen med medlemmer fra Bergen Pipes and Drums, Bergen Pipe Band og Arendal International Pipe Band, som alle er veletablerte norske sekkepipekorps.
http://ocpb.no
https://www.facebook.com/OsloCaledonianPipeBand/?fref=ts
https://twitter.com/OsloCalPB


Saturday June 3, 2017 12:00 - 12:15
Egertorget, Folkemusikk

12:00

Retro Singers
Vi er et sangkor som skal delta på Norges Korforbunds arrangement på scene St. Hanshaugen.
Retro Singers er et kor med blandet besetning, menn og kvinner. Vi synger utelukkende pop-musikk i alle sjangre med vekt på retro, altså pop før 2000-tallet. Koret fyller 6 år i år og har nå vokst til et antall på 35 sangere. Vår nye dirigent heter Karoline Gjertsen.
https://www.facebook.com/RetroSingers/?fref=ts

Saturday June 3, 2017 12:00 - 12:15
Korscenen, St. Hanshaugen

12:00

Martin O
Martin O er aktuell med mye ny musikk utover 2017. Han har allerede spilt mange forskjellige konserter rundt om i hele landet og i Tyskland.
Martin O har også i tillegg spilt på mange forskjellige konserter rundt om i Norge som blant annet HIpHop Hurray Day i Stavanger
I fjor opptrådte Martin O på Vulkan Arena under Oslo Sneaker Fest og Juicy afterparty. Han opptrådte også på Melahuset som hadde eget konsept under By-Larm og det ble en stor suksess. Ny singel ute snart!
https://www.youtube.com/watch?v=BeChOcVLYgI
https://www.facebook.com/2-Official-383539825340244/
https://soundcloud.com/chiefofthewave

Saturday June 3, 2017 12:00 - 12:20
Pila, Anker park Østre Elvebakke 7, 0182 Oslo

12:00

Feriepop! med Knut Kippersund Nesdal
Det fins folk som er kule, skumle, rare og gærne – og det er NULL STRESS! Alle kan være en stjerne. Popsenteret sparker i gang Musikkens dag med et opplegg for barn i alle aldre.
Her skal vi synge, danse, rappe, og fansen skal hyle etter mer! Låta vi skal framføre heter NULL STRESS og vil definitivt sette seg på hjernen.
Sammen med Popsenterets formidler Knut Kippersund Nesdal skal deltagerne lage et splitter-pine-heidundranes NULL STRESS-sceneshow foran et jublende publikum.
Velkommen!


Saturday June 3, 2017 12:00 - 12:30
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

12:00

Amanda Kamara
Trønderjenta Amanda Kamara (23) er oppvokst i den lille rockebyen Namsos, men med egen musikk går hun i en annen retning. Hun utviklet tidlig stor interesse for musikk og begynte å skrive sanger som 9-åring. Og med forbilder som Aretha Franklin og Alicia Keys var Amanda klar på at soulen ikke lenger fikk den oppmerksomheten den fortjente.
Med en evne til å hente inspirasjon fra ulike hold og en drøm om å skape aktuell soul-musikk, skulle det å finne det riktige soundet ta tid. Og Amanda Kamara har brukt tiden godt. Resultatet er ærlige tekster med fengende melodier. Og et lekent, organisk lydbilde som treffer innerst i sjela. Musikken hennes har blitt sammenlignet med blant annet Lianne La Havas og John Legend.
Amanda Kamara og bandet har holdt flere konserter den siste tiden og med sin utadvendte spillemåte har de allerede fått et trofast publikum. Amanda har også holdt julekonserter med gospel, soul og funk-musikk i fokus de to siste årene til gode anmeldelser.
24. mars ga Amanda Kamara ut sin første singel «Limbo» som Namdalsavisa med terningkast 5 kalte «Løfterik og moderne soul i passende pop-innpakning».
Høsten 2017 spiller Amanda også i musikaloppsetningen The Book of Mormon på Det Norske Teatret.
https://www.amandakamara.com/
https://www.facebook.com/amandakamaramusic/
https://open.spotify.com/artist/0DeFoTpwNEsCaLBWg0D7oE
https://www.instagram.com/amandakamara/
https://www.youtube.com/channel/UCjymkzIpJDmeyiFzh7gB9Kw
http://www.amandakamara.com
http://www.facebook.com/amandakamaramusic/
https://open.spotify.com/track/2Ntu8QHihZvbqHWsM5z9XH
https://itunes.apple.com/us/album/limbo-single/id1213128762


Saturday June 3, 2017 12:00 - 12:40
Lekter´n, Aker brygge Stranden 3, 0250 Oslo

12:00

Eric Small
Saturday June 3, 2017 12:00 - 12:45
Elefant Rådhusgata 25, 0158 Oslo

12:00

12:00

DJ Pizza$lut
DJ Pizza$lut (tidligere kjent som Indie-Anna Jone$) er en snill jente med en slem spilleliste. Hun har spilt på mange klubber både i og utenfor Oslo og er kjent for sin beinharde blanding av hiphop, trap og twerk. I tillegg til klubbgigs har hun vært live-DJ for en bunke norske rap artister, blant annet HEMEN og LINDA VIDALA, og har spilt på Senkveld og God Morgen Norge.
http://www.mixcloud.com/nina-lyons
https://www.facebook.com/djpizzaslut/


Saturday June 3, 2017 12:00 - 13:00
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

12:00

Phobium
Denne talentfulle ambient artisten har tidligere gitt ut stemningsfull musikk på ektoplazm.com. Han har blitt et anerkjent navn innenfor downtempo sjangeren og gir nå ut på sitt eget nettlabel og bandcamp. Alt fra myke høstdrømmer til forførende rytmer veves sammen av et hode som ikke helt er fremmed for litt galskap. Som de foregående årene har han laget helt ny musikk,som vi gleder oss til å høre. I år går det ubekreftede rykter om forførende bassrytmer og velkjente synthlyder.
http://www.phobium.net
https://www.facebook.com/phobiummusic/
https://soundcloud.com/phobium

Saturday June 3, 2017 12:00 - 13:00
Love&Magic ChillOut, Elgsletta

12:00

12:00

Atmospheric Ssoundsystem
Starter og ender festen over hele verden. Live opptak fra hele verden er kombinert med rytmer fra kjelleren.

Saturday June 3, 2017 12:00 - 13:00
Skippergata 22 Skippergata 22, 0154 Oslo

12:00

Pagalve
Fra Litauen. En ringrev som har holdt på lenge med Techno. Booket de fleste du kan tenkte deg innenfor sjangeren. Driver eget label (shaded music). 

Saturday June 3, 2017 12:00 - 13:30
Techno|Ambient, Vaterlandsparken

12:00

Helene Rickhard
Helene Rickhard er en ambient/balearic/cosmic disco DJ. Hun spiller fast på Bortenfor sammen med Rulefinn og Vinny Villbass og på discoklubben Cosmic Oslo på Revolver sammen med Bendik Høibraaten og Rune Lindbæk. Hun har de seneste årene spilt i Frankfurt, Berlin, Stockholm og rundt forbi i Oslo.
https://soundcloud.com/helene-r


Saturday June 3, 2017 12:00 - 14:00
Jaeger Grensen 9, 0159 Oslo

12:00

DJ Jonas (aka Random Assault)
Han er bare 16 år og har allerede rukket å spille på Mitt Grønne Oslo, USAGT, Ungdoms-OL på Lillehammer OG Sentrum Scene! 3. juni spiller DJ Jonas (aka Random Assault) på #mittgrønneoslo. Han lover feelgood-musikk og deilige sommerbeats!


Saturday June 3, 2017 12:00 - 17:00
#mittgrønneoslo, Nedre Foss park

12:15

Hard Luck Street

Saturday June 3, 2017 12:15 - Wednesday May 3, 2017 13:00
Bluesscenen, Tordenskiold Pub Rådhusgata 27, 0158 Oslo

12:15

Sigrid Sæter
18 år. Sunget hos Eli Storbekken i flere år. Var med på Oslokappleiken i 2016.

Saturday June 3, 2017 12:15 - 12:30
Egertorget, Folkemusikk

12:15

12:20

Cantono
Cantono er en vokalgruppe som synger et variert repertoar som strekker seg fra renessansens madrigaler via norske folkeviser til klassiske verker og populærmusikk. Vokalgruppen ble etablert høsten 2011 og øver annenhver tirsdag sentralt i Oslo (noe oftere før opptredener). Vi er engasjerte amatører som har sang som hobby, men vi har også som ambisjon å levere gode musikkopplevelser av høy kvalitet til publikum. Vi er medlem av Norges Korforbund og har egen Facebookside. Per i dag består gruppen av følgende personer: Nina Kviberg,(S)Thea Thorud Drefvelin (S) Anine Åmås, (Alt)David Sagen,(tenor) og Torbjørn Furulund(bass)
Vi arrangerer hvert år egen julekonsert, noe vi har gjort siden 2010, med mange gode tilbakemeldinger. Ellers har vi noen oppdrag gjennom året både betalte og ubetalte, – bryllup, seminarer/firma-sammenkomster, julebord, julegrantenning osv. Dette har vært både formelle og mer uformelle settinger. http://www.kor.no/cantono
https://www.facebook.com/cantono

Saturday June 3, 2017 12:20 - 12:35
Korscenen, St. Hanshaugen

12:30

UFO - Unge folkemusikere i Oslo
Unge folkemusikere i Oslo (UFO) er en gruppe med spellemenn og kvedere på 8-18 år som ledes av Mari Skeie Ljones, Mats Johansson (fele) og Bjørn Sigurd Glorvigen (sang). Tilbudet arrangeres i samarbeid med Laget for folkemusikk og Oslo musikk- og kulturskole. UFO øver ca. hver 3. torsdag på Marienlyst skole med fokus på gehørbasert samspill, sang og arrangering. På repertoaret finner vi mye lokalt stoff fra Akershus og Oslo, men også låter og sanger fra resten av Norge og andre land. Hvert år arrangerer UFO Oslosamlinga, et helgekurs med folkemusikk, -sang og -dans for barn og unge, og sjokoladekappleik under Oslokappleiken. UFO spiller også til dans og på konsert og har m.a. opptrådt på Riksscenen, Norges Musikkhøgskole, Den Norske Opera, Musikkfest Oslo og Barnas Dag i Drøbak.
https://www.facebook.com/ungefolkemusikereioslo/

Saturday June 3, 2017 12:30 - Thursday April 27, 2017 13:00
Egertorget, Folkemusikk

12:30

12:30

LKV-koret
LKV koret er et barnekor som holder til på Lindeberg skole. Koret øver hver Torsdag og er åpent for begge kjønn. Det synges barnesanger av hovedsakelig norsk karakter med pop inspirerte rytmer.

Saturday June 3, 2017 12:30 - 00:00
Lindeberg kulturfestival

12:30

Skjønnhaug og Lutvann barnekor
Skjønnhaug og Lutvann skolekor er en liten og sjarmerende jeng som byr på rytmiske melodier som svinger.
https://www.facebook.com/Skj%C3%B8nnhaug-og-Lutvann-Skolekor-670209709837203/


Saturday June 3, 2017 12:30 - 00:00
Lindeberg kulturfestival

12:30

12:30

Dj Leoni
Leoni er en erfaren DJ og produsent fra Hellas. Med flere års musikkstudier, plateutgivelser, live opptredener og gigs på kjente internasjonale klubber i Oslo, London, Berlin, Ibiza, Aten,Thessaloniki, Stuttgart, Dresden, Konstanz, Limassol, Kreta, Rodos, Mykonos med mer, har hans bio blitt lang. Som tenåring var Leoni bandmedlem innenfor rock, elektro-pop og new wave grupper. Men med hans oppdagelse av house og elektronisk musikk falt valget på DJing. Hans musikk er idag en nyansert blanding av house, disco og funk med elektroniske frekvenser. For utenom utgivelser i sitt eget plateselskap «Underground Lessons» har han som musikkprodusent også produsert for blant annet Anjunadeep, Bermudos, Cubic Records, Vise Versa music, Erase Records med mer. Han har over 100 utgivelser på sitt repertoar.
https://www.facebook.com/uldjleoni/
https://twitter.com/ULREC
https://soundcloud.com/leoni


Saturday June 3, 2017 12:30 - 13:15
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

12:40

Birkelunden Brøstklang
Birkelunden Brøstklang er et ambisiøst dameansamble. Vi teller 16 damer i alderen 28-38 med stor og variert musikkbakgrunn.
Vi har holdt på siden sommeren 2010 og har rukket å komme oss i gjennom mange musikksjangre. Av konserter kan nevnes Norske viser på sentralen sammen med Espen Leite på trekkspill. Vi har sunget Brittons Ceremony of Carols sammen med Sunniva Rødland på harpe og hatt en Guilty Pleasures konsert med alt fra Metallica til Elisabeth Andreasson. Vi har med andre ord et stort spenn i det vi gjør, noe vi trives utmerket med.
Vi ledes av den eminente Benedikte Kruse – noe som utfordrer og inspirerer oss til nye mål. Våren 2017 jobber vi med acapella-repertoar med alt fra norsk folkemusikk, via Pitsj’s versjon av “Den du veit” til Brittany Spears “Toxic”.
https://www.facebook.com/Birkelunden-Brøstklang


Saturday June 3, 2017 12:40 - 13:00
Korscenen, St. Hanshaugen

12:45

Barnas jazzorkester
Barnas Jazzhus jazzer opp på musikkens dag!
Endelig får publikum anledning til å høre Barnas Jazzhus på Musikkens dag! De talentfulle unge jazzmusikerene er i alderen 8 til 14 år, og har allerede opparbeidet seg solid sceneerfaring, på jazzfestivaler i Norge, Tyskland, Sverige og Japan og Én lørdag i måneden kan man høre dem på deres faste spillested Victoria Jazzscene.
Barnas jazzhus samarbeider med andre jazzspillende barn i mange ulike land, og til nå i år har de hatt besøk av venner fra Portugal, Spania og musikkskolen i Barquisimeto i Venezuela. Barnas Jazzhus arrangerer hvert år festivalen Kids in Jazz. Den foregår samtidig som Oslo Jazzfestival. I 2016 fikk de æren av å varme opp for selveste Jan Garbarek på Operaen, under åpningen av festivalen.
De unge musikerne er alle tilknyttet Improbasen, som er et senter for utvikling av unge jazztalenter. Improbasen er lokalisert i Oslo, men elevene kommer fra hele Østlandet, og basen knytter også til seg talentfulle unge utøvere fra andre deler av landet, i tillegg til å være involvert i opplæringsprosjekter i mange europeiske land, samt i Asia og Sør-Amerika.
Så musikkglade Oslo-boere oppfordres herved: Ta barn og ungdommer med dere på konsert! Dette er en perfekt anledning til å la unge mennesker få oppleve jazz live og møte dyktige og samspilte unge musikere på egen alder – til glede og inspirasjon!
Barnas jazzhus er støttet av Norsk kulturråd og av Sparebankstiftelsen.
http://www.improbasen.no/om_oss.php
https://www.facebook.com/Improbasen-215820451779532/?fref=ts


Saturday June 3, 2017 12:45 - 13:25
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

12:45

MUDMAN

Saturday June 3, 2017 12:45 - 13:30
Elefant Rådhusgata 25, 0158 Oslo

12:55

13:00

Kaia Huuse
Kaia Huuse er en av norges mest kjente artister innen singer/songwriter-tradisjonen.
Hun har gitt ut 10 soloskiver, fått en Spellemapris og skrev også musikken til barnesuksessen "Magiske Milla ", av Fredrik Skavlan og Unni Lindell.
I november 2016 slapp Huuse sin første bok. Diktsamlingen " En liten bok om kjærlighet" på forlaget Prego Mobile. Boken inneholdt også cden “uvær”.
I februar 2017 hadde hun premiere på forestillingen “Kjærlighetens bakgater” med professor og samlivsterapeut Frode Thuen på Den Nasjonale Scene i Bergen. Det ble en stor suksess, alt ble utsolgt og de skal gjestespille på flere teatre rundt i Norge den nærmeste tiden.
I 2018 feirer Huuse sitt 20-års-jubileum som plateartist!
https://youtu.be/4ZcrbFGGGKo
https://youtu.be/kMWrcpaesH4
https://youtu.be/VfeAcX_VrG8
https://youtu.be/Mddb9sFCl98
https://youtu.be/WYy1QKkiXLY
https://youtu.be/6R5PTOJX-7U
http://www.tv2.no/v/911659/
http://Www.kaiahuuse.no


Saturday June 3, 2017 13:00 - 00:00
Lindeberg kulturfestival

13:00

Oslo Ukuleleorkester
Oslo Ukuleleorkester har spilt sammen siden høsten 2015, og er nå et orkester på tretten ukulister og en bassist. Vi spiller et variert repertoar med coverlåter fra pop, rock, jazz og verdensmusikk som vi setter vårt eget preg på. Sang og spilleglede står i fokus! Ukulelen er et lite strengeinstrument fra Hawaii som har en lys og lystig klang. Lett å lære, men vanskelig å mestre. Vi ønsker å vise hvor allsidig dette instrumentet er og forhåpentligvis spre litt uhøytidelig musikkglede!
http://www.osloukuleleorkester.no
https://www.facebook.com/osloukuleleorkester/


Saturday June 3, 2017 13:00 - 13:15
Korscenen, St. Hanshaugen

13:00

13:00

Alle Gode Ting
Rock – punk – god stemning fra Oslo øst
Alle Gode Ting er: Audun Traagstad (vokal), Runar «Kula» Johannessen (trommer, kor), Ole Petter Foss (gitar), Inge Ztøy (bass, vokal), Torgeir Aas Stenbakken (gitar). Diskografi: Skolelysa (2010), Kanonføde (2012), Kokepunktet (2013), Neimat (2015), 100% Normal (2015), Kabelkrøll (2016). Vi slipper vår neste utgivelse 15. juni: Døradeal (tittellåta ute som single nå).
http://www.allegodeting.com
https://www.facebook.com/allegodeting
https://listen.tidal.com/artist/5247702
https://itunes.apple.com/no/artist/alle-gode-ting/id776185880?l=nb


Saturday June 3, 2017 13:00 - 13:25
Roots-Rock´n´Roll, Spikersuppa

13:00

Gatas Parlament
Gatas Parlament var den første norskspråklige rapgruppa noensinne med sin utgivelse Autobahn til Union i 1994, og er forfedrene til hele den store sjangeren som har vokst i deres kjølvann. De har vært i teten siden gjennombruddet for norsk rap på begynnelsen av 2000-tallet, med tradisjonell boom-bap-rap, revolusjonære tekster og engasjeren-de sceneshow. Nå akter Gatas Parlament å bevise at de fortsatt er råest i norsk rap!
Etter en prøveperiode på nærmere 20 år ble Jester medlem i 2011. Gatas Parlament består av Elling og Jester.
http://www.gatasp.no
https://www.facebook.com/gatasparlament/


Saturday June 3, 2017 13:00 - 13:30
#mittgrønneoslo, Nedre Foss park

13:00

13:00

13:00

Bærum Spellemannslag
Bærum Spellemannslag er en organisasjon for utøvere på hardingfele stiftet av Halvard Kvåle i 1993. Han var en viktig inspirator helt til sin død høsten 2007 og la grunnen for at laget har et høyt aktivitetsnivå og god rekruttering av unge utøvere på hardingfele i Bærum kommune og i regionen for øvrig.
http://www.baerumspellemannslag.no/
https://www.facebook.com/baerumspellemannslag

Saturday June 3, 2017 13:00 - 13:30
Egertorget, Folkemusikk

13:00

Clara Strauch
Clara Strauch is a Swedish/American singer-songwriter, with inspiration from folk music and theatre. By the piano she sings her poetic, playful lyrics in charismatic performances. She’s creatively fueled by travels, has toured internationally, and her folk musical “Wayward Home” has been produced in theatres in NY and ME, USA. Her EP “Doda” was released 2014, and her debut album “Persephone” is on its way 2017!
http://www.clarastrauch.com
http://facebook.com/clarastrauchmusic
http://soundcloud.com/clarastrauch
https://itunes.apple.com/se/album/doda-ep/id882206558


Saturday June 3, 2017 13:00 - 13:30
Lekter´n, Aker brygge Stranden 3, 0250 Oslo

13:00

Moksha
«Combining Nordic jazz and Indian Raga, Moksha’s music can veer off into
intense realms of expression»
-John Ephland, Downbeat Magazine January 2017 Moksha består av gitarist Oddrun Lilja Jonsdottir, Sanskriti Shrestha på perkusjon/vokal og Tore Flatjord på perkusjon. Sammen skaper de en distinkt og unik blanding av jazz og indisk Raga med stemningsfull improvisasjon og komplekse rytmer.
Jonsdottirs gitar svever lekent gjennom låtene, enten hun velger akustisk eller elektrisk. Perkusjonen danner lag på lag med lyd som løfter musikken opp og fram eller lister seg under og endrer dimensjoner og landskap. Shresthas vokal spenner fra melodiøs sang til vokalperkusjon og tilfører uventede elementer til komposisjonene.
Jonsdottir og Shrestha har allerede fremragende referanser, og disse blir forsterket ved at de er trukket inn i Bugge Wesseltofts 2016-utgave av New Conception of Jazz. Flatjord har jobbet med mange ulike prosjekter, blant disse Baker Hansen, The Switch, Dr Kay & His Interstellar Tone Scientists og Mongrel.
Moksha har de siste årene turnert i Norge, Europa og i Nepal og har samarbeidet med artister som Ashraf Sharif Khan (Pakistan), Rubin Shrestha (Nepal) og Bugge Wesseltoft (Norge). I april 2016 ga Moksha ut sin kritikerroste debutplate «The beauty of an Arbitrary Moment» på plateselskapet Jazzland. Anmeldelser
Spotify: https://open.spotify.com/album/334sYGNKRWx21G7jcE1U8t
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=b2Efy50rVXE
http://www.moksha.no
https://www.facebook.com/music.Moksha/
https://soundcloud.com/music-moksha
https://itunes.apple.com/no/album/the-beauty-of-an-arbitrary-moment/id1088248597?l=nb


Saturday June 3, 2017 13:00 - 13:30
Oslo World, Torshovparken

13:00

Anna Jæger
JÆGER, alias Anna Jæger, er en indie-elektronisk-rocke sanger. Til THIEF MUSIC Unplugged? har hun med seg fantastiske Eirik Næss på gitar. Eirik er kjent fra bandet Bison, er også soloartist og spilte hos oss for et par uker siden.
Som artist har JÆGER blitt beskrevet som en liten jente med en stor stemme. Hun begynte med musikk da hun var 11 år gammel, og er uredd og byr på seg selv når hun står på scenen. Anna vokste opp i Canada og USA og henter mye inspirasjon derfra. I USA gikk hun på School of Rock og det var der hun virkelig utviklet seg sangtalentet sitt. Tidligere har hun opptrådt på bl.a. Cafe Sør, Chair, Glød, Conrads, Samfunnet Bislett og flere steder i Statene.
Noen av artistene som inspirerer henne mest er: Led Zeppelin, Peaches, Dorothy, La Roux og the Yeah Yeah Yeahs
https://www.facebook.com/JÆGER-874544149261454/?ref=bookmarks
https://www.facebook.com/JÆGER-874544149261454/?ref=bookmarks
https://soundcloud.com/user-66772382


Saturday June 3, 2017 13:00 - 13:30
Pila, Anker park Østre Elvebakke 7, 0182 Oslo

13:00

EMMA HEGERMANN
Emma Hegermann er et band fra Oslo som spiller ”lun og sjarmerende visepop med et drømmende vesen i tekster og melodier”. Singelen “Likegyldig kan universet være” var listet på P1 i vinter i forbindelse med slipp av førsteplata. Musikalske linjer til Aimee Mann og Lars Beckstrøm ble trukket fram i P1s anmeldelse av plata.
http://www.facebook.com/emmhegermann
https://www.facebook.com/emmhegermann
https://soundcloud.com/emma-hegermann
http://bit.ly/2lxgO4R
https://itunes.apple.com/us/artist/emma-hegermann/id1159694904


Saturday June 3, 2017 13:00 - 13:30
Qomo Backyard Torggata 35, 0183 Oslo

13:00

Heidi Musum
“I wrote Come Back in my apartment in Oslo right after a break up. I was in love with someone who
was falling out of love with me, and I guess I was in that desperate state of mind where everything is
falling apart and you don’t know what went wrong. It was like I was trying to convince that person to
love me back, and I didn’t see at that time how beneath me that was. I guess the lyric is pretty selfexplanatory,
and it was meant as a last letter to that person.
I’ve spent the last months writing a lot of new music, so I’m thankful these heartbreaks isn’t a total
waste. And I’m very excited to start recording them!”
Heidi released her debut single ‘Do You See’ in May 2016, the single has been streamed 200K+
times and has been featured on Norwegian and Swedish National Radio. Right now she is recording and writing material for upcoming releases.
http://www.ten.se/artists/heidi-musum/
https://www.facebook.com/HeidiMusumOfficial/
https://twitter.com/heidimusum
https://soundcloud.com/heidimusum
https://itunes.apple.com/us/artist/heidi-musum/id1112873158


Saturday June 3, 2017 13:00 - 13:30
Regnbuescenen, Sehesteds plass Sehesteds gate 3, 0164 Oslo

13:00

Karo
Karo, a vocalist, composer, author of lyrics, guitarist, awarded at multiple music contests and vocal festivals. She studied jazz vocal at the Music Academy of Jazz and Light Music in Katowice. Originally from Poland, now based in Oslo Norway.
The artist aims at mixing different music genres and styles, such as: pop, jazz, blues and ethnic music. Blending these genres, she creates her own style. When it comes to her role models, we should mention here Nina Simon, Ayo and India Arie.
She gave many successful performances in Europe and in South America.
She was performing also at Eras Festival Oslo, Oslo Musikkfest, Oslo Marimba Jazz Festival and many others.
This summer 2016 she promotes her new singiel ,,I think".
She plays with an international band contains musicians from Norway, Brazil and USA.
https://karomusic.jimdo.com/
https://www.facebook.com/KaroMusicOfficial/


Saturday June 3, 2017 13:00 - 13:30
Verdensmusikk, Kubaparken

13:00

13:00

13:00

DJ Professorn
Etter at Professorn flyttet fra Sverige til Oslo, har han de siste årene blitt et velkjent navn innen electronica og psytrance miljøet. Som en digital DJ leverer som regel alltid god kvalitet. Foruten om DJing så driver også Professorn fest-konseptet MorningGlory som absolutt har laget noen av de bedre festene i Oslo dem siste årene. De beveger seg nå som partykonsept tilbake til Sverige for å gro sine musikalske morning glory frø der. På denne chille Musikkfest dag, vil Professorn spille melodic deep house til techno og psytrance inspirert lounge. Dette blir spennende, og soft!
https://m.facebook.com/MorningGloryVibrations/
https://www.facebook.com/Professorn.dj
https://soundcloud.com/morningprofessornglory


Saturday June 3, 2017 13:00 - 14:00
Love&Magic ChillOut, Elgsletta

13:00

Hemen
Hemen er en rapper fra Oslo med Kurdisk opprinnelse. Han har drevet med musikk i flere år under forskjellige navn (mest ukjent/kjent som HeeMugen). I det siste årene har han også implementert mer sang i låtene. Innholdet i sangene kan variere fra prosjekt til prosjekt med alt fra seriøse historier til fest og fyll. Med sanger som “Bonus”, “Holder det G (gående)” og “NårDetGårNed” viser rapperen/sangeren sin allsidighet.
https://www.facebook.com/DenEkteHemen/
https://soundcloud.com/denektehemen


Saturday June 3, 2017 13:00 - 14:00
Morradi, Rådhusplassen

13:00

Zawadi
Zawadi er en sanger/rapper fra Oslo.
Med utgangspunkt i rnb og hiphop beveger Zawadis musikk seg stadig mot et mer
organisk og melodiøst utrykk. I 2017 ligger utgivelsene klare som perler på snor,
og han vil få deg til å trekke på både dansemuskler og smilebånd, enten han spiller akustisk, med Dj eller med livebandet sitt The Golden Standard.
Zawadi har spilt på alt av store og små scener i inn og utland, bl annet. By:Larm i 2013,
og foran 85000 mennesker i Sudan i 2016.
http://zawadi.no
https://www.facebook.com/zawadimusic/?fref=ts
https://soundcloud.com/zawadi-music


Saturday June 3, 2017 13:00 - 14:00
Morradi, Rådhusplassen

13:00

13:00

Thorgerdur & Tonchius
Saturday June 3, 2017 13:00 - 14:00
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

13:00

13:00

Madecava
Saturday June 3, 2017 13:00 - 15:00
Justisen Møllergata 15, 0179 Oslo

13:00

DJ Piedra
Saturday June 3, 2017 13:00 - 23:00
Verdensmusikk, Kubaparken

13:15

Alaturka Damekor
ALATURKA damekor ble etablert i 2010. Medlemmene er tyrkiske kvinner bosatt i Oslo-området. Koret har vært medlem i Norges Korforbund siden 2011, og er det eneste tyrkiske koret i hele Norge. Det er totalt 20 medlemmer. ALATURKA synger klassisk tyrkisk musikk. Medlemmene liker å være sammen, å synge sammen og ikke minst gjøre koret og tyrkisk musikk kjent i Norge.
http://www.alaturkam.com
https://www.facebook.com/alaturkachoir/


Saturday June 3, 2017 13:15 - 13:30
Korscenen, St. Hanshaugen

13:15

DJ Hele Fitta
DJ Hele Fitta er ellers kjent under sitt “sivile navn” Martin Bjørnersen, som profilert musikkjournalist de siste 25 årene i publikasjoner som Natt&Dag, Morgenbladet og for tiden Klassekampen, og er også en aktiv musiker og produsent helt siden dagene som norsk rap-pioneer med gruppen Ellers Det i første halvdel av nittitallet, frem til hans produksjoner i dag for Kenneth Engebretsen (som del av produksjonsduoen khat/hashish). Han har vært aktiv DJ minst like lenge, muligens litt lenger, og fra et utgangspunkt i funk/soul/jazz via barndomstroen på hip hop, er han i dag en av byens mest allsidige og uforutsigbare DJer, med et repertoar som spenner fra gangsterrap til gaydisco, via kosmisk funk, dansegulvjazz, nyveivhouse, ambient elektronikk og, ja, det meste mellom der. Veldig gjerne alt på en gang, og med en forkjærlighet for gode og STORE låter i fokus.
https://www.facebook.com/djhelefitta/
https://twitter.com/heletwitta
https://soundcloud.com/helefitta


Saturday June 3, 2017 13:15 - 14:00
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

13:15

13:30

Grunnerløkkens mannskor
Da Arthur Andersen, Joseph Tallaksen og Eugen Tuddnes innkalte til stiftelsesmøte av et nytt sangkor 10. oktober 1935, var de selvsagt spent på om det var noen interesse for et slikt initiativ på Grünerløkka. Men ni fremmøtte ga inspirasjon til å fortsette arbeidet.
Ved en konstituerende generalforsamling på Grünerløkka skole torsdagen etter dukket ytterligere 5 interesserte sangere opp, og dermed var Grünerløkkens mannskor et faktum.
De henvendte seg først og fremst til de mange beboere av Grünerløkka, og etterhvert kom det til flere sangere, mye takket være en entusiastisk dirigent, operasangeren Ernst Michelsen. De fremsynte utviklet raskt et motto som lever i beste velgående i dag:
MED LOV SKAL VI KORET TRYGGE
MED SANG VIL VI ANDRE HYGGE
Helt fra starten var det sanggleden som skulle regjere i GMK. Ambisjonene var å utvikle kameratskap og hygge med utgangspunkt i ekte sangglede. Det var aldri snakk om å stille opp i konkurranser, men glede andre og hverandre med gladsang.

Saturday June 3, 2017 13:30 - 13:45
Korscenen, St. Hanshaugen

13:30

13:30

13:30

Peña Flamenca Noruega-Oslo flamencoklubb
Forma?l a? fremme interesse for flamenco- kunsten og dens kultur i Oslo og landet for øvrig. Et samlingssted for utøvere av flamenco – sangere, musikere og dansere – og publikum.
http://osloflamenco.blogspot.no/
https://www.facebook.com/groups/43309651775/?fref=ts

Saturday June 3, 2017 13:30 - 14:00
Egertorget, Folkemusikk

13:30

Léonne
I quit school to start navigating my way through the music scene here in Oslo. It’s ok to quit…if that’s what brings you closer to what you want. I found a great start at Open Xpression, at Nordic Black/Caféteatret, where I’m always well received and had an opportunity to have one of my tracks on their Open Xpression CD project in 2015. My favourite performance there is hands down performing alongside reggae band, Meta and the Cornerstones. We lit the stage on fire that night. In 2014 I learned about this nifty website called urort.no and didn’t actually upload any content until 2015. It was a great honour to be chosen as Ukas Urørt sometime in October and an even greater one to be chosen as one of the top ten to vy for Årets Urørt title. Through that I did radio interviews and received radio play on P3 as well as back home in Grenada. In late 2015 I started touring alongside Sheldon Blackman, as a part of his band, The Soul Rebels, on a school tour project headed by Rikskonsertene, which is ongoing.
This summer I’m releasing my heavily anticipated track ‘Irie’, a dance track with heavy dancehall background which captures the summer like nothing else. Of course, it helps that I have Admiral P’s producer Henrik Berhane laying the foundation for it. I’m also waiting on the release of another track under Danish label ‘Discowax’, produced by Simen Field.
I love what i do. That’s all I can say. Can’t wait to bring it to the world.
Léonne.
https://www.facebook.com/leonnepride
https://soundcloud.com/leonne-pride


Saturday June 3, 2017 13:30 - 14:00
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

13:30

Whiskey Shakes
Whiskey Shakes er et alternative country band fra Oslo.
Inspirasjon: Ryan Adams, Whiskeytown, Gram Parsons, Bright Eyes, Neil Young, Daniel Romano, etc…
De har spilt en del konsert i Oslo området og slipper album til høsten.
Bandet består av:
Jonas Vold Engebretsen – Vokal, Akk.gitar
Anders Huse Pedersen – El.gitar, Steelgitar
Elise Westhagen Fangberget – Kor
Dag Arne Abrahamsen – Bass
Bert Nummelin – Trommer
https://www.facebook.com/whiskeyshakesoslo/
https://soundcloud.com/whiskeyshakes


Saturday June 3, 2017 13:30 - 14:00
Internasjonalen Youngstorget 2A, 0181 Oslo

13:30

13:35

Monodogue
Monodogue : Enkel og kortreist techno og ambient fra øst-siden av sentrum. https://soundcloud.com/monodogue

Saturday June 3, 2017 13:35 - 14:35
Techno|Ambient, Vaterlandsparken

13:40

LAMA
Vi er tre fete folk fra tre fete fylker. Ved siden av lamaoppdrettet vårt spille vi piano, trommer, og synger. Det er også en litt shady kassegitar inne i bildet en gang i blant. Når folk spør hvilken sjanger vi spiller er det ingen av oss som vet hva vi skal svare, men den kan godt beskrives som supermix. Litt av alt. Selv om vi begynte å spille sammen etter jul har vi allerede rukket å spille på både lokal og fylkesmønstringen i UKM i Tønsberg og da Vestfold, og på Black Box theatre under Rampelysfestivalen.


Saturday June 3, 2017 13:40 - 13:55
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

13:40

Subourbons
Subourbons er et rutinert og drivende liveband med merittliste fra John Dee, Skaugum, NO 53, samt en rekke veldedighetskonserter. Konsertene har fått svært gode tilbakemeldinger og fanskaren er stadig voksende. Subourbons har gjestet Harald Are Lund i NRK og vært spilt på radio ved flere anledninger. Musikken er en blanding av kraftfull pop, roots, americanaog hardtsvingende rock’roll med klare referanser til 70’tallet.
https://open.spotify.com/artist/2iuvOL9UyKfMhUmUtVeJq8
https://www.facebook.com/Subourbons-1487252011568592/
https://soundcloud.com/subourbons-1/life-jacket-of-lead
https://soundcloud.com/subourbons-1/time-of-our-lives


Saturday June 3, 2017 13:40 - 14:05
Roots-Rock´n´Roll, Spikersuppa

13:45

Inkululeko Cultural Group
Sør-Afrika er korsang en viktig del av kulturen. Sangen var et sterkt virkemiddel i kampen mot apartheid. Vår sanggruppe ble etablert i 1987 som et ledd i kampen mot apartheid i Sør-Afrika.
Vårt repertoar består av kampsanger fra apartheid-tida, arbeidssanger, religiøse sanger, høytidssanger, kjærlighetssanger og barnesanger.
Sangene innlæres stort sett uten bruk av noter. Vi synger på originalspråkene og mange av sangene har bevegelser og dansetrinn. De fleste sangene har vi lært gjennom kontakt med kor og ressurspersoner i Sør-Afrika. Sangenes sterke livsglede og sosiale virkning er en kulturimpuls vi opplever i koret og verner om.
http://www.inkululeko.no/
https://www.facebook.com/amandhla2016/?fref=ts


Saturday June 3, 2017 13:45 - 14:10
Verdensmusikk, Kubaparken

13:45

13:45

Animator
Animator er en duo som forener det elektroniske og det akustiske på en helt unik måte. Selv med få elementer evner Animator å holde det interessant fra start til slutt, og skape et stort og stemningsfullt lydbilde. Musikken er melankolsk og drømmende, men låtene er tydelige og ærlige.
Oppskriften er en gitar, en loop-pedal, en særegen vokal og rytmisk driv, den er enkel men åpner opp for et hav av muligheter. Animator utforsker og skaper et helt eget musikalsk landskap, der det er rom for alle og enhver.
Drømmepoppen har fått et nytt medlem, det heter Animator.
https://www.facebook.com/AnimatorOslo
https://soundcloud.com/animatoroslo


Saturday June 3, 2017 13:45 - 14:15
Qomo Backyard Torggata 35, 0183 Oslo

13:50

Trill Vokalensemble
Trill Vokalensemble er et kor bestående av ca 20 kvinnelige sangere. Vi synger for det meste a cappella, og derfor står vokal og rytme sterkt i fokus. Våre musikalske ledere, Anja Eline Skybakmoen og Wenche Losnegård, skriver arrangementer tilpasset vår klang.
Repertoaret vårt er variert innenfor populærmusikk, med låter av blant annet Susanne Sundfør, Highasakite, og No. 4. Våren 2017 fokuserer vi på musikk av norske artister.
Høsten 2013 vant vi konkurransen Korkampen på TV8, og kom på andreplass i Norsk Sangerforums konkurranse Sangerdyst. Høsten 2015 deltok vi på NM for kor og kom på andreplass i vår klasse.
https://www.trillvokalensemble.no/
https://www.facebook.com/trillvokalensemble/?fref=ts


Saturday June 3, 2017 13:50 - 14:05
Korscenen, St. Hanshaugen

14:00

Oslo Caledonian Pipe Band
Oslo Caledonian Pipe Band, også kjent som OCPB, ble stiftet i 1997 og er et av Norges fire sekkepipekorps.
De spiller skotsk og irsk sekkepipemusikk, med og uten trommer, til store og små anledninger. Hvert år er de å høre i Saint Patrick’s-paraden opp langs Karl Johans gate i anledning irenes nasjonaldag 17. mars. De er også fast innslag på VM i Highland Games for amatører på Fefor Høifjellshotell.
Dagens besetning på 18 personer består av både sekkepipeblåsere (pipeseksjonen) og trommeslagere (trommeseksjonen). Mens pipeseksjonen spiller melodier og temaer, fyller trommeseksjonen ut rytme og lydbildet med sine tre typer trommer, skarp, tenor og bass. Ofte spiller de sammen med medlemmer fra Bergen Pipes and Drums, Bergen Pipe Band og Arendal International Pipe Band, som alle er veletablerte norske sekkepipekorps.
http://ocpb.no
https://www.facebook.com/OsloCaledonianPipeBand/?fref=ts
https://twitter.com/OsloCalPB


Saturday June 3, 2017 14:00 - Thursday May 18, 2017 14:15
Egertorget, Folkemusikk

14:00

TBC
Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:15
Morradi, Rådhusplassen

14:00

Hemen
Hemen er en rapper fra Oslo med Kurdisk opprinnelse. Han har drevet med musikk i flere år under forskjellige navn (mest ukjent/kjent som HeeMugen). I det siste årene har han også implementert mer sang i låtene. Innholdet i sangene kan variere fra prosjekt til prosjekt med alt fra seriøse historier til fest og fyll. Med sanger som “Bonus”, “Holder det G (gående)” og “NårDetGårNed” viser rapperen/sangeren sin allsidighet.
https://www.facebook.com/DenEkteHemen/
https://soundcloud.com/denektehemen


Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:20
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

14:00

Another Idiot
Another Idiot er et fire manns pop-punk band fra Asker. Bandet startet opp i våren 2015, og har spilt over 20 konserter rundt i Oslo og Akershus -området siden den tid. I løpet av våren 2016 varmet de opp for både nasjonale og internasjonale band som f.eks PAWS (sco) og PLAIN. I mai 2016 slapp de sin debut EP «Nothing but Trouble» som skapte oppmerksomhet rundt bandet, og grunnla deres fanbase.
Høsten 2016 spilte de en rekke «hemmelige konserter» på siden av de vanlige konsertene sine, hvor de spredte konsertens tid og sted verbalt. Dette ga bandet en slags «underground-vibe», og vekket mange folks interesse i å vite hvordan disse konsertene foregikk.
Bandet er kjent for sin live-opptreden med sitt veldig energiske og underholdende scene-show basert på moshpit’s, stagedives og allsang
Another Idiot er mer aktive en noensinne, og slipper sitt debut full-lengde ALBUM 3. Juni 2017.
https://www.facebook.com/anotheridiotband/?fref=ts
https://itunes.apple.com/no/artist/another-idiot/id1063231525?l=nb


14:00

Let's Be Light
Synthbasert popmusikk med klare referanser til 80- og 90-tallet. Et musikalsk univers blandet sammen av tunge beats, lekre harmonier, melankoli, stemmer, klanger, sanger, tanker og lette stemninger.


Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:30
#mittgrønneoslo, Nedre Foss park

14:00

LULI
Etter 10 år som trommeslager i det kritikerroste bandet Frk. Fryd har Julie gitt ut sine første singler «Lukka Øynene» og «Ingen Smerte,» som har fått gode tilbakemeldinger og P3-listing. Hun var Ukas Urørt i november, var på Norgesturne i vår og spiller på Slottsfjellfestivalen i sommer.
Musikken er indie-rock med dansbare rytmer og melodiøse tekstlinjer på stavangersk, men live er det mye mer rocka, med mye perkusjon, glede og show!
https://www.facebook.com/lulimusikk/
https://soundcloud.com/julie-borresen
https://open.spotify.com/artist/2Wqwtkm8lQ71vQvJrjauiA
https://itunes.apple.com/us/album/lukka-%C3%B8ynene-feat-frida-amundsen-single/id1173755243


14:00

14:00

IronShirt
IronShirt spiller klassiske gode gamle reggae-roots covere i sin lille trio IronShirt. Det minimalistiske bass, vokal og trommer beat/groove baserte soundet prydes med tre stemt sang. Seigt, jorda og gyngende blir det når IronShirt jager Lucifer ut av byen.
https://www.facebook.com/IronShirt-1190565974335034/


Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:30
Botsen «Fengselsparken»

14:00

14:00

Oslo Swingers Club
Oslo Swingers Club varmer danseglade føtter med dristige toner som minner om den brennhete swingjazzen som herjet på 1930-tallet. Bandet skriver låter om livet nesten ett hundre år senere, og finner løsningen til moderne problemer i swingens tidløse optimisme. Bandet har siden 2015 pumpet ut originale swingperler såvel som hits fra 1930-tallet i Oslos scener, barer og danseklubber.
Emily Brannigans kraftfulle og særegne vokal passer perfekt til hete sommerkvelder med og uten dansepartner. Sammen med Tor Ezakis lekende gitarsoloer á la Django Reinhardt, Tim Lowersons virtuose saksofonimprovisasjoner er Oslo Swingers Club et uimotståelig rytmemaskineri!
Bandet er aktuelt med sin debut-EP, som utgis våren 2017 på Hot Club Records.
https://www.facebook.com/OsloSwingersClub/?fref=ts


Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:30
HVASKJER, Soria Moria Soria Moria, Vogts gate 64, 0477 Oslo

14:00

WNDR
Norske WNDR er for uinnvidde en produsent du virkelig bør holde ørene åpen for. WNDR har samarbeidet med Dan Bravo og gutta har sammen gjort flere fete produksjoner og remikser som for eksempel Chris Brown «Yo (Excuse Me Miss)”. Hans remikser av blant annet Major Lazer “Be Together” og nevnt Dreamon sin “Like You Love Me” er begge bevis på at vi har å gjøre med en produsent som vi kommer å høre mye til fremover.

Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:30
Jaeger Grensen 9, 0159 Oslo

14:00

Brother Savannah
Brother Savannah er en duo fra Lillehammer og består av brødrene Simen og Espen Langseth Folkestad. De har spilt sammen i et tiår, men lanserte duoen sin først våren 2015.
To gitarer og harmoniske stemmer, blandet med sterke tekster, danner grunnlaget for musikken deres.
I den grad det er nødvendig å kategorisere musikk, kan Brother Savannah beskriver som melodisk, singer-songrwriter/pop – et lunt sted mellom Beatles og Bernhoft.
http://brothersavannah.com
http://facebook.com/brothersavannah
https://soundcloud.com/brother-savannah


Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:30
Oslo World, Torshovparken

14:00

Sam & Sky
Dansbar elektropop med banale tekster på bergensk. Sam & Sky står bak tidenes feel-good prosjekt og årets Pridelåt – med en god dose kose-elektronika, 90-tallet i baklommen og floker i håret. Upretensiøs og leken pop med et hint av Veronica Maggio, Robyn, Røyksopp og Eik. Skamløs lek med digitale og analoge synther, sjølsnekra patcher – blandet med tykke tepper av vokalharmoni.
Fra Loddefjord i Bergen, Ullern i Oslo og bosatt på Sørlandet. (Og passe dialektforvirra)
For deg som digger lakris, teknoduppeditter, kaffe og sjølvbrygga øl med chilli. Likestilling, diskokuler, lavterskel techno og upretensiøs dans.
http://www.samandsky.com
https://www.facebook.com/samogsky/
https://twitter.com/samogsky
https://soundcloud.com/samandsky
https://tidal.com/artist/8016261
https://itunes.apple.com/us/album/skammens-diskotek-single/id1217139654


Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:30
Regnbuescenen, Sehesteds plass Sehesteds gate 3, 0164 Oslo

14:00

14:00

Tuvaband
Tuvaband lager melankolsk og stemningsfull indiemusikk, med et lydbilde av lo-fi lydproduksjon og lagvis vokal. Den norsk/engelske duoen består av Tuva Hellum Marschhäuser og Simon Would.
Høsten 2016 ga Tuvaband selv ut sin debut dobbeltsingel, som på fem måneder fikk over 5 millioner avspillinger på Spotify. Sangene er blitt spilt flere ganger på BBC Radio 1, Ruben i P3, Urørt, og andre internasjonale radiokanaler, og er blitt skrevet om i utallige blogger. I mars 2017 ga duoen ut enda en singel med tilsvarende respons, som vil etterfølges av en EP med fem nye sanger senere dette året.
Tuvaband startet året 2017 med support for The Head and The Heart og Amanda Bergman, konserter på By:Larm og SXSW, og konsert på Parkteatrets Digestive Sunday. Duoen har pratet og spilt live på Ruben i P3, og planlegger nå turné som supportband i Europa, våren/sommeren 2017.
“Man trenger ikke bråke for å være storslagen eller braute for å være overveldende. Du trenger ikke mer enn en forsiktig gitar og velsignet stemmeprakt for å formidle med styrke. Tuva Hellum Marschhäuser og Simon Would er levende bevis”.
Ruben Gran i P3’s “Best akkurat nå”
“The combination yields a product that is intimate, haunting, and absolutely enchanting. The song is like a fairy tale, where for a brief moment you got lost in this beautiful world created by this young Norwegian duo.”
The Revue (US&CA)
“Insanely good, give me chills.”
Phil Taggart, BBC Radio 1
«Ones to watch»
The Guardian
http://www.tuvabandmusic.com
https://www.facebook.com/tuvaband 
https://twitter.com/tuvaband
https://soundcloud.com/tuvaband
http://tidal.com/album/64924241
https://itunes.apple.com/no/artist/tuvaband/id1154393986?l=nb


Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:30
Uhørt, Strøget Torggata 11, 0181 Oslo

14:00

Astrid Ekern
Med fengende melodier og lekne arrangement forteller Ekern historier om livets ulike sider med en nerve og ærlighet i stemmen som treffer dypt og hardt. Etter å ha gitt ut tre singler og hatt to studiorunder i Ocean Sound Recordings på Giske utenfor Ålesund, er endelig debutalbumet klart. Fredag 3. februar kom ”Let’s Call It A Day”, et album bestående av ti sterke poplåter. Albumet er produsert, mikset og mastret av Henning Svoren ved Ocean Sound Recordings.
Astrid Ekern og hennes band har spilt en rekke konserter siden oppstarten, og har hatt suksess på blant annet Radio Sør, sist med låta ”Crying Shame” som kom i oktober i fjor. Flere av låtene har også vært innom A-lista på NRK Hedmark og Oppland. Bandet består av de dyktige musikerne Julie Falkevik (piano), Kristofer Spangen (gitar), Bjørnar Bjørnstad (bass) og Marius Sagstuen (trommer), som alle har vært med å sette sitt preg på låtene og albumet.
“Astrid Ekern har Gjøvik har stemmen som skal til for å forføre lytteren. Hun har en stor formidlingsevne, og imponerer vokalt med sitt høye toneleie og de mange grepene hun tar hit og dit.” (Rune Slyngstad, Fædrelandsvennen, 09.03.10.)
“Astrid Ekern har ikke bare en herlig stemme. Som låtsnekker har hun mye å fare med.” (Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen, 18.02.17.)
“..Astrid Ekern fikk vist at låtene fra “Let’s Call It A Day” holder vann også fra scena, og ikke minst greide hun å ta alle de fikse vokaldetaljene fra skiva og ut til publikum også." (Frode Hermanrud, Oppland Arbeiderblad, 17.03.17.)
http://www.astridekern.com
http://www.facebook.com/astridekernmusic
https://twitter.com/aekernmusic
http://www.soundcloud.com/astridekernmusic
https://tidal.com/artist/6831960
https://itunes.apple.com/us/artist/astrid-ekern/id992558238


Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:40
Lekter´n, Aker brygge Stranden 3, 0250 Oslo

14:00

Petko (Soul Print Recordings) // Belgrade
Zoran Petkovski a.k.a DJ Petko is a Serbia-based DJ, producer and founder of Belgrade’s Record label SOUL PRINT RECORDINGS.
DJ Petko was born in 1974 in Belgrade. In 1994 he had started playing and collecting records. Vinyl quickly became Petko’s playground and creative framework.. his lifestyle. His first DJ gig was in Belgrade’s legendary club “Industria”. At that moment in time, he had belonged to the famous Belgrade’s DJ crew “Happy People”. They had worked in all major clubs in the former Yugoslavia. Over time, DJ Petko had developed his own style: from Detroit Techno and Deephouse to Nu Jazz, Neo Soul, and Broken Beat.
In 2000 he had started his own radio show called “Playground Radio Show” at a popular Belgrade’s music radio station “Studio B”. Playground Show" presents various music styles: Jazz of the modern era, the delicacy of Neo Soul and electronic beats are all part of Petko’s versatile and rich music choice.
DJ Petko’s residencies have included Belgrade’s most famous spots such as “Przionica”. “Kaldrma”, “KC Grad”, Pristan Boat and more…
Any DJ sees a club residency as one of the most difficult parts of their career.
The difference between first-class and ordinary DJ is in their ability to entertain the same audience on a week to week basis with fresh new-fangled beats and innovative melodies.
Soul Print Recordings is an independent music label from Serbia and group of Belgrade’s Dj’s and producers Akioki, DJP and Petko.
It will gather artists like Trinidadian Deep (USA), Allstarr Motomusic (SWI), Diego Gamez (ESP), Tominori Hosoya (JP), Owen Jay & Melchior Sultana (MLT), Brian Harden (US), Anaxander (FR), LIfe Recorder (FR), Simoncino (IT), Georg Levin (DE), Herb Lf (DE), Akioki (SRB), DJP (SRB), Florian Muller (FR), Fil Lavin (MNG), Henry L (DE), Ingo Sänger (DE), Andy Ash (UK), Deep Space Orchestra (UK), Lost in the Sound (SRB), Petkovski (SRB) and certainly in the future all other artists who wish to participate and contribute would be most welcome to join.
The label would foster a continuous flow of ideas and creativity of fellow producers as well as the development of new artists and their styles.
MUSIC IS OUR SOUL PRINTED ON VINYL!!!
http://www.soulprintrecordings.com/
https://www.facebook.com/SoulPrintRecordings
https://soundcloud.com/soulprintrecordings


Saturday June 3, 2017 14:00 - 14:45
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

14:00

Zen Roots
Roots, dub, illbient, futurefunk
https://www.mixcloud.com/zenrock/

Saturday June 3, 2017 14:00 - 15:00
Brenneriveien 9H Brenneriveien 9, 0182 Oslo

14:00

14:00

Klaus Lunde & Mathias Fekjær
Klaus Lunde – tidligere kjent som Xerxes – har laget elektronisk dubmusikk i godt over tyve år. Han har levert utmerkede live-set for oss tidligere og i år har han med en ypperst talentfull makker, Mathias Fekjær, som også har produsert i lang tid. Dette er en kombo som lover oss god klype psy-dub og solskinnsfølelse i sin elektronikk. Det er bare å glede seg, for smilet om munnen kommer garantert.
http://mathiasfekjaer.com/
https://www.facebook.com/klauslundemusic
https://soundcloud.com/klauslunde
https://www.facebook.com/MathiasFekjaer/
http://xerxes-music.com/


Saturday June 3, 2017 14:00 - 15:00
Love&Magic ChillOut, Elgsletta

14:00

SeaMountain
Hip hop, breaks og flotte vibes servert på det beste vinyl som finns.

Saturday June 3, 2017 14:00 - 15:00
Skippergata 22 Skippergata 22, 0154 Oslo

14:00

14:00

14:00

Alfi
When he was twelve, Alfi started producing music and by thirteen, he was DJ’ing. By fifteen he had acquired his own DJ equipment and with time, practice, patience and a lot of hard work, he perfected his production technique which devotes a great deal of thought as to appropriately breaking the rules he’s spent years learning. His unorthodoxy is tempered with an essential musical integrity to each production he releases.
Alfi has a definitive signature to his tracks which is notable for his ability to float from genre to genre with relative ease while still imparting his own unique stamp, recognized most notably in the low-end interplay between his bass-line and kicks which provides the foundation for his easy-going percussion, melodic chord progressions and interacting melodies which follow, in themselves, anything but cliché dance floor rhythmic phrasing. Listening carefully, one can hear the surprisingly flowing asymmetry and the understated complexity of algorithmic riddles that reveal their answers through equally subtle progression.
His grasp for rhythm and progression provides a robust architecture for elements to play through where melodic tones seem to interact with his percussion with relative ease. Each track presents a unique complexity, individually, that when summed with the others, work to create a well-oiled machine. In paying attention to the rhythmic essence, he doesn’t slouch in terms of finessing his sound. What’s more is that he treats each element individually with how they progress, never falling into the trap of the “standard” methods of introducing them and playing them through. Be it organic sounds, such as bells, which seem to materialize through the song like petals floating through branches, or his kicks, which present themselves with finessed contours, honed to give it that characteristic flow – his attention to detail given to the quality of each sound is meticulous.
The accumulated finesse with rhythm, melody, progression and sound design translate into a well balanced mix. Each part of the machine is finely polished and when he mixes, each element’s level assumes a natural and appropriate prominence. Nothing is ever forced. No element has flaws which are masked. It is simply his easy-sounding methodology which isn’t only applied to his original productions but is also realized in his remixes for the work of other artists. While mathematical in nature, the result is a thoughtful, soulful vibe.
Alfi’s first commercial release was a collaboration with Chrysus (Chrysus & DJ Alfi – “Can They Hear Me?”), in 2006. Since then, his professional portfolio has been taking up increasing real-estate on Beatport’s servers, including remixes for Dirty Politics, Frederick Olufsen, and Skla, among others. He’s currently released under the Atomic Zoo, Audio Planet, Uncovered labels and Small Records.
https://www.beatport.com/artist/alfi/115495
https://www.facebook.com/alfiofficial/
https://soundcloud.com/snoemu5a

Saturday June 3, 2017 14:00 - 16:00
Vesper bar Dronning Eufemias gate 32, 0191 Oslo

14:05

Oslo Damekor
Oslo Damekor ble startet 3. desember 1870 som Christiania Arbeidersamfunds Kvinnesangforening. Initiativet ble tatt av fattigforstander Johnsson. Formålet var, som det står i statuttenes §1: ” at samle damer med interesse for sang, for saa at vække trang til god underholdning, bistaa ved fester for syke og gamle saalangt foreningen formaar, samt gjensidig forstaaelse og hygge blant damerne.”
http://www.oslodamekor.no

Saturday June 3, 2017 14:05 - 14:20
Korscenen, St. Hanshaugen

14:05

Hudkreft
Hudkreft er et samfunnsengasjert band, de spiller punk som tar opp viktige (og noen ikke så viktige) temaer. De skriver for det meste sangene sine selv, men spiller også covere. De har holdt på som band siden september 2016 og har blant annet spilt på Stovner Rockefabrikk flere ganger, og Askerfestivalen. De deltok for første gang på UKM i år, og kom videre helt til landsfestivalen, med en anmeldelse som lyder slik: “Veldig originalt, overbevisende, energetisk, kult, fritt! Dere jenter er utrolig flinke og uten frykt på scenen. Da vi hørte på dere kjentes det ut som punk er den nyeste, hippeste musikkform ever! Fett! Punk is alive!”
https://www.facebook.com/pg/Hudkreft/posts/?ref=page_internal


Saturday June 3, 2017 14:05 - 14:20
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

14:10

Arne Garvang
Låter fra Pelle Parafin og Tramteatret, samt noen norske og svenske viser pluss et par cover
https://www.facebook.com/arne.garvang


Saturday June 3, 2017 14:10 - 00:00
Lindeberg kulturfestival

14:15

TBC
Saturday June 3, 2017 14:15 - 14:30
Morradi, Rådhusplassen

14:15

Los Amatoros
Los Amatoros er glade flamenco amatører som opptrer på forskjellige steder inkl. flere ganger på tidligere Musikkfest Oslo (Musikkens Dag) arrangementer, flamencoklubb, ungdomsklubb, aldershjem, private selskaper, skoler, kaféer, kulturarrangementer osv.


Saturday June 3, 2017 14:15 - 14:30
Verdensmusikk, Kubaparken

14:15

Wintata
Wintata, som på Aimara betyr venner, er en gruppe som spiller musikk fra Andesfjellene. Bandet består av seks personer, fem fra Chile og én fra El Salvador.
Bandet ble stiftet februar 2014. For to år siden spilte de på forskjellige arrangementer organisert av Kultur Uten Grenser i tillegg ti festivaler. Blant annet Vær Stolt Festivalen, Furuset Festival, Eras Festival osv.
https://www.facebook.com/Wintata.Oslo


Saturday June 3, 2017 14:15 - 14:45
Egertorget, Folkemusikk

14:15

Zoran Bicanic
Saturday June 3, 2017 14:15 - 15:00
Elefant Rådhusgata 25, 0158 Oslo

14:20

Musikkteateret
Saturday June 3, 2017 14:20 - 14:30
Korscenen, St. Hanshaugen

14:20

Dissis it
Dissis it er en bande akterutseilte landkrabber med høysete i Sandvika.
Etter et crazy 2016 med konserter og studioinnspilling er nå gutta i Dissis it klare til å erobra nye ukjente farvann.
https://www.facebook.com/dissisitband
https://soundcloud.com/dissisit


Saturday June 3, 2017 14:20 - 14:45
Roots-Rock´n´Roll, Spikersuppa

14:30

14:30

Oral Bee

Saturday June 3, 2017 14:30 - 14:50
H&M Loves Music Vulkan 26, 0175 Oslo

14:30

New Voices
Siden 2012 har New Voices samlet et knippe av Oslos beste solister i én pop- og gospelgruppe.
Felles har de 14 medlemmene gleden av musikkformidling og et ønske om å berøre mennesker. Dette gjør de ved å formidle ærlig om tro og liv slik det utspiller seg, gjennom musikk. New Voices er nå en av Oslos ledende gospelgrupper, med bred erfaring fra musikkbransjen både som gruppe og solister.
I korets repertoar finner en alt fra contemporary gospel, til RNB og egen-arrangerte poplåter. Sammen utgjør koristenes stemmer og personligheter et helt unikt utrykk, som både kan løfte taket og bringe frem tårer.
Debutsingelen «Victorious», produsert av Håvard Gressum Antonsen slippes til våren.
«For et grymt kor altså!»
Gospelstjernen Samuel Ljungblahd om New Voices etter konserten på Filadelfia i Oslo.
Det er første gang New Voices slipper musikk – og et stort steg for gruppen. Vi fikk terningkast 5 på Skjærgårds Music & Mission Festival for konserten vi hadde sommeren 2015, der det ble uttalt at vi var et unikt og utradisjonelt kor – fordi vi hadde en sammensetting av veldig ulike solister – som sammen høres ut som èn enhet.
Vi er 14 medlemmer, men kan høres ut som vi er et kor på 40 stk – dette har vi klart å oppnå ved å jobbe med samklang. Vi lytter til hverandre for å oppnå balansen mellom de ulike stemmene for å få de til å matche best mulig hverandre.
Samtidig så er vi fjorten unike stemmer, som alle har hvert sitt særpreg. Dette kommer tydelig frem på konsertene våre, der solistene får uttrykke stemmen sin og sette personlig preg på låtene våre.
Siden vi er bare 14, er det også veldig viktig for oss å formidle musikken som noe vi tror på. Det kreves at alle og enhver er fullstendig uavhengige av hverandre, med egen evne til formidling, samtidig som vi som gruppe skal levere vårt unike sound. Høsten 2016 dro vi i studio for første gang, for å spille inn debut-singelen vår Victorious.
Victorious handler om en helomvending og det å gå fra en hverdag uten å ha en å lene seg på, til å ha en som kan bære tunge byrder. Sangen ønsker å formidle en glede og et budskap til alle troende om at vi er på vinnerlaget. Han har forandret vårt indre, og vi ser en lys fremtid med Gud på vår side.
Fremover skal vi tilbake igjen i studio til høsten, for å spille inn flere låter som vi skal gi ut, og til slutt skal dette ende i en EP. Vi er optimistiske til å få litt reklame på noen av deres plattformer, som kan gi gruppen vår litt blest, slik vi kan nå ut til flere folk i Norge.
http://www.newvoices.no
https://www.facebook.com/NEWVOICESGROUP/?ref=bookmarks
https://soundcloud.com/newvoices-1
https://itunes.apple.com/no/album/victorious-single/id1232296577?l=nb


Saturday June 3, 2017 14:30 - 14:50
Korscenen, St. Hanshaugen

14:30

Kvikt & Hurtig
Vi er et band bestående av fem gutter i alderen 15-16 år fra Sagene, med Sigurd på vokal og gitar, Jonas på gitar, Isak på bass, William på piano og Johannes på trommer. Musikken vi spiller varierer litt, men det kan nok klasifiseres som poprock (tror vi). Bandet starta i september 2016, og vi har ikke egentlig hatt noen høydepunkter i karrieren vår til nå, men kanskje Musikkfest blir det første?:)
https://www.facebook.com/kviktoghurtig/?fref=ts

Saturday June 3, 2017 14:30 - 14:50
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

14:30

Alwanzatar
Alwanzatar er et enmannsglidefly for astral utforskning, drevet av kosmisk syntese, fløyter og påkallelser gjennom dyp ekko. Eneste mannskap er Krizla, som spiller fløyte og en haug med analoge synthesizere. Lydbildet er inspirert av den tyske sequencer-musikken fra syttitallet, gamle italienske skrekkfilmsoundtracks, dub og acid house. Musikken er ment som åpninger ut til de mørke avgrunnene i verdensrommet, der ensomme stjerner blinker og forvirrede eteriske budskap skurrer gjennom radioen. Alwanzatar har gitt ut fem kassetter og kommer med en ny tape på Sunroad Records i løpet av våren. Prosjektet har vært aktivt siden 2012 og har spilt flere konserter rundt om i Norge, men mest i Oslo, bl.a. på festivalene Høstsabbat og Svart Oktoberfest, og i Vigelandsmausoleet. Krizla spiller ellers i Tusmørke og Spectral Haze.
https://alwanzatar.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/alwanzatar/?fref=ts
https://soundcloud.com/cunt-krizlakh


Saturday June 3, 2017 14:30 - 15:00
Blå

14:30

LNF
L.N.F is a production team that originated in Oslo, Norway late 2006. A studio was set up in a basement locatet at the west side of Oslo focusing on electronic music featuring various artists.
They also represents different dj’s around Oslo city. Mainly focusing on bass and/or echo related music.
http://www.grorudalen.com
https://www.facebook.com/grorudalen/


Saturday June 3, 2017 14:30 - 15:00
Botsen «Fengselsparken»

14:30

14:30

Gatas Parlament
Gatas Parlament var den første norskspråklige rapgruppa noensinne med sin utgivelse Autobahn til Union i 1994, og er forfedrene til hele den store sjangeren som har vokst i deres kjølvann. De har vært i teten siden gjennombruddet for norsk rap på begynnelsen av 2000-tallet, med tradisjonell boom-bap-rap, revolusjonære tekster og engasjeren-de sceneshow. Nå akter Gatas Parlament å bevise at de fortsatt er råest i norsk rap!
Etter en prøveperiode på nærmere 20 år ble Jester medlem i 2011. Gatas Parlament består av Elling og Jester.
http://www.gatasp.no
https://www.facebook.com/gatasparlament/


Saturday June 3, 2017 14:30 - 15:00
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

14:30

14:30

Den Kosmiske Overorden
Den Kosmiske Overorden har alltid vært og kommer alltid til å være der for alle dere.
liket mitt sitrer inn
i jord, ild og vann
blir til soloppgang og løvetann
løser meg opp i lag med disen
https://soundcloud.com/st-stefan/tracks


Saturday June 3, 2017 14:30 - 15:00
Kulturhuset Youngs gate 6, 0181 Oslo

14:30

14:30

amini
amini er Nio Amini og Mattis Moviken.
De ga ut sin første EP “between dreams and worldly things” i 2014 og andre EPen “a whisper in your ear” i 2015.
Siden 2014 har de spilt headline shows rundt omkring i England og Skandinavia, varmet opp for artister som Frøkedal & Benjamin Yellowitz, spilt flere ganger på Sofar Sounds og fått fine presseomtaler.
amini beskriver musikken de spiller som ‘cinematic folk’, og de har et særegent uttrykk med et massivt og delikat lydbilde.
http://www.facebook.com/aminipage
http://www.soundcloud.com/aminimusic
https://itunes.apple.com/us/album/a-whisper-in-your-ear-ep/id961380816


Saturday June 3, 2017 14:30 - 15:00
Qomo Backyard Torggata 35, 0183 Oslo

14:30

DJ Swaa Crew
Saturday June 3, 2017 14:30 - 15:00
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

14:30

The Frozen Heart
The Frozen Heart – relatively young band (mix of Norwegian – Polish and Ukrainian members), established in 2015, and already played on different events and festivals in Norway, Ukraine and Poland. Within a year of our work, we gathered about 20.000 followers on Sound Cloud (we do not know how it happened, but seemes like people like our music and they share it…).
We are playing World Music, soft pop, folk, soft latino and jazzy moods – and different variations of those and other styles. In general our idea is to spread good energy and good vibrations!
https://www.presskit.to/thefrozenheart#/about
https://www.facebook.com/TheFrozenHeartBand/
https://soundcloud.com/the-frozen-heart


Saturday June 3, 2017 14:30 - 15:00
Verdensmusikk, Kubaparken

14:30

Oslo Ukuleleorkester
Oslo Ukuleleorkester har spilt sammen siden høsten 2015, og er nå et orkester på tretten ukulister og en bassist. Vi spiller et variert repertoar med coverlåter fra pop, rock, jazz og verdensmusikk som vi setter vårt eget preg på. Sang og spilleglede står i fokus! Ukulelen er et lite strengeinstrument fra Hawaii som har en lys og lystig klang. Lett å lære, men vanskelig å mestre. Vi ønsker å vise hvor allsidig dette instrumentet er og forhåpentligvis spre litt uhøytidelig musikkglede!
http://www.osloukuleleorkester.no
https://www.facebook.com/osloukuleleorkester/


Saturday June 3, 2017 14:30 - 15:00
Vippa Oslo Akershusstranda 25, 0150 Oslo

14:30

UsTeLt
Ustelt er et band-navn og til tider tilstanden til et knippe mennesker som lever med musikk. Sammensetning av mennesker og instrumenter skifter ofte, men musikken kretser rundt reggae. Ustelt sprer sin aura og vibrasjoner akustisk i gatene, samt plugger seg opp når muligheten byr seg.

Saturday June 3, 2017 14:30 - 15:30
Hausmania Hausmanns gate 34, 0182 Oslo

14:30

Mutual Intentions
Mutual Intentions er et Oslobasert crew og plateselskap som er kommet sammen gjennom deres musikalske og kunstneriske arbeid.

Saturday June 3, 2017 14:30 - 18:10
Jaeger Grensen 9, 0159 Oslo

14:40

Ellen Xylander
Ellen Xylander entret den norske musikkbransken for alvor i 2011 da hennes debutsingel “One day We’ll Make It Home” gikk rett til VG-lista. Hun har siden sluppet ytterligere fire singler som alle har gått rett til Itunes-toppen i Norge. Låtene hennes spilles og er listet på radio i flere land. Senere i år slipper hun sitt første album, One Day. Ellen Xylander har vært på store turneer i land som Frankrike og UK, og jobbet mye i USA, der alle hennes musikkvideoer er spilt inn. Hun er en prisbelønt låtskriver og har awards fra en rekke låtskriverkonkurranser, blant annet amerikanske “Song of The Year”. Los Angeles magasinet «Songwriter Universe» har gitt henne to utmerkelser, og løftet henne fram som hitlåtskriver. Ellen Xylander er sing- songwriter, opprinnelig fra Lier, og leverer pop-musikk det er lett å like. Med seg har hun gitarist Joachim Røsvik Skjervum (Morgan Sulele, Numa, Edema, Trine Rein, Casa Murilo m.fl.). Hun skriver musikk med dybde og som får deg til å føle. Hennes karisma og formidling går langt ut over scenekanten og hun er en live artist som setter spor.
http://www.ellenxylander.com
http://www.facebook.com/ellenxylander
https://twitter.com/ellenxylander
http://www.itunes.com/ellenxylander


Saturday June 3, 2017 14:40 - 00:00
Lindeberg kulturfestival

14:40

Golden Core
Golden Core er en norsk stoner metal-duo fra Ammerud i Oslo. Bandet ble startet i 2014 og består av Simen Jakobsen Harstad (gitar) og Johannes Thor Sandal (trommer). Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig stoner metal med elementer av progressive rock, støyrock, sludge- og doom metal.
De to unge metalrockerne begynte å spille sammen på Fyrhuset musikkverksted vinteren 2014. Da kun 9 og 11 år gamle. Senere samme år fikk de prøve seg på ungdomsscenen på GranittRock og har siden da spilt flere konserter i Oslo. Til tross for ung alder har Golden Core allerede gjort seg bemerket i det alternative metalmiljøet i Oslo, med sine konserter og gode omtaler i bl.a. Metal Hammer Norway. De har spilt bl.a. på Musikkfest Oslo (bl.a. Metalscena), Blitz, Blå, Aye Aye Club og Sub Scene og de har vært support for selveste Napalm Death da bandet gjestet Blå sist sommer. Metal Hammer Norway ga Golden Core 8 av 10 stjerner for sin opptreden den kvelden.
I januar 2017 ga Golden Core ut debutalbumet Norwegian Stoner Machine. Albumet inneholder åtte instrumentale låter og ble distribuert via Tigers Diger Distro: http://www.tigernet.no/item/151089—golden-core—norwegian-stoner-machine—cd
Golden Core er booket til flere konserter de neste månedene, blant annet skal de spille på pønk-festivalen Norðanpaunk på Island i august og på Mono Goes Metal 2018 i Århus, Danmark i januar 2018. Golden Core skal også være support for amerikanske Bongzilla på Blå 23. mai.
Les mer om Golden Core på:
https://no.wikipedia.org/wiki/Golden_Core
Besøk bandets facebookside:
https://www.facebook.com/goldencoreband/
Albumet «Norwegian Stoner Machine» kan høres i sin helhet på:
Bandcamp: https://goldencore.bandcamp.com
Tidal: http://tidal.com/artist/8415135
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7lw82ZfKFYLJti8JxIJLqW
iTunes: https://itunes.apple.com/gb/artist/golden-core/id1192432370
https://goldencore.bandcamp.com
https://www.facebook.com/goldencoreband/
https://soundcloud.com/goldencore
http://tidal.com/artist/8415135
https://itunes.apple.com/gb/artist/golden-core/id1192432370


14:40

DJ Hooker
Hooker har vært inn og ut av de fleste klubber og spillesteder både i Oslo og utenbys. i 2017 så representerer han HMD records med to utgivelser og nytt klubbkonsept: “FAEN/ A Night With A Hooker” på Revolver. Sjanger messig går det i alt fra IDM til lush house og jackin electro. Denne dagen vil han reise inn i sin tolkning av ambient og dubby techno

Saturday June 3, 2017 14:40 - 16:00
Techno|Ambient, Vaterlandsparken

14:45

14:45

Kajsa Balto
Kajsa Balto er en norsk-samisk artist, med røtter fra Finnmark og Oppland. Hun jobber med norsk og samisk folkemusikk, sang og joik, og binder sammen de tradisjonelle musikkformene på en måte som kanskje oftest forbindes med popmusikken. Høsten 2017 utgir hun sitt første album, med støtte av Sametinget. Albumet vil bestå av 8 spor som alle er nytolkninger og egne arrangementer av eksisterende joiker og folketoner.
http://www.kajsabalto.com
https://www.facebook.com/kajsabalto
https://soundcloud.com/kajsabalto
https://open.spotify.com/artist/7uZzHOV3mU0CgYDusfTe2G
https://itunes.apple.com/no/album/v%C3%A1ri-alde/id1077580840?i=1077581129&l=nb


Saturday June 3, 2017 14:45 - 15:15
Egertorget, Folkemusikk

14:45

Jarle Bråthen
Jarle Bråthen (JB) is a DJ, producer and a curator in the realm of Nordic Disco. At the moment he is based in Berlin where he doing gigs and producing music at a fast pace. Previously he has released music, both solo and with Marius Våreid under the project name: Ytre Rymden Dansskola, on Full Pupp, Prins Thomas’ Norwegian imprint. Furthermore, In addition to gigging around Berlin at venues such at Salon zur wilden Renate, JB runs a monthly club night and radio show called “FjernstYrt” (which means: Remote Controlled in Norwegian) at Kreuzberg’s hidden gem: Bohnengold. His radio show airs first Friday a month on Deepvibesradio.co.uk. JB has also done many remixes for various labels such as Correspondent and now Hwah’s freshly started Stellar Disco Records but currently he is mostly focusing on his own original material. Next 12” vinyl release “Flott vær” is soon due on “Full Pupp”. Stay tuned!
?https://www.mixcloud.com/jarlebrathen3/
https://soundcloud.com/jarlebrathen
https://www.mixcloud.com/jarlebrathen3/
https://www.facebook.com/jarle.brathen.3
https://soundcloud.com/jarlebrathen
https://listen.tidal.com/search/jarle%20br%C3%A5then
https://itunes.apple.com/us/artist/jarle-brathen/id336865862


Saturday June 3, 2017 14:45 - 15:30
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

14:45

Alterego & Alias
Alterego og Alias er to hiphop-og-jazz-junkier fra Oslo og Hamar som leverer særegen hjemmelaga hiphop. Alterego er alteregoet til Laura Gonzalez, en jente som rapper, synger, er musikkprodusent og slampoet. Alias er Ingrid Iversen´s alias, en jazzsangerinne som eksperimenterer med rap og slampoetry.
Begge er musikkentusiaster siden de var små. Jentene kommer med ulike erfaringer og og bakgrunn innen musikk. Laura har for det meste sittet på rommet sitt, fremført chilenske visesanger med faren sin på ulike arrangementer og jobber på Agenda x studio, også kalt TellX. Ingrid har opptredd på diverse arrangementer og scener, jobbet i bransjen med ulike artister og produsenter. Ved siden av det har Ingrid en hobby hvor hun improviserer på åpne scener fra bar til bar rundt om i Oslo.
Jentene møttes en sommer 2016 og har vært uadskillelige siden med sine crazy påfunn og magiske jam-sessions. Bak i ryggen har jentene 208-crewet sitt som er “gjengen”. Ved siden av det, har de en rekke co-prod og annet samarbeid med en rekke artister og produsenter.
Duoen er en tikkende bombe, etablert i hovedstadens avgrunn. Snart kommer singelslipp med et smell. Det garanteres en hiphopstil du ikke har sett maken til siden Warlock´s og TP Allstars sin glanstid. En original jazz og neo-soulpreget old school hiphopfønk.


Saturday June 3, 2017 14:45 - Monday July 3, 2017 15:00
AKKS OSLO og Radiorakel, Arbeidersamfunnets plass Arbeidersamfunnets plass 1 0181 Oslo

15:00

Still Changing
Still Changing presenterer en blanding av fengende låter og nøye gjennomarbeidede arrangementer.
I det som har blitt et band som bygger på et tydelig sound, og et sterkt vennskap.
Bandet har allerede en merittliste å være stolte av; De har fått spilletid på P3, P13, og blitt listet på et titalls tyske radiokanaler, deriblant Berlins Flux FM. Musikkvideoen til singelen “Breathe” ble nominert til kortfilmfestivalen i Grimstad, og ble plukket ut til Raindance Film Festival sammen med artister som Nick Cave & The Bad Seeds og Disclosure.
De har nå hatt over 100 konserter i både inn- og utland, sist på et utsolgt John Dee i Oslo, i anledning
albumslippet.
Still Changing blander Pop, Rock, Indie, Funk og Electronica på en helt unik måte. Det tekstlige bærer preges av en låtskriver som tenker for mye, det musikalske bærer preg av de tre resterende medlemmenes enorme spilleglede og lekenhet.
Den 22. September gav bandet ut sitt debutalbumet “In the End”, spilt inn i Velvet Recording hos produsent Christer Krogh og mastret av legenden Dave Collins.
http://www.stillchanging.com
https://www.facebook.com/StillChanging/
https://twitter.com/still_changing
https://soundcloud.com/stillchanging
https://itunes.apple.com/no/artist/still-changing/id494880929?l=nb


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:00
HVASKJER, Soria Moria Soria Moria, Vogts gate 64, 0477 Oslo

15:00

15:00

HKEEM
Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:15
H&M Loves Music Vulkan 26, 0175 Oslo

15:00

TBA
Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:15
Morradi, Rådhusplassen

15:00

15:00

Eben Jr.
Eben Jr. entret den norske musikkscenen med storm i 2015 med låter som “Trå Varlig”, “Drit I Kategori” og “Lyn Fra Klar Himmel.” Han ble ekstremt godt mottatt og hyllet for å komme med noe så originalt som afrobeats på norsk, noe mange har fulgt etter med.
Han er nå endelig tilbake med låtene “Blodby” og “Mamma” ft. Arif.
https://www.facebook.com/ebennorway/
https://twitter.com/EbenJrofficial
http://www.soundcloud.com/soulbase
https://listen.tidal.com/artist/6415057
https://itunes.apple.com/no/artist/eben-jr/id956871605


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:20
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

15:00

The Chickens
Vi er en jentetrio av et band som står for åpenhet og forandring. Vi spiller litt av hvert, mest fordi alle i bandet er litt forskjellige. Dette betyr at musikken vår spriker helt fra pop-punk til mellow jazz toner. Vi digger berlinerboller og politiske diskusjoner. Vi håper på å bruke musikken vår til å formidle glede og lage god stemning.
https://www.facebook.com/The-Chickens-178110839318123/


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:20
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

15:00

Country Heroes
Country Heroes debuterte med den jukeboks vennlige singelen ‘Forsake this heartache’ i 2015. Deres første fulllengder ‘Southern Insecurity’ (Safe & Sound recordings) kom i januar 2016 og høstet svært gode kritikker.
De har tidligere spilt på Oslo musikkfest, Øya natt, Teddys Soft Bar, Buckleys, Siste Reis og Smelteverket.
Deres andre plate planlegges å spille inn våren 2016.
Dette er så til de grader the real thing
5/6 – Erik Valebrokk
https://erikvalebrokk.no/norske-countryhelter-kanondebut/
Southern Insecurity må da være en av de beste norske countrydebutene gjennom tidene – Musikknyheter
http://www.musikknyheter.no/anmeldelser/16325/Country-Heroes.html
Den beste norske countryskiva jeg noensinne har hørt. Dette er intet mindre enn mesterlig – the wilhelmsens
http://thewilhelmsens.com/country-heroes-southern-insecurity-safe-sound-recordings/
Country Heroes tar oppstilling ved bakdøra til saloonen og melder seg på som den historiske countrymusikkens forsvarere i det stadig tettere feltet av ny norsk country og americana. Et oppdrag de åpenbart er svært godt kvalifisert til – Tom Skjeklesæther/popklikk.no
http://www.popklikk.no/musikk/tom-s-fire-ess-emmylou-og-gram-pa-norsk/
https://www.facebook.com/countryheroesofficial/
https://soundcloud.com/countryheroes
https://itunes.apple.com/us/artist/country-heroes/id307339375


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:25
Roots-Rock´n´Roll, Spikersuppa

15:00

Aida Frantzen
Med røtter i soul og rnb, kombinerer Aida Frantzen musikk av den gamle skolen med et moderne sound og et energifullt sceneshow. Til tross for sin unge alder har Bjølsenjenta en lang rekke konserter bak seg, blant annet på Sentrum Scene og Rockefeller. I en alder av 18 år har hun også rukket å spille med bandmedlemmer fra Tower of Power og har fått undervisning hos backupsangere til blant annet Beyonce, The Rolling Stones, Sting og David Bowie, under Berklee College of Music sitt 5-ukers sommerprogram.
Alle låtene er selvskrevne, med aktuelle tekster og catchy melodier. Ikke minst leverer Aida Frantzen, sammen med et toppet backing band, et energifullt show med høy smittefaktor.
Låter finner dere i iTunes linken. I tillegg spotify her https://open.spotify.com/album/6ZrhuyNEiciVjbWvXRxqp8
(Er i gang med å spille inn et nytt sett med låter. Kanskje ikke nødvendig å nevnes?)
Flere youtube klipp:
https://www.youtube.com/watch?v=O0wKyQRBMb0
https://www.youtube.com/watch?v=JjL8POslmcY
https://www.youtube.com/watch?v=u8KHvMxt_d8
https://www.facebook.com/AidaFrantzenMusic/?ref=settings
https://itun.es/no/Iw8lcb


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:30
#mittgrønneoslo, Nedre Foss park

15:00

IJIN
IJIN
Christian Blandhoel på Feedbacker; ombygd gitar til som skaper og kontrollerer feedback.
Et stykke Oslo livsførsel og sedvanlige norske nevroser omgjort til lyd, i form dronete, PostNoise, feilslått frijazz eller misforstått dark-ambient.
I 2010 oppdaget IJIN livets rett med frihet til å skape et soundtrack til Oslo livet eller livet som vandrende Osloborger. Musikken er Postnoise; en melodiøs avleiring av støymusikk og harshnoise, med elementer av Shoegaze, ambient og sedvanlig norsk melankolsk rock.
Navnet er Japansk og er en avart av Gaijin som brukes om fremmede i Japan, men IJIN er et begrep som spesifikt referer til fremmede fra vesten Europa/USA.
Prosjektet ble startet i 2010 etter oppdagelsen av All Ears festivalen for improvisert musikk, før da hadde instrumentet som dannet grunnlaget for IJIN, blitt til som en kunstprosjekt under navnet My first recordlabel. En interaktiv utstilling med ca 50 ombygde gitarer publikum kunne fritt benytte til å skape ny musikk, prosjektet ble utstilt på UKS i 2008 og vandret til Bylarm, Malmøkonsforening, Roskildefestivalen samt Øyafestivalen i frognerparken. IJIN har utgitt ca. 36 CD-R og spilt i overkant av 40 konserter siden 2010, og har turnert i Europa (Spania, Frankrike, England, Danmark og Nederland)
http://www.ijin.no
https://www.facebook.com/ijinmusic
https://soundcloud.com/ijintestingground


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:30
Art of Noise, støyscenen Schous plass 1, 0552 Oslo

15:00

Carl Louis
Carl Louis skapte blest i musikk-Norge da ha bestemte seg for å forlate CLMD til fordel for en egen solokarriære. Med låter som dykker dypere blant et mer organisk og bevegende lydlandskap, har Carl klart å skape et unikt uttrykk som danser i grenselandet mellom undergrunnen og det kommersielle. Pulserende synthbølger, analoge trommer og trollbindende vokalmelodier er med på å forme det spennende og ukonvensjonelle elektroniske uttrykket til Carl Louis. NRK P3 ble umiddelbart bergtatt og spillelistet både “Apogee (feat. Pav)”, samt “Telescope” og “Human Again” med det norske stjerneskuddet ARY. Carls cinematiske sound har gjestet opptil flere store norske TV-serier, reklamer og florerer blant Spotify-spillelister verden rundt.
September 2015 med støtte fra Norges største blogger, MTV og svensk P3. De siste ukene har Carl Louis sluppet de to første sporene fra albumet og fått glitrende tilbakemeldinger med terningkast 5 fra NRK og listing på NRKp3, i tillegg til internasjonal oppmerksomhet fra blandt annet Line of Best Fit. Endelig slipper Carl det tredje sporet fra debutalbum «Memory Lane».
https://www.facebook.com/carllouism
https://soundcloud.com/carllouis
https://open.spotify.com/artist/5LY4Rzduoz5b0qZdV3rHwK

Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:30
Dattera til Hagen Grønland 10, 0188 Oslo

15:00

FOAMMM
Spacegazerne FOAMMM slapp i fjor debuten “Dive Into the FOAMMM” på Sheep Chase Records. De har fått strålende mottagelse, og kvintetten har fått solid fotfeste på den norske musikkscenen. Med et kreativt repertoar, som ligger i krysningspunktet mellom shoegaze, drømme-pop og psychrock, har de opparbeidet seg et velfortjent godt live-rykte. Bandet kommer til å følge opp fjorårets debut med noen godbiter i løpet av våren.
FOAMMM ble unnfanget og født sommeren 2013, da gitarist og vokalist, Chiara Cavallari, trengte en hobby som ikke innebar å finne seg selv på den sørlige halvkule i haremsbukser. Hun fikk med seg fire venner som på har hjulpet henne med å finne seg selv – i lydriket.
http://facebook.com/foammmband
https://tidal.com/artist/7823148
https://itunes.apple.com/no/artist/foammm/id1114285453?l=nb


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:30
Ingensteds

15:00

15:00

15:00

Zawadi
Zawadi er en sanger/rapper fra Oslo.
Med utgangspunkt i rnb og hiphop beveger Zawadis musikk seg stadig mot et mer
organisk og melodiøst utrykk. I 2017 ligger utgivelsene klare som perler på snor,
og han vil få deg til å trekke på både dansemuskler og smilebånd, enten han spiller akustisk, med Dj eller med livebandet sitt The Golden Standard.
Zawadi har spilt på alt av store og små scener i inn og utland, bl annet. By:Larm i 2013,
og foran 85000 mennesker i Sudan i 2016.
http://zawadi.no
https://www.facebook.com/zawadimusic/?fref=ts
https://soundcloud.com/zawadi-music


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:30
Oslo World, Torshovparken

15:00

Big Daddy Karsten
Big Daddy Karsten har trampa rundt i Hip hop Norge i over 10 år som soloartist, medlem av Folkefiender og som battler i SkeezTV. Men han skrev seg virkelig inn i i historiebøkene da han i November 2016 stod frem som Norges første åpne homofile rapper!
https://www.facebook.com/BigDaddyKarsten/
https://soundcloud.com/bigdaddykarsten-ff


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:30
Regnbuescenen, Sehesteds plass Sehesteds gate 3, 0164 Oslo

15:00

Stig Gustu Larsen
Stig Gustu Larsen er en singer/songwriter som i oktober 2016 kom med sin andre EP «Lifelines + Echoes». Platen debuterte på 1. plass på albumlisten på iTunes og fikk radio tid på radiostasjoner over hele verden.
I likhet med debut EP’en «Finding Home», er også denne platen skrevet, produsert og spilt inn av Stig Gustu Larsen alene (med unntak av bass på låten walk it off, hvor Jørund Langdal spiller).
«Lifelines + Echoes» er en plate som er spilt inn alle andre steder enn i et studio og bruker pulsen av Oslo by og alle byens lyder som et instrument igjennom hele platen.
Dette er uten tvil den mest personlige platen fra Stig Gustu Larsen, som tar for seg det å miste noen og ikke minst livet videre. «Lifelines + Echoes» er en tema-plate hvor alle låtene har en relasjon til hverandre og lytteren blir tatt med på en tankefull tur rundt i byen.
«Lifelines + Echoes» ble veldig godt mottatt av anmeldere over hele verden, som for eksempel:
“The record is captivating and intimate. It’s almost as if Stig Gustu Larsen is singing to those who are longing for some stability and truth in all the chaos and complexity of loss that echoes throughout the record”. «Stig’s singer-songwriter and pop-rock music, references a ton of different styles and eras, yet seems to be contemporary and original”.
- Rick Jamm, Jamsphere Magazine
«I love the emotional tones and I love the voice. There is a truth in the work and so much passion and energy” - Stephen J. Kalinich (Poet and co-writer with the Beach Boys)
På scenen stiller Stig Gustu Larsen alene og veksler mellom akustisk gitar og piano. Dette gjør at konsertene blir veldig intime og kontakten med publikum blir veldig nære og personlig. Etter å ha turnert hele Norge siden utgivelsen av «Finding Home», har Stig også blitt invitert til å gjøre konserter i utlandet. Blant annet på Rockwood Musichall i New York.
Stig har en unik og sterk stemme som bare må oppleves live.
I mars 2017 spiller Stig Gustu Larsen inn en liveplate på Uhørt i Oslo, som blir utgitt til sommeren 2017.
http://www.gustu.no
https://www.facebook.com/stiggustularsen
https://twitter.com/gustumusic
https://soundcloud.com/gustu-1
https://itunes.apple.com/us/artist/stig-gustu-larsen/id912916223


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:30
Uhørt, Strøget Torggata 11, 0181 Oslo

15:00

Marte Røyeng
Etter at Marte Røyeng slapp sin debut ‘No One’ EP i januar har hun og bandet høstet ros fra både anmeldere og konsertpublikummere. Modent, særpreget og sårbart, er beskrivelser som går igjen. ’No One EP’ er produsert av Thom Hell og oser av en intuitiv tilnærming til det direkte og klassiske popsoundet, farget av en tvetydighet som er typisk for Røyengs låtskriving. Hun etterlater seg gjerne en følelse av å være inviterende og hemmelighetsfull på samme tid, og nærmer seg popmusikkens kjernetemaer fra mindre åpenbare vinkler. Og det er nettopp i unngåelsene og de avslørende mellomrommene at noe virkelig emosjonelt vokser fram. En klar og usminket stemme. Varsom og sterk popmusikk som banker på med lett hånd, men treffer med full tyngde.
«Debut-EP’en til Marte Røyeng fortener å bli anerkjent for det den faktisk er: eit delikat og raffinert popverk av ein undervurdert artist.»
– GAFFA
«Røyeng holder høyere nivå enn flere godt etablerte norske artister som driver i samme sjanger som henne.»
– Deichmans musikkblogg
«Marte Røyeng viser kraft i det skjøre»
– Vårt Land
Se første musikkvideo fra No One Visuell EP (regi/klipp av Malin Longva):
https://youtu.be/fkzvvjh7jUM
http://www.marteroyeng.com
http://www.facebook.com/marteroyengmusic
https://twitter.com/marteroyeng
https://soundcloud.com/marteroyeng
https://itunes.apple.com/us/album/no-one-single/id1189200742


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:40
Lekter´n, Aker brygge Stranden 3, 0250 Oslo

15:00

Avind
Avind tek deg med inn i ei verd der by, land, natur og relasjonar mellom menneske er akkompagnert av både støyete gitarar og fengjande riff. Låtskrivar og frontfigur Tonje Tafjord emigrerte til byen frå bygda i ung alder, og har no funne roen i Oslo. Ho hentar inspirasjon frå heimtraktene i tekstane sine, og knyter dette saman med det urbane dagleglivet frå storbyen.
«Stummande mørke», som er den første EP-en frå Avind, er spelt inn både i Oslo og i barndomsstova til Tonje Tafjord, og kom ut digitalt og fysisk på plateselskapet Just for the Records 19. juni 2015.


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:40
Revolver Møllergata 32, 0179 Oslo

15:00

15:00

balErik
balErik startet som dj i 2001 og har siden det spilt rundt om i hele Oslo, til klubber i Miami, New York, Tokyo, London, Dubai, Stockholm, San Francisco, Guadalajara++
Han har gitt ut musikk på Plastic City, Discoteca og i fjor kom det en release på Global Underground.
Forvent en blanding av deep house, house og techno når du hører balErik spille.
http://www.balerik.com
https://www.facebook.com/djbalErik
https://twitter.com/balErik
https://soundcloud.com/balerik


Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:45
Elefant Rådhusgata 25, 0158 Oslo

15:00

Sniffercats
Sniffercats spiller en salig blanding av kjente og mindre kjente låter fra bl.a. 50-, 60- og 70-tallet, og gjør hva de kan for å lage topp stemning.

Saturday June 3, 2017 15:00 - 15:45
Groruddalsscenen

15:00

15:00

DJ Jesus Christer
Jesus Christer har drevet klubbkonsepter som Limboland før han pakket ryggsekken og flyttet til utlandet i 2007. Han har flere ganger spilt på Love&Magic sine fester. Etter en lang rekke spillejobber spredt over mange land og tre kontinenter, har han nå gjenoppstått i Oslo. Med over 15 års erfaring bak DJ-spakene innenfor et stort spekter av elektronisk musikk, vil han denne dagen spille et sett bestående av downtempo, elektronika og det han definerer som tidløs vakker musikk.
https://www.facebook.com/jesuschrister/
https://soundcloud.com/jesuschrister
https://www.mixcloud.com/jesuschrister/


Saturday June 3, 2017 15:00 - 16:00
Love&Magic ChillOut, Elgsletta

15:00

Kava
Kava, the roots of the plant are used to produce a drink with sedative, anesthetic, euphoriant, and entheogenic properties.


Saturday June 3, 2017 15:00 - 16:00
Skippergata 22 Skippergata 22, 0154 Oslo

15:00

Jayda G & DJ Fettburger
Skranglejazz bare måtte invitere prinsen av Moss tilbake til bua på Gaasa i år gitt. Hans innsats i fjor bestod av en haug av rariteter og han sjangerhoppet frem og tilbake uten å miste tråden en eneste gang. Dj Fettburger har også startet plateselskapet Sex Tags Mania sammen med sin bror Sotofett. Sex Tags Mania er en av Norges største eksportvareleverandør innenfor house, techno, ambient og annen gromlyd på vinyl. Skivene deres er samleobjekter som går for mange tusen kroner på Discogs. Burgermannen har også startet mixserien Trushmix, hvor man kan finne herlige, seige og obskure DJ-set mer eller mindre kjente DJs. Sammen med Burgærn har vi hanka inn Jayda G fra Canada! Denne fremadstormende DJ og produsent har sammen med Fettburger satt igang ett relativt nytt plateselskap av samme kvalitetsstempel som Sex Tags med navn Freakout Cult. Jayda G produserer også musikk og med fine utgivelser på eminente 1080p & Freakout Cult! Skranglejazz har innvilget deres ønske om 5 timer spilletid, og vi vet av erfaring at denna her kan bli magisk. Gratulerer med musikkens dag, Oslo!

Saturday June 3, 2017 15:00 - 21:00
Gaasa Storgata 36 B, 0182 Oslo

15:05

Sylve Bandy
Sylve Bandy a Norway based Nigerian afro-juju musician who came from Ekwale Delta State. I have a passion for music since I was young, I always dreamed about entertaining crowd with my music, so at the age of 14 I organized a group called “The Future” and we used to entertain people going from one village to another. When I came to Norway I got an opportunity to pursue my career, because music is my life. Therefore, I dedicated myself totally to my music.
https://www.facebook.com/sylvebandy.ghandi


Saturday June 3, 2017 15:05 - 15:35
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

15:10

Benedicte Adrian Band
Operastemmen fra ”Nattens Dronning”, som har representert Norge i Eurovision Song Contest og på London West End, er tilbake i storform. Med nytt band.
De vil presentere bl. a. utdrag fra Dollie/Dollie de Luxe, Which Witch, Henriette den VIII, Rock vs. Opera, Kate Bush, og ikke minst, helt nye originale låter.
http://benedicteadrianband.no
https://www.facebook.com/benedicteadrianband/?ref=bookmarks


Saturday June 3, 2017 15:10 - 00:00
Lindeberg kulturfestival

15:15

Apeland, Brodin & Garmo
Jonas Apeland, Gusten Brodin og Astrid Garmo går på første klasse på Norges Musikkhøgskole. Apeland studerer kirkemusikk med pipeorgel som hovedinstrument mens Brodin og Garmo utgjør hele første trinnet på folkemusikkstudiet med hardingfele og fiolin som hovedinstrumenter.
Sammen skal de fremføre nettopp en blanding av folkemusikk og kirkemusikk, som av og til kan være vanskelig å skille fra hverandre. Det vil bli spilt slåtter og salmer. Salmene som blir spilt er utvalgte salmer fra Norsk salmebok som har norske folketoner som melodi. Kom og hør et stort stykke norsk musikalsk kulturarv!

Saturday June 3, 2017 15:15 - Wednesday May 3, 2017 15:45
Egertorget, Folkemusikk

15:15

Andreyun
Andreyun er en 23 år gammel rapper/sanger fra med bakgrunn fra Kina, Norge, England og USA. Nylig signert til Toothfairy
https://www.facebook.com/andreyunmusic/
https://soundcloud.com/andreyun/what-you-need


Saturday June 3, 2017 15:15 - 15:30
Morradi, Rådhusplassen

15:15

Pablo Andrés Alcayaga
Self-taught guitarist who bases his music in mellow tunes and ballads occupying pretty much jazz harmonies in his compositions, along with known tunes arranged in his own way.
https://www.facebook.com/pablo.alcayaga.18
https://twitter.com/AlcayagaPablo
https://soundcloud.com/pablo-andres-alcayaga


Saturday June 3, 2017 15:15 - 15:30
Verdensmusikk, Kubaparken

15:15

Robert Vendetta
PRESSESKRIV ROBERT VENDETTA
I dagens indie-melankolske jungel skiller Robert Vendetta seg ut med sitt personlige lydbilde og som showmann. Sannsynligvis kan han ikke sammenlignes med noen annen norsk artist i 2017, og man kan spekulere i om han rett og slett er født i feil tid!
Musikken hans byr på pop med nostalgiske undertoner fra 60- og 70-tallet, fra James Brown til David Bowie, og den er produsert på elegant vis av briten Elliot James i London. Dette er unorsk pop, kompromissløst, sårt og lekent.
«Robert Vendetta var skikkelig groovy, og folk koste seg rett og slett!»
- David Pavels, bookingansvarlig Ole Bull, Bergen
«Vendetta utstråler en enorm spilleglede på scenen som virkelig smitter over til publikum. Svært catchy låter i en spennende sjanger.»
- Jenny Langlo, artist
http://robertvendetta.com/
https://www.facebook.com/robertvendetta/
https://twitter.com/robertvendetta
https://soundcloud.com/robertvendetta
https://itunes.apple.com/no/artist/robert-vendetta/id568080662


Saturday June 3, 2017 15:15 - 15:45
Qomo Backyard Torggata 35, 0183 Oslo

15:15

Sassy Kraimspri
Kraimsprigjengen har spilt over hele norge og litt av verden; alt fra legendariske CBGBs i New York City til Sydney, Australia, Kina, og Storbritannia. Musikken har blitt sammenlignet med alt fra Black Sabbath og Boss Hog, John Spencer Blues Explosion og YeahYeahYeahs.
De har selvutgitt to album og fire EPer på egen label og turnert i god gammeldags DIY punkeundergrunnsånd.
Bandet vant nettop Vestlandsatsninga (tidligere vunnet at Silja Sol, Tiebreaker, Yuma Sun og Hear me Roar) og spiller dermed på en festival-near-you sommeren 2017.
Ny singel kommer ila våren 2017 med flere singler og album deretter.
Terrorizer Mag, UK “This Norwegian four-piece have an authentic punk belligerence to go along with their head-stomping, swinging tunes that sound like Future of the Left combined with the filthiest blues-rock imaginable.”
CMJ.com “Angry, impassioned rock at its most deliriously screeching apex.”
Rockeweb.com “Soundet er vått, rått og primitivt, spesielt gitarlyden høres noe hul og dypere ut enn standarden. Riffa er beintøffe og totalutrykket blir som en kombinasjon mellom garasjepunkrock, trashy blues og topptrimma hardrock. Tenk deg en sammensmelting av P.J. Harvey, Jon Spencer Blues Explosion, Yeah Yeah Yeahs, Hole, Royal Trux, Runaways”
http://www.sassykraimspri.com
https://www.facebook.com/sassykraimspri
https://twitter.com/sassykraimspri
https://soundcloud.com/sassykraimspri
https://wimp.no/wweb/artist/3901227
https://itunes.apple.com/us/artist/sassy-kraimspri/id272451096


15:15

15:15

Velour Pockets
We are a genrefluid psychedelic band consisting of four young multiinstrumentalists from Oslo.
Our music is both soft, fuzzy, edgy and estetically advanced, and thats why we call ourself Velour Pockets.
Vetle – Bass, Synth and Vocals
Thorvald – Drums
Julian – Lead Guitar, Bass and Vocals
Nico – Guitar, Hangdrum, Bass and Synth/Organ
https://soundcloud.com/velour-pockets


Saturday June 3, 2017 15:15 - 16:45
Pila, Anker park Østre Elvebakke 7, 0182 Oslo

15:20

15:20

Morgan
Morgan, age 14 has been singing since she was age two. Her voice was noticeably impressive when she sang her first nursery rhyme..
At age 6, she had her first solo performance at her school’s christmas concert, which sparked a lot of attention. Morgan’s voice/vocal style, has improved and matured rapidly over the past 6 years.
Presently a student at Jevanker Kultureskole, Morgan is having vocal training and learning to play the acoustic guitar. Through jevnaker kulturskole, she has had the opportunity to sing at different venues, performing in musicals, concerts, private functions. Morgan’s most resent performance was done on Open Xpressions at Oslo Nordic Black Theater.
Morgan’s dream is to become performing recording artist


Saturday June 3, 2017 15:20 - 15:40
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

15:20

I am K
“The Spot band most likely to have an enormous Europe-wide hit record over the next few years”
Si Hawkins – Clash Magazine
Flere hundre tusen streams på Spotify, spillelistet på Nrk P3 og booket til bl.a Øyafestivalen, Skral og Slottsfjell – I am K (tidligere KELVIN) har blitt spådd en lysende fremtid både av internasjonale og norske medier.
I am K leverer poprock og elektronika slik du aldri har hørt det før, fra ørsmå subtile bevegelser og melodiøse arrangementer til knallharde og kompromissløse rocke-beats. Alt dette mens de balanserer hårfint mellom det organiske og det kalde og moderne. Bak kulissene finner du et herlig elektronisk landskap.
Hardtarbeidende og målrettede – bandet kommer fra det fertile musikkmiljøet i Kristiansand og egenart har alltid vært viktig. I am K har et ønske om å formidle historier om individet mot et dystopisk og ensformig samfunn, der presset om å bli en brikke i et maskineri stadig blir større..
http://iamkband.com
https://www.facebook.com/IamKband/
https://twitter.com/IamKband
https://soundcloud.com/iamkband
https://open.spotify.com/artist/5BcS8eRhcJ955WUscmN89X
https://itunes.apple.com/no/artist/i-am-k/id1173592669?l=nb


15:30

Wolf P.
Wolf P. er en del av Pro Fam kollektivet og har drevet med musikk mellom slagene i bortimot 3 år nå.
2016 var året alt virkelig begynte å ta seg opp. Etter en 24 timers avstemning var Wolf P. en av 3 artister som varmet opp for Arif, Unge Ferrari og Philip Emilio på Chateau Neuf.
Ikke mer en 3 måneder etter ble Wolf P. meldt på Emergenza Festivalen og det var ved dette punktet satsningen virkelig startet. Etter to fullsatte konserter på John Dee spilte Wolf P. på Rockefeller i finalen.
Siden da har han jobbet knall hardt med å skape et lydbilde inspirert av hans omgivelser. En psykedelisk, tåkete, ikke tenk, men bare lev-tilnærming til en verden utenom det vanlige blant en gjeng med individer på jakt etter noe de ikke kan sette fingern på enda er en av definisjonene på musikken Wolf P. skaper.
https://www.facebook.com/wolfprofam/?ref=aymt_homepage_panel
https://soundcloud.com/ulvenpro


Saturday June 3, 2017 15:30 - 15:45
Lokk Shop, Torggata Torggata 22, 0183 Oslo

15:30

TBA

Saturday June 3, 2017 15:30 - 15:45
Morradi, Rådhusplassen

15:30

Jomarloo
Jeg en ung mann som er veldig glad i musikk.Jeg studerte musikk på Kubanskeskole i Havana.Til og fra har jeg spilt forskjellige rithmer i låpet at de siste årene på Kuba.I tilleg spiller jeg gitaren og synger.jeg er veldig opptatt av det som skjer dailig om musikkmerkedet og føler med de verdens store stjernene.På kuba hade jeg en liten gruppe som vi pleide spille på fester og steder hvor vi ble invitert og det tylbød oss muligheten til å bli flinkere i fylket vårt.


Saturday June 3, 2017 15:30 - 15:45
Verdensmusikk, Kubaparken

15:30

Izabell
Saturday June 3, 2017 15:30 - 15:50
H&M Loves Music Vulkan 26, 0175 Oslo

15:30

1900-kullet
1900-kullet er et av de nye bandene man bare må høre. De spiller punk-rock med fengende melodier, voldsomme tekster og et hint av gamleskolen. Guttene har tidligere vært deltakere på UKM Oslo og har spilt på flere mindre scener på Oslos beste østkant. De er nå klare for å ta steget videre med ny musikk og flunka nye bandmedlemmer. 1900-kullet har gjort en kunst av å plukke det beste fra ulike musikksjangre, noe som vises i både dissonerende riff, doble basstrommer, plenty of china og hyppig bruk av bluesskala. Med inspirasjon fra Neck Deep, Green Day og DumDum Boys beveger de seg i farvannet gritty pop-punk med et skittent sound, en trommis uten grenser og tekster om sirkusartister på isolat som ser på Grevinnen og Hovmesteren mens de sloss på byn.


Saturday June 3, 2017 15:30 - 15:50
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

15:30

PGR
Paolo Gàiba-Riva (PGR)
Italiensk kar som bodde Oslo mellom 2011 og 2016.
Er inspirert av naturen og er veldig glad i lydene som omringer oss. Bruker egne samples, contact mics, radio, no input mikser og klarinett.
Aktiv både i field recording, støy og improvisert musikk miljø, har spilt konserter både alene og sammen med andre musikere rundt Europa og Japan de siste 4 år.
ciao ciao
https://soundcloud.com/p-pgr


Saturday June 3, 2017 15:30 - 16:00
Art of Noise, støyscenen Schous plass 1, 0552 Oslo

15:30

Tuvaband
Tuvaband lager melankolsk og stemningsfull indiemusikk, med et lydbilde av lo-fi lydproduksjon og lagvis vokal. Den norsk/engelske duoen består av Tuva Hellum Marschhäuser og Simon Would.
Høsten 2016 ga Tuvaband selv ut sin debut dobbeltsingel, som på fem måneder fikk over 5 millioner avspillinger på Spotify. Sangene er blitt spilt flere ganger på BBC Radio 1, Ruben i P3, Urørt, og andre internasjonale radiokanaler, og er blitt skrevet om i utallige blogger. I mars 2017 ga duoen ut enda en singel med tilsvarende respons, som vil etterfølges av en EP med fem nye sanger senere dette året.
Tuvaband startet året 2017 med support for The Head and The Heart og Amanda Bergman, konserter på By:Larm og SXSW, og konsert på Parkteatrets Digestive Sunday. Duoen har pratet og spilt live på Ruben i P3, og planlegger nå turné som supportband i Europa, våren/sommeren 2017.
“Man trenger ikke bråke for å være storslagen eller braute for å være overveldende. Du trenger ikke mer enn en forsiktig gitar og velsignet stemmeprakt for å formidle med styrke. Tuva Hellum Marschhäuser og Simon Would er levende bevis”.
Ruben Gran i P3’s “Best akkurat nå”
“The combination yields a product that is intimate, haunting, and absolutely enchanting. The song is like a fairy tale, where for a brief moment you got lost in this beautiful world created by this young Norwegian duo.”
The Revue (US&CA)
“Insanely good, give me chills.”
Phil Taggart, BBC Radio 1
«Ones to watch»
The Guardian
http://www.tuvabandmusic.com
https://www.facebook.com/tuvaband 
https://twitter.com/tuvaband
https://soundcloud.com/tuvaband
http://tidal.com/album/64924241
https://itunes.apple.com/no/artist/tuvaband/id1154393986?l=nb


Saturday June 3, 2017 15:30 - 16:00
Blå

15:30

City in Stripes
City in Stripes er et ambisiøst blues rock band basert i Oslo, i ferd med å etablere seg i landets musikkmiljø. De leverer forrykende konserter og et organisk sound av svært høy kvalitet, både i studio og live. Målet er å være et av landets beste live-band.
Bandet er aktuelle med sin første plate ‘City in Stripes’, sin første fullengder som de slapp 1. mai 2016. En rå blues rock-plate du kommer til å ha på repeat i ukesvis!
Albumet ble spilt inn i Stable Studios og utgitt på Cracker Factory Music (Leif Johansen; A-ha, 21 Guns m.fl.) på alle strømmetjenester og for salg digitalt.
Med sin organiske sound, klassiske instrumentering og heftige konserter er dette et band du definitivt må oppleve! Få med deg rockemiljøets friskeste pust!
http://www.cityinstripes.com
http://www.facebook.com/cityinstripes
https://open.spotify.com/artist/3skGaTBsgsmq5GujSK0fc5
https://itunes.apple.com/no/album/city-in-stripes/id1105050591?l=nb


Saturday June 3, 2017 15:30 - 16:00
Bluesscenen, Tordenskiold Pub Rådhusgata 27, 0158 Oslo

15:30

Runther
Runther er virkelig en komet i Norges dj-galakse! I oktober vant han talentkonkurransen til Insomnia (elektronikafestival) og spilte i den sammenheng sammen med kjente navn som Omar S, Biosphere og Andre Bratten. I tillegg er han en meget lovende produsent, og har hatt flere features i Norges mest populære podcast for ny norsk elektronisk musikk – Olleabstracts podcast “LYD”. Settene stikker seg ut med å være et variert sammensurium av house, techno, minimal, tech og random internettkulturistisk innhold, men reisen føles likevel alltid synkronisert. Noe av grunnen til det kan være hans bakgrunn som trommeslager og lidenskap for musikk. Tromsø har avlet frem flere suksessrike musikkprodusenter som blant annet Bjørn Torske, Per Martinsen og Røyksopp, og entusiasmen for elektronisk musikk er større her nå enn noensinne. Du kommer til å flyte bedre rundt sola hvis du får opplevd litt Runthermagi!
https://www.facebook.com/Runthermusic/?ref=ts&fref=ts
https://soundcloud.com/runther


Saturday June 3, 2017 15:30 - 16:00
Dattera til Hagen Grønland 10, 0188 Oslo

15:30

15:30

Robert Moses & the Harmony Crusaders
I september 2013 Robert Moses and the Harmony Crusaders ga ut albumet Self-Developing Country på Voices of Wonder Records. Albumet fikk veldig gode anmeldelser, deriblant 5 i Dagbladet og terningkast 6 i Firdaposten. Det endte også opp i flere Top Ten lister for 2013, som inkluderte Dagbladets liste, i tillegg til at albumet vant prisen for Best Alternativ Country Album of the Year fra Independent Music Awards i USA.
Robert Moses and the Harmony Crusaders turnerte i Norge og var på spillelisten til NRK Østfold med singelen ‘Take a Look at My Heart, Today’, i tillegg til at bandet fikk airplay gjennom en rekke andre kanaler i Norge. I februar 2106 varmet opp Robert for Mark Olson av the Jayhawks på en turne av norge.
For tiden spiller inn Robert Moses and the Harmony Crusaders deres neste skiva hos Subsonic Society Studios med Anders Møller, kjent fra Kåre and the Cavemen and Euroboys, og Spellemannspris nominerte Torgeir Waldemar som co-produsenter. Albumet skal gis ut i våren 2018 med en singel i høsten 2017.
Medlemmer av the Harmony Crusaders spiller eller har spilt med Tommy Tokyo, Midnight Choir, Sivert Høyem og Lucky Lips blant annet.
Musikalske referanser inkluderer Gram Parsons, Love, John Lennon, the Allman Brothers, Neil Young og the Violent Femmes.
Noe utdrag fra anmeldelser for Self-Developing Country:
“Med ei stemme som tidvis høyrest ut som om det er like før eigaren bikkar over, det ligg ein snert av galskap i den. Litt sånn svovelpredikantaktig. På 10 heilt fabelaktige låtar…Americana med til dels mørke undertonar…Ei flott plate som fortenar all den oppmerksomhet den skal få.”
Firdaposten 6/6
“Robert Moses vokste opp i Chicago og nå bor i Oslo – og at han har reist til «Halden Rock City» for å spille inn den imponerende annerledes debuten med The Harmony Crusaders…«Self-Developing Country» et av de mer spesielle album du får høre i år. Det har karakter.”
Dagbladet 5/6
http://www.robertmosesmusic.com/
https://www.facebook.com/Robert-Moses-and-the-Harmony-Crusaders-125942687513409/
https://twitter.com/RobertMoses00
https://soundcloud.com/robert-moses-harm-crusade
https://listen.tidal.com/album/62916692
https://itunes.apple.com/us/artist/robert-moses-harmony-crusaders/id720126763


Saturday June 3, 2017 15:30 - 16:00
Internasjonalen Youngstorget 2A, 0181 Oslo

15:30

Bipolar Superstar
Bandet spiller norsk rock med sterke tekster. Musikken varierer mellom det forsiktige og utagerende, det stormannsgale og det nære, og flere av låtene som spilles er skrevet inn i handlingen i romanen med samme navn.
Fra april kommer bandet til å gi ut en låt i måneden i et halvt års tid og er i disse dager iferd med å booke konserter. Første singel blir “Alles historie” som er med her.
http://bipolarsuperstar.no
http://facebook.com/bipolarsuperstar
https://itunes.apple.com/us/artist/bipolar-superstar/id662164658


Saturday June 3, 2017 15:30 - 16:00
Kulturhuset Youngs gate 6, 0181 Oslo

15:30

Virginia Hill
Virginia Hill
Med en fot dypt plantet i tradisjon og den andre sparkende knallhardt på døra til fremtiden.
Denne kvintetten er fast bestemt på å drive godstoget med denne standhaftige form for musikk og underholdning fremover.
Kjernen av bandet har holdt det gående i nærmere fem år.
Som “Phillie & The Cruel Faces”, har bandet allerede turnert rundt om i Europa, hvor deres energiske opptredener hevet ikke bare øyenbryn på publikum, men også de som var nødt til å innta scenen etterpå.
I Norge spilles det hit, dit, opp og ned. Høydepunktene så langt er support for Backstreet Girls på den årlige julekonserten de holder hvert år på Rockefeller Music Hall.
Det Phillie startet som et fundament for sin soloplate “Love with Fear” i 2012, hvor en rekke lokale vokalister bidro på hvert sitt spor ble videreutviklet gjennom fjorårets single «Back Home to Nothing».
På dette tidspunktet har den nå stabiliserte besetningen bestående av Phillie (Leadgitar), Marcus H. Pedersen (Bass) og Jostein Ratama (Trommer), blitt komplettert med den erfarne frontmannen, Paul E. Vercouteren (Hollywood Vampires, Kill City Bandits), som var en av vokalistene på Phillie’s soloalbum) Det nyeste tilskuddet på stammen er Mathias Groven (Rytmegitar)
Med friskt blod og innsatsvilje, er det bestemt å starte et nytt kapittel: Navnet er endret til det kortere og mer gjenkjennelige Virginia Hill.
Et fult album med nytt materiale er ferdig innspilt på “Laidback Studios”, og første smakebit fra dette, er den kommende single “Dangerous Temptations (ft. Petter Baarli)”. En meget fengende, klassisk rock n’ roll låt som simpelthen skriker etter å bli spilt på radio.
Virginia Hill er klare for å erobre. Ikke bare i Norge, men hele verden.
https://www.facebook.com/VirginiaHillBand/

Saturday June 3, 2017 15:30 - 16:00
Metallscenen, Aye Aye club Storgata 9, 0155 Oslo

15:30

15:30

Dj Sin
DJ SIN er opprinnelig fra Beograd, men flyttet til Oslo når ting ikke var helt på greip i hjemmelandet. Dette førte raskt til spillejobber på klubber som Jazid, Living Room, Dattera Til Hagen og en lang rekke andre historisk viktige klubber her i hovedstaden. Den habile djen har pendlet mellom Serbia og Norge i flere år, men nå er han bosatt i Oslo. Han har en forkjærlighet for Italo Disco og 80´s synth snax, men har også bakgrunn som radio dj fra 80tallet, og det var på denne tiden House og Techno krøp inn i margen på serberen. Han spiller på klubber som Klub 20/44 i Beograd, sammen med resten av dj kollektivet Disco Not Disco. På denne fantastiske riverboat-klubben finner du han ofte oppe i boksen sammen med den legendariske Dj Brka.I det siste par år er han samarbeidet med dj kollektive rundt Soluprint recordings og spilt på det unike Sunday drip sessions på Przionica bar i Beograd.
https://www.mixcloud.com/sinisa/
https://soundcloud.com/jaegermix/jm038-dj-sin?in=jaegermix/sets/jm-series


Saturday June 3, 2017 15:30 - 16:15
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

15:30

15:40

GYDA
Tidligere kjent som LENOLE. Relanserer seg selv denne våren under sitt eget navn GYDA. 2016 ble et studio år der artisten jobbet med soundet sitt sammen med nytt label. GYDA har gått fra hip hop til urban pop. Studert to år musikk komposisjon. Hun synger, rapper, skriver låter, produserer, en allsidig artist med store ambisjoner.
Har blitt publisert i en rekke medier som f.eks tv2, NRK1, KK, JUNKYARD, YLTV, Kingsize, P5, P3 osv.
Slipper ny singel 19.mai.
https://www.facebook.com/GydaMusic/
https://twitter.com/GYDAmusic
https://soundcloud.com/lenole


Saturday June 3, 2017 15:40 - 16:00
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

15:40

Harald Thune
Countryartist med en mørk, trollbindende stemme og sterke låtmateriale har han opparbeidet seg et trofast publikum, velkjent for sin scenesjarm og sine svingende konsertopptredener.
https://www.facebook.com/haraldmusikk/?fref=ts
https://www.facebook.com/haraldthunemusikk


Saturday June 3, 2017 15:40 - 16:05
Roots-Rock´n´Roll, Spikersuppa

15:45

Aligo
Aligo, en gang en basketballspillende trommis, er født i Montreal og oppvokst over hele Canada. Som den nomadiske sjelen han er, har han de siste to årene holdt til i Oslo, hvor han studerer og lager musikk om hverandre. Etter bare 20 år på jorda har han allerede en usedvanlig innholdsrik historie: Foreldrene fra Rwanda og Sør-Sudan møttes i flyktningeleir, og han har han delt en treroms leilighet med 12 andre slektninger. Som liten bodde han i drabantbyen i Calgary, mens high school ble fullført i Ottawas forsteder. Han har med andre ord sett den fulle bredden av hva livet har å tilby.
Musikkinteressen har vært med ham siden barndommen, og Aligo er i dag et multitalent som tilbringer timevis i studio hver eneste uke, og jobber utrettelig med å tilegne seg nye evner. Han spiller både trommer og trompet, og har ved siden av rappingen så smått begynt å lage egne beats, spille gitar og synge.
I november i fjor kom debutsingelen «The Outlet», produsert av (Filip “Fiix” Nicolas Bjerkem of Eyez Low Records). Låta plasserte ham på den norske musikkscenen og skapte samtidig bølger hjemme på den andre siden av Atlanteren. Med intervjuer, bloggomtale og radioopptredener hos blant andre 730.no, National Rap Show, junkyard.no og blitt årets RedBull Sound Select artist, har Aligo fanget oppmerksomheten til Oslo og skapt en sterk lokal buzz. Soundclouden hans yrer av mystiske klipp og råklipp av uutgitte singler, og gir publikum akkurat nok å tygge på mens de venter på albumdebuten, som skal komme i 2017.
https://www.facebook.com/aligobreal/?fref=ts
https://soundcloud.com/aligob
https://itunes.apple.com/no/album/the-outlet-single/id1178367779?l=nb


Saturday June 3, 2017 15:45 - 16:05
Lokk Shop, Torggata Torggata 22, 0183 Oslo

15:45

Rudie Sounds
Rudie Sounds består av to DJ’s som spiller Ska, Rocksteady og Early Reggae fra 60-tallet, denne musikken er veldig populær blant annet i England og på Jamaica.
Vår idé om å spille denne musikken springer ut i fra vår egen lidenskap for musikken, vi er begge samlere av plater fra denne epoken, og vi spiller kun original 7 tommer vinyl-plater. Vi tilby publikum en kveld med god musikk, dans og fest! Vi har vært så heldige å fått spille på mange steder i Oslo og utenfor Oslo har vi spilt på steder som Porsgrunn og Bergen.
Vi har fått spille både i Sverige, Italia, Spania, England, Polen, Belgia, Tyskland, Østerrike, Slovakia, Costa Rica, Chile, Mexico, Jamaica og USA.
Vi har spilt også flere ganger på MusikkFest Oslo siden vi startet Rudie Sounds 6 år siden.
http://rudiesounds.com/
https://www.facebook.com/rudiesounds/
https://www.youtube.com/user/RudieSounds
https://www.mixcloud.com/RudieSounds/


Saturday June 3, 2017 15:45 - 16:15
Botsen «Fengselsparken»

15:45

15:45

Zwai Mbula
Saturday June 3, 2017 15:45 - 16:15
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

15:45

Cecilie Noreng
“Her pop expression has found it’s own edge. Especially in the vocals that are both captivating and fleeting. It escapes any attempt at retention, but like sand between the hands it holds both structure and density”
(Gaffa about the EP ‘Stars on Silver)
While growing up in Denmark, and a true product of Scandinavia, Cecilie’s inspiration is actually transatlantic. Cecilie started writing songs on the piano at an early age, and by 15 one of her songs achieved national airplay in Denmark. At 21, P3 Denmark’s listeners voted her in the finals in the Danish ‘Starfighters’ competition. She played in the finals at Skanderborg Festival and came in second place also taking home the award for best vocalist. Having recently moved back to Scandinavia after 4 years in NYC, she loves the diversity and spontaneity the city offers but maintains that Paris, where she spent time developing her songwriting style, is where her artistic voice was born. Cecilie released her first solo single, My Days, in August 2011 for Labrador Music. The song was featured in a national television ad campaign aired throughout Scandinavia. Her second single, ‘Mad One’, was sent out with the EP, ‘Stars on Silver’, which was recorded with producer Kristian Martinsen, and was well received at the Danish radio station, P3, among others.
http://www.cecilienoreng.com
http://www.facebook.com/cecilienoreng
https://twitter.com/cecilie_noreng
https://soundcloud.com/cecilie-noreng
https://itunes.apple.com/dk/artist/cecilie-noreng/id252987522


Saturday June 3, 2017 15:45 - 16:15
Verdensmusikk, Kubaparken

15:45

15:45

15:50

HIP HOP Dance
Saturday June 3, 2017 15:50 - 16:10
Groruddalsscenen

16:00

Afrikane
Produkson duo fra Love Records som har nettopp begynnt å fremføre egne låter som duo. Duoen servere en blanding av hip hop, soul og pop med masse energi og sjarm.
Afrikane er en engasjerende artist som alltid få publikum med seg!
https://www.facebook.com/TheAfriKane/
https://soundcloud.com/mrflakne/im-on-my-way


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:10
Morradi, Rådhusplassen

16:00

KENNETH ENGEBRETSEN
Han ble utropt til «Norges eneste ekte rapper» av blekka Natt&Dag alt i 2015, og ble nylig sammenlignet med Kendrick Lamar i både VG og Dagens Næringsliv(!). Og til høsten kommer endelig det etterlengtede debutalbumet til Kenneth Engebretsen, Groruddalens store rap-håp. Men det betyr slettes ikke at han har ligget på latsiden frem til nå. Ved siden av hustlingen på gatene som gir Kenneth en i norsk sammenheng unik gatetroverdighet, har han vært på rapradaren helt siden 2011-mixtapen «Baksiden av medaljen», som inneholdt kulthitten «For Groruddalen». Opptredener på låter og remixer for alt fra kamerat Jesse Jones, Kamelen, Klish, Oral Bee og Tommy Tee har siden kommet i jevn strøm, og gjort raplyttere både godt vant til og sulten på mer av den renskårne, minimale flowen og den rue, karakteristiske stemmen. Siden den offisielle debutsingelen «Kenneth Engebretsen» vinteren 2015, har det også kommet en lang rekke singler og videoer, hele syv frem til nå, kanskje toppet av bangeren «Skuddår» sammen med OnklP og Chirag, men også perler som den melankolske duetten med Ando Woltmann (King Midas) på «Gule Lys», eller gatedokumentaren «Elefanten i rommet» (skutt i samarbeid med Erlik Oslo). Som liveartist har han erfaring fra festivalscener som Hove, som oppvarmer for Young Jeezy, Action Bronson, Lars Vaular, OnklP & Jaa9 og Tommy Tee, samt en rad legendariske releasefester, avholdt på alt fra rockepubben Last Train til technoklubben Jaeger til pubben på Veitvet Senter. Live opptrer Kenneth med produsentduoen khat/hashish (DJ Taus og Hele Fitta) i ryggen, samme duo også står som produsenter for det kommende albumet i sin helhet. Sammen fremfører de det som ligger an til å bli årets norske rapskive, i levende live!
https://open.spotify.com/user/11120566512
https://www.facebook.com/KennethStovner/
https://twitter.com/2012_kennethe
https://soundcloud.com/kenneth-engebretsen
https://listen.tidal.com/profile/34010427


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:20
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

16:00

HayeMinol
…og rocken er ikke død!
HayeMinol er et rockeband fra Oppsal og Bøler. Medlemmene er 13-14 år og spiller egne låter inspirert av band og artister som AC/DC, Ramones, The Stooges, Jokke & Valentinerne og Gartnerlosjen. Gjengen har spilt sammen i 3,5 år og har siden oppstarten spilt konserter på Bogerud, Oppsal, Bøler, Høyenhall Rock og to ganger på Musikkfest Oslo. De er videre til fylkesmønstring under UKM for andre året på rad og spiller egen konsert på Café Mono i slutten av april.
https://www.facebook.com/hayeminol/?fref=ts


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:20
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

16:00

16:00

Sivert Sivertsen
17 år gamle Sivert Sivertsen er en av Oslos mest fremtredende unge talenter i sin sjanger, og har gjort store steg i sin allerede 6 årige karriere som låtskriver og live-artist. Sivert spiller sangbar, sjelfull pop-musikk som på moderne vis skildrer livets opp- og nedturer. Sammen med sitt toppede backing-band spiller Sivert Sivertsen energiske, dans-bare live-konserter, og han har allerede sjarmert publikum på noen av Oslos aller største scener. Under kan du lese om noen av høydepunktene i hans karriere så langt!
Sivert ga ut debutsingel ”Happily Ever After” 14. oktober 2016. 13. Oktober spilte han låta live for et fullsatt Rockefeller, på Unni Wilhelmsen sin jubileumskonsert. Singelen lå 24 dager som nummer 1 på ”Norway Viral 50”-topplisten til Spotify, og nådde 100 000 avspillinger på Spotify etter kun tre måneder. Avspillingene er spredt over hele verden.
Sivert hadde premiere på singelen på radio-programmet P3 Ruben (”Sivert Sivertsen formidler som om han har levd et langt liv”), og ble også intervjuet om singelen på Kveldsåpent på NRK P1, hvor singelen også ble spilt (”Den vakre låta har gått uavbrutt på repeat i hele redaksjonen”).
Noen uker etter slipp av “Happily ever after” produserte Sivert musikkvideo til debut-singelen sammen med det unge medie-talentet Alexander Zarate Fres (Tidligere jobbet med bl.a. Alan Walker, Cezinando og Sandra Lyng).
Han har i tillegg til dette blitt omtalt av både Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen og Ole Jørn Myklebust som ”norsk pop/rocks lyse fremtid” Han har 150 liveopptredener i ryggen, og har spilt på scener som Rockefeller, Chateau Neuf, Rådhuset, Sentralen, Sentrum Scene, John Dee, Buckleys og et utall lokale scener i Oslo, Akershus og Østfold. Sist men ikke minst har det unge supertalentet delt scene med bl.a. Unni Wilhelmsen, Henning Kvitnes, Jørn Hoel, Eva Weel Skram, Ole Jørn Myklebust, Sol Heilo og Samsaya.
Sivert Sivertsen slipper singel nr. 2 i løpet av våren 2017, og jobber frem mot et spennende albumslipp i 2018!
http://www.sivertsivertsen.com
https://www.facebook.com/Sivert.Sivertsen.Music/
https://twitter.com/SivertSivertsen
https://soundcloud.com/sivert-sivertsen
http://tidal.com/track/65640528
https://itunes.apple.com/no/album/happily-ever-after-single/id1161682521?l=nb


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:30
#mittgrønneoslo, Nedre Foss park

16:00

Harald Jordal
Harald Jordal Johannessen (f. 1995) er en komponist og utøver fra Stor-Elvdal i Hedmark. Han studerer komposisjon på Norges musikkhøgskole, og jobber med forskjellige stiler og uttrykk, fra instrumentell/elektronisk samtidsmusikk, performance og pop/rock. Som komponist arbeider han tett på solo-utøvere og små ensembler.
Som gitarist spiller han i Oslo-bandet Sean Bell’s Heptic Six.
Dette soloprosjektet er en kombinasjon av Jordals kjærlighet til elektronisk samtidsmusikk og elektrisk gitar, og har tidligere blitt spilt på musikkhøgskolen, samt Ung Nordisk Musikk-festivalen i Aarhus.
I mars 2017 var han aktuell med stykket “Hello, World” og etterfesten Sonisk Nachspiel mit Beat (som DJ, med originalmusikk), på komposisjonslinjens festival “Sonisk Hage” i Kulturirken JAKOB.
I tillegg til musikalsk aktivitet er Jordal grunnlegger og med-arrangør av forestillingsserien LISA.
https://soundcloud.com/harald-jordal


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:30
Art of Noise, støyscenen Schous plass 1, 0552 Oslo

16:00

16:00

Oslo Hardkor
Oslo Hardkor er et kor bestående av verdens tøffeste damer, med hjertet i midten av Gamlebyen. Fullstendig uredde presenterer de et repertoar som inneholder både punk og gamle drikkeviser. Damene engasjerer til fest og allsang og det er umulig å overvære dette koret uten et smil om munnen.


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:30
Hausmania Hausmanns gate 34, 0182 Oslo

16:00

Grand Cafe
Grand Café har gjort utallige besøk på diverese scener rundt om i landet og utlandet de senere årene.
Fjorårets låt “Satellite” bemerket Grand Café enda sterkere på norsk radio med hyppig rotasjon på NRK P1, P3 og P13. Deres neste skudd på treet blir i form av låten “I Need You”, og den låten er å finne på alle digitale platformer i skrivende stund!
Grand Café jobber for tiden i studio og iløpet av 2017 kommer det en helt rykende fersk plate servert av disse gutta.
http://www.grandcafemusic.com
http://www.facebook.com/grandcafeband
https://twitter.com/GrandCafeBand
https://soundcloud.com/grandcafe
http://www.wimp.no/wweb/album/19769058
https://itunes.apple.com/no/album/elm-tree-gardens/id635324731?l=en


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:30
HVASKJER, Soria Moria Soria Moria, Vogts gate 64, 0477 Oslo

16:00

Fierpmis
Fierpmis kommer fra nordsamisk og kan oversettes med “i fiskegarnet”. Som mange kanskje vet, finner man ofte mye forskjellig, og en del overraskelser, nettopp i fiskegarnet. Dette gjenspeiler musikken, som er godt plantet innenfor jazztradisjonen, men som også inneholder en og annen rognkjeks.
Bandet Fierpmis ble satt sammen i forkant av NMHs eksamensfestival på Victoria Nasjonal Jazzscene i mai/juni 2016. Anført av bandleder og låtskriver Viktor Bomstad fikk vi presentert nye komposisjoner, med både smektende ballader, swing og skitten rock. Bandet består av Christian Løken på trommer, David Hveem på bass, Tina Olsen på saksofoner og Viktor Bomstad på gitar. Alle er for tiden studenter ved jazzlinjen på NMH. I andre konstellasjoner har disse fire musikerne spilt på anerkjente steder som f.eks Molde Jazzfestival, Kongsberg Jazzfestival, Oslo jazzfestival, Dølajazz + +
Her er det altså mye talent på en scene!
https://www.facebook.com/fierpmis
https://soundcloud.com/user-783107537


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:30
Ingensteds

16:00

Short Skirts
Short Skirts er et garagerockband fra Trondheim/Oslo. De gav i 2015 ut det kritikerroste debutalbumet Family Values på Hakaslepp Records, som resulterte i en liten norgesturné samt årsbestenoteringer hos flere internasjonale musikkmagasin- og blogger. Sommeren 2017 er de igjen aktuelle med en oppfølger (på All Good Clean Records) og allerede i januar var første singel – “Sam’s Shooting” – ute.
Der de tidligere har vært kjent for å fusjonere klassisk Dick Dale/surf-gitar med amerikansk punkrock (a la Iggy & the Stooges), eksperimenterer det nye albumet med boogie-, glam- og popestetikk.
http://rambleon.no/short-skirts/
https://www.facebook.com/shortskirtsband/?fref=ts
https://twitter.com/skirts_short
https://soundcloud.com/short-skirts-1
http://tidal.com/artist/5143563
https://itunes.apple.com/us/artist/short-skirts/id647212056


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:30
Metallscenen, Aye Aye club Storgata 9, 0155 Oslo

16:00

Kristine Marie Aasvang
Kristine Marie Aasvang fra The Secret Sound Of Dreamwalkers, framfører egenkomponert musikk som er en blanding av singer-songwriter, country og folk. Stemmen hennes kan assosieres med vokalister som Patsy Cline og Joni Mitchell.
http://kristinemarie.no/music.html
https://www.facebook.com/secretsoundofdreamwalkers/
https://soundcloud.com/safeandsoundrecordings/the-secret-sound-of-dreamwalkers-my-war
https://itunes.apple.com/no/artist/secret-sound-dreamwalkers/id1053435183


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:30
Mono Pløens Gate 4, 0181 Oslo

16:00

Eben Jr.
Eben Jr. entret den norske musikkscenen med storm i 2015 med låter som “Trå Varlig”, “Drit I Kategori” og “Lyn Fra Klar Himmel.” Han ble ekstremt godt mottatt og hyllet for å komme med noe så originalt som afrobeats på norsk, noe mange har fulgt etter med.
Han er nå endelig tilbake med låtene “Blodby” og “Mamma” ft. Arif.
https://www.facebook.com/ebennorway/
https://twitter.com/EbenJrofficial
http://www.soundcloud.com/soulbase
https://listen.tidal.com/artist/6415057
https://itunes.apple.com/no/artist/eben-jr/id956871605


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:30
Oslo World, Torshovparken

16:00

Mari Hajem
Lier jenta Mari Hajem beskrives som en artist med et sound som er lett å høre på men vanskelig å beskrive. Følsen av å kanskje ikke passe helt inn, men samtidig være i et med dramatisk natur preger låtene, som er episke og melankolske.
Mari Har tross sin unge alder på 23 år rukket å varme opp for artister som Kings of Convenience, Monica Heldal, Ingrid Olava og Rhodes, samt sunget duett foran 1000 mennesker med Bjørn Eidsvåg. Mari Har lang live erfaring, og sammen med sitt ekstraordinære 4-manns band gjør hun en helproff opptreden og har spilt på store internasjonale festivaler som Threshold Festival, LIMF (Liverpool International Music festival), Hove og Kongsberg jazzfestival.
I 2015 ga Mari ut sin debut EP ”Confusion” som mottok god omtale fra både norsk og engelsk presse. Sommern 2016 ga hun ut ”Superweed” og fulgte opp med singelen Liquid Gold i Januar 2017 som allerede er spilt på både NRK P1 og Radio Metro og har motatt god kritikk på flere internationale blogger.
https://www.facebook.com/marihajemmusic/?ref=aymt_homepage_panel
https://twitter.com/Marihajem
https://soundcloud.com/mari-hajem


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:30
Qomo Backyard Torggata 35, 0183 Oslo

16:00

Majaskillz
Majaskillz er et alt-pop prosjekt av Mari Nordén, hennes produsent ‘Lyfstyle’ og andre samarbeidspartnere.
http://www.majaskillz.no
https://www.facebook.com/MajaSkillzOfficial/
https://soundcloud.com/majaskillz


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:30
Regnbuescenen, Sehesteds plass Sehesteds gate 3, 0164 Oslo

16:00

16:00

Moksha
«Combining Nordic jazz and Indian Raga, Moksha’s music can veer off into
intense realms of expression»
-John Ephland, Downbeat Magazine January 2017 Moksha består av gitarist Oddrun Lilja Jonsdottir, Sanskriti Shrestha på perkusjon/vokal og Tore Flatjord på perkusjon. Sammen skaper de en distinkt og unik blanding av jazz og indisk Raga med stemningsfull improvisasjon og komplekse rytmer.
Jonsdottirs gitar svever lekent gjennom låtene, enten hun velger akustisk eller elektrisk. Perkusjonen danner lag på lag med lyd som løfter musikken opp og fram eller lister seg under og endrer dimensjoner og landskap. Shresthas vokal spenner fra melodiøs sang til vokalperkusjon og tilfører uventede elementer til komposisjonene.
Jonsdottir og Shrestha har allerede fremragende referanser, og disse blir forsterket ved at de er trukket inn i Bugge Wesseltofts 2016-utgave av New Conception of Jazz. Flatjord har jobbet med mange ulike prosjekter, blant disse Baker Hansen, The Switch, Dr Kay & His Interstellar Tone Scientists og Mongrel.
Moksha har de siste årene turnert i Norge, Europa og i Nepal og har samarbeidet med artister som Ashraf Sharif Khan (Pakistan), Rubin Shrestha (Nepal) og Bugge Wesseltoft (Norge). I april 2016 ga Moksha ut sin kritikerroste debutplate «The beauty of an Arbitrary Moment» på plateselskapet Jazzland. Anmeldelser
Spotify: https://open.spotify.com/album/334sYGNKRWx21G7jcE1U8t
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=b2Efy50rVXE
http://www.moksha.no
https://www.facebook.com/music.Moksha/
https://soundcloud.com/music-moksha
https://itunes.apple.com/no/album/the-beauty-of-an-arbitrary-moment/id1088248597?l=nb


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:40
Oslo Jazzfestival, Sentralen Øvre Slottsgate 3

16:00

Yodude / Heybro
Yodude/Heybro er et ferskt band fra Oslo som med sine 7 medlemmer serverer intelligent og variert indierock med norske tekster helt uten dialekt. For Yodude/Heybro er noe så sjeldent som et Oslo-band nesten helt uten innflyttere. Det er kanskje derfor tekstene til frontfigur Håkon Sollund virker så genuine der han serverer sine post-modernistiske skråblikk på kjærligheten og livet i hovedstaden.
Musikalsk høres de ut som om de har tatt alle utgivelsene til selskapene Sub Pop og Matador og blandet så godt sammen at det blir vanskelig å påpeke hva inspirasjonskildene er. Med 7 medlemmer blir det en leken variasjon i både uttrykk og instrumenter, noe som gjør at Yodude/Heybro hele tiden får deg til undre hva som kommer rundt neste sving.
Debutsingelen Støy slippes 26. Mai på Mother Likes It Records.
Yodude/Heybro består av Øyvind Bersvendsen, Håkon Sollund, Sigurd Eilertsen Johansen, Håvard Bersvendsen, Sondre Andersen, Lisa Pliassova og Erlend Teigen.
https://www.facebook.com/YodudeHeybro


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:40
Pila, Anker park Østre Elvebakke 7, 0182 Oslo

16:00

Ole & Silje Huleboer
Ole & Silje Huleboer er en bossapop-duo som spiller fine sanger om kjærlighet. I 2016 slapp de debutplaten Sounds Good! til strålende kritikker.


Saturday June 3, 2017 16:00 - 16:40
Revolver Møllergata 32, 0179 Oslo

16:00

16:00

A$LAK
Saturday June 3, 2017 16:00 - 17:00
Justisen Møllergata 15, 0179 Oslo

16:00

Kaffetorsk
Kaffetorsk er en fremadstormende ung produsent som får sin konsertdebut sin på årets Love&Magic ChillOut-scene. Etter å ha hørt hans jazza og særegne beats ble han umiddelbart tildelt en plass. Det er en varm og nydelig lo-fi vibb, som virkelig kommer til å gjøre stemningen ekstra trivelig. Han har jobbet med settet sitt over lang tid og vi gleder oss til å høre det han har å presentere. Liker du instrumental hip-hop og trip-hop er dette en ordentlig godbit.
https://www.instagram.com/kaffetorsk/
https://www.facebook.com/kaffetorsk/
https://soundcloud.com/kaffetorsken


Saturday June 3, 2017 16:00 - 17:00
Love&Magic ChillOut, Elgsletta

16:00

Saul Sanchez
Saul Sánchez, born and raised in Guanajuato, México, has been living for the past 5 years in Oslo, Norway. Having spent most of his childhood in the mountain hills of the Mexican “bajío” with his indigenous ancestors brought big influence to his life. Prehispanic, folkloric, Latin-American, tribal and shamanic sounds conform an essential part of his musical exploration. This is for him, a way to keep his roots alive. Saul introduces complex sets, giving as result a multi-cultural sounds journey which appears to transport you to ancient rituals, always by the hand, naturally, of powerful and hypnotic basslines.
https://soundcloud.com/saul-rocha-sanchez


Saturday June 3, 2017 16:00 - 17:00
Skippergata 22 Skippergata 22, 0154 Oslo

16:00

16:00

Humle
Lun pop med et underfundig tekstunivers. 
Humle er et band som tar utgangspunkt i den akustiske visepop-tradisjonen. Naiviteten møter det mer vågale og det hele pakkes inn i store gitarer og fengende melodier. Slå sammen bandene Wilco, Oasis og deLillos, kanskje du får et snev av Humle?
Andreas Humlekjær er bandets frontmann og låtskriver. Tekstene er underfundige, ofte satt i mørke og kuriøse kontekster.
Hele 4. singler blir sluppet i løpet av våren og bandet skal feire det hele med en liten norgesturné.
https://www.facebook.com/Humleband/?fref=ts
https://soundcloud.com/humleband


Saturday June 3, 2017 16:00 - 17:40
Lekter´n, Aker brygge Stranden 3, 0250 Oslo

16:00

Dubwoofa
Dubwoofa has been on the legendary UK Dubstep label Dub Police since 2006, alongside labelmates Caspa, Rusko, The Others, 12th Planet, Emalkay, Trolley Snatcha and Subscape. Dubwoofa represent the Norwegian dubstep scene and have appeared on everything from the most popular net radio stations such as subfm, RINSE fm and Get Darker TV to the larger Commercial affairs such as Radio 1 (Mary Ann Hobbs Show) (UK) R.FM (SWE) Scion AV Radio (USA) and of course NRK Lydverket where Dubwoofa presented both themselves and their genre to Norway for the first time.
https://soundcloud.com/dubwoofa
https://itunes.apple.com/us/artist/dubwoofa/id300317003

Saturday June 3, 2017 16:00 - 18:00
Vesper bar Dronning Eufemias gate 32, 0191 Oslo

16:05

Me and the Julios
Vi er et ambisiøst rockeband med norske tekster, som stadig brøyter oss videre i de unge musikkmiljøene rundt om i landet. Musikken kan beskrives som melankolsk og gitarbasert, med tekster som forsøksvis skildrer tanker og følelser fra den urbane, moderne sosialvirkeligheten.
Til høsten slipper vi debutalbum, og to smakebiter er allerede sluppet, til god respons fra publikum og media. På Spotify alene har vi i overkant av 400.000 avspillinger.
På scenen er vi engasjerende, sjarmerende og hardtslående, og har etterhvert blitt et drevent liveband med mye konserter på Østlandet og i blant annet Tromsø, Bergen, Trondheim og Stavanger.
http://facebook.com/metheJulios


16:05

Wonder The Boy
15 år gamle Markus Røe aka Wonder the Boy er et av Norges største raptalenter. EP-en Wonderland ble sluppet til god mottakelse i fjor sommer, siden det har han fått vist seg frem som habil liveartist på både Trondheim Calling og by:Larm. Med seg live har han produsent Mano, som har produsert mye av materialet vi vil høre fra Wonder fremover.
https://www.facebook.com/wondertheboymusic/
https://twitter.com/wondertheboy
https://soundcloud.com/wondertheboymusic


Saturday June 3, 2017 16:05 - 16:30
Lokk Shop, Torggata Torggata 22, 0183 Oslo

16:05

K3
K³ er en Oslo-basert duo som opererer i et landskap der dronete kontinentalplate-ambient møter gammastrålende galakse-techno. Duoen slapp i høst i sin første utgivelse på kassettetiketten HMD Records, og har senere figurert på bl.a. Jæger, Mir og Kunstnernes Hus. I anledning Musikkfest Oslo har de med seg et knippe av sine egne komposisjoner som vil få se dagens lys for første gang.


Saturday June 3, 2017 16:05 - 18:00
Techno|Ambient, Vaterlandsparken

16:10

Mugisho
Saturday June 3, 2017 16:10 - 16:30
H&M Loves Music Vulkan 26, 0175 Oslo

16:15

Speakern På Huet
Speakern På Huet (SPH) består av rapperne OJR & Tommy Klemp.
SPH starta opp i 2012 og har siden den gang gitt ut en EP, et album og en del singler alene og med andre artister. Under liveshows kan du forvente høy energi, varierte sounds og publikumskontakt.
http://www.facebook.com/sphcrew
http://www.soundcloud.com/speakern
https://itunes.apple.com/no/album/speakersuppa-vol-1/id1057020312?l=nb


Saturday June 3, 2017 16:15 - 00:00
Lindeberg kulturfestival

16:15

Simon Moholt
Simon Moholt er en 22 år gammel låtskriver, produsent & rapper fra Oslo.
I 2015 slapp Simon sitt første album ‘’Jeg Snakker Til Oss Selv’’
Siden det har det siste 1,5 året gått til mer 60 opptredener, inkludert legendariske Apollo Theater i Harlem.
10 egen produserte musikkvideoer pluss kortfilmen ’’BANDANAZ’’ som kom ut i 2016. To EPer med undergrunns artisten Unge Lovene i 2016, og to singler i 2016 (Kanye & Ganjalina).
Nå idag 7. April 2017 kom Simon ut med oppfølgeren og avsluttingen på kapitelet med albumet ‘’Og Så Snakket Vi Ikke Mer’’ som har vært hovedfokuset siden September 2015.
Simon er også stifteren og lederen av plateselskapet/den kreative familien Cult Kaos.
Cult Kaos er en raskt voksende artistisk Cult som nå er 12 dedikerte medlemmer som jobber med å spre Kaos Kalt Kjærlighet.


Saturday June 3, 2017 16:15 - 16:30
Morradi, Rådhusplassen

16:15

Xavier Valverde & Los sin fondo
Xavier Valverde & LoSinfondo
Propose to connect poetry and music
As loneliness connects with joy
To generate new moments
“Music is a gesture of poetry” https://soundcloud.com/xavier-valverde-2


Saturday June 3, 2017 16:15 - 16:45
Verdensmusikk, Kubaparken

16:15

Kværnerbyen Rooftop Orchestra
Kværnerbyen Rooftop Orchestra (KRO) er et prosjektband fra Kværnerbyen, stiftet i 2013. Vi består av noen proffe musikere og mange gode amatører, ledet av vår proffe dirigent Jon Terje Svendsen. Alle er enten beboere i Kværnerbyen og området rundt eller tilknyttet OBOS. Vi spiller variert musikk tufta på jazz og blues, men med mange referanser til andre sjangre og stilarter, og vi liker å blande ulike uttrykk – gjerne i samme låt. Grunnet vår unike besetning, som tidligere også inkluderte iransk santur og som også iblant inkluderer operasolist, er all musikk spesialarrangert og ofte også spesialskrevet til bandet av dirigent eller medlemmer av bandet. Bandet ble stiftet for å gjøre ett oppdrag, men liker så godt å spille sammen at vi i år skal jubilere med vår femte sommerkonsert.
https://www.facebook.com/groups/kbrooftopsvenner/?ref=ts&fref=ts


Saturday June 3, 2017 16:15 - 17:00
Bluesscenen, Tordenskiold Pub Rådhusgata 27, 0158 Oslo

16:15

MT Hammed
MT Hammed spiller sin egenproduserte variant av den jamaicanske musikkformen SKA, forløperen til Reggae. Bandet har flere låtskrivere med ulik musikalsk bakgrunn, og har utviklet en original, men også variert stil innen sjangeren. Musikken går i offbeat og er krydret med alt fra punk til calypso. Tekstene er stort sett på norsk, men også på italiensk og engelsk.
Bandet ble grunnlagt i 1989, spilte hyppig ute og fikk et godt rykte og et trofast publikum. Arne Berg (kjent fra Jungeltelegrafen NRK) har i et intervju uttalt at det bandet han savnet mest på Oslo-scenen, var MT Hammed. I 2010 var bandet tilbake på scenen igjen og spiller nå regelmessig på spillesteder i Oslo.
MT Hammed var i studio og spilte inn låta “Skabaluba” i 2014. Låta er utgitt digitalt og ligger på Itunes, Spotify etc. Bandet har også et live video-opptak av “Vivi con SKA” fra MT Hammeds Flying Family Circus på Nordic Black Cafèteatret, 10. mai 2016.
https://www.facebook.com/mthammed/
https://soundcloud.com/mthammed
https://itunes.apple.com/ca/artist/mt-hammed/id891207384


Saturday June 3, 2017 16:15 - 17:00
Botsen «Fengselsparken»

16:15

Bjølsen Valsemølle
Høsten 1982 debuterte bandet med ”Fem på midnatt”, produsert av Åge Aleksandersen. Plata fikk kjempekritikker og låta ”Soria Moria” ble en slager.
Bjølsens varemerke var melodiøs rock med norske tekster skrevet av bandets vokalist Trond Ingebretsen.
Trond sang om livet i storbyen og menneskene som lever der på en sterk og overbevisende måte. Oslo var tilbake på rockekartet.

Saturday June 3, 2017 16:15 - 17:00
Groruddalsscenen

16:15

SoundSAM
Stian André Mikkelsen aka SoundSAM lefler med mange sjangere innenfor electronisk danse musikk. Han er ikke fremmed for å produser alt fra lounge og chill out, til nu disco og deep house. Man vet aldri hva som kommer neste. Men det er alltid en sterk rød tråd gjennom det hele med den genuine SoundSAM vibben. SoundSAM er vel mest kjent for sine disco produksjoner verden over, men han gir seg ikke med å tilføye verden mer fra sjelen hans som ikke kommer utenom alt han står for som menneske og artist. Ekte utlevering av hans kunsteriske frihet. Noe annet nytter ikke, det er alltid noe på hjertet til denne mannen, som jo er ganske schizofrent. Som DJ velger han låter innenfor det meste av dansbart elektronisk, fra det seige og dype til det som pirker borti dansefoten på det mest ekstreme, ikke uten å lese publikum og atmosfære. Han er ingen nybegynner, og befinner seg på sørlandet som en stolt representant av undergrunnen der. Forvent inget mindre en nøye utvalgte låter hvor ikke en eneste en er et secondhand fyll av et låtvalg…
http://www.soundsam.no
https://www.facebook.com/stianakasoundsam
https://soundcloud.com/soundsam
https://listen.tidal.com/artist/4306702
https://itunes.apple.com/us/artist/soundsam/id279721345


Saturday June 3, 2017 16:15 - 17:00
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

16:20

16:20

GRIBBENE
Om ikke musikalske rykter nødvendigvis hviskes frem, så har i hvert fall navnet Gribbene vært på mange musikkelskeres snuslepper i hovedstaden en god stund. Bandnavnet har dratt seg rundt hushjørner såpass langt at gutta endte opp med platekontrakt på VME / Voices Music & Entertainment AS før de hadde rukket å trykke Create a Page på Facebook.
Det ferske bandet serverer rå rock på norsk, og har skapt seg et navn gjennom sine energiske og engasjerende konserter. Gribbene befinner seg på et stadium i livet der man ser de voksne 30-åra nærme seg, og man begynner å sette spørsmålstegn ved om man er på riktig vei, og om det levde livet stemmer med slik man trodde det skulle bli. På bandets første singel går de til frontalangrep på overflatisk fråtsing på mange nivåer, både hos seg selv og i samfunnet rundt seg.
Gribbene slapp sitt debutalbum 13. januar 2017 på Voices Music & Entertainment, og har siden den gang vært på en omfattende releaseturnè.
http://www.gribbene.com
http://facebook.com/gribbene
https://listen.tidal.com/artist/8249156
https://itunes.apple.com/no/artist/gribbene/id1171704137?l=nb


Saturday June 3, 2017 16:20 - 16:45
Roots-Rock´n´Roll, Spikersuppa

16:20

INDATWA Dance Group
Saturday June 3, 2017 16:20 - 16:50
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

16:30

TBA

Saturday June 3, 2017 16:30 - 16:45
Morradi, Rådhusplassen

16:30

16:30

Avind
Avind tek deg med inn i ei verd der by, land, natur og relasjonar mellom menneske er akkompagnert av både støyete gitarar og fengjande riff. Låtskrivar og frontfigur Tonje Tafjord emigrerte til byen frå bygda i ung alder, og har no funne roen i Oslo. Ho hentar inspirasjon frå heimtraktene i tekstane sine, og knyter dette saman med det urbane dagleglivet frå storbyen.
«Stummande mørke», som er den første EP-en frå Avind, er spelt inn både i Oslo og i barndomsstova til Tonje Tafjord, og kom ut digitalt og fysisk på plateselskapet Just for the Records juni 2015.
https://www.facebook.com/Avindband/
https://twitter.com/avind2nje
https://soundcloud.com/avind/sets/avind-songar-fra-den-komande/s-Ju2we
https://tidal.com/artist/4908671

Saturday June 3, 2017 16:30 - 17:00
Blå

16:30

16:30

ØDE
ØDE:
Melankolsk skogdoom-duo fra Sagene/Torshov.
Spilt på Sumpa/Ugleberget Høstfestival og Blitz, Oslo Beikmørke arrangement.
Planlegger første utgivelse i nærmeste framtid.
Gitar: Linda
Trommer: Bård
“Oslobaserte Øde er et nytt,friskt kapittel i undergrunns-doom’en i Norge. Duoen har fartstid fra band som Autovogel, Sønderknust og Politisk Hjærnesvikt, har spilt rundt regna en konsert for et knippe hardcore pønkere i Oslos ytterkant og har null innspilt materiale- vi veit vi kan ta de på ordet når de sier det er fett, du får bare stole på oss!”
-Oslo Beikmørke
https://soundcloud.com/user-372332041


Saturday June 3, 2017 16:30 - 17:00
Hausmania Hausmanns gate 34, 0182 Oslo

16:30

Borgar Storebråten
Borgar skriver fengende Americana låter med både brodd og sjel. Tekstuniverset setter fokus på de mellommenneskelige relasjonene som svirrer rundt oss hver dag. Alt fra ungdommelig pågangsmot til det sviende nederlaget blir åpenhjertet formidlet gjennom musikk som går fra det lavmælte, til det bombastiske. Alt dette med beina godt plantet i den amerikanske roots musikken.
http://borgar.org
https://www.facebook.com/bstorebraten/


Saturday June 3, 2017 16:30 - 17:00
Internasjonalen Youngstorget 2A, 0181 Oslo

16:30

Daniela Reyes
Daniela Reyes kobinerer det uskyldige med det mektige i hennes ærlige, akkustiske opptreden. Ved bruk av loopstasjon skaper Daniela et bredt lydlandskap med akkordion, gitar, fotbass og hennes enestående stemme, og tilsammen skaper dette et barnelig, men tankefult univers.
Uten å ha utgitt noe musikk har Daniela allerede rukket å få mye oppmerksomhet på grunn av hennes sjarmerende liveopptredner. På tross av hennes unge alder har Daniela delt scene med en rekke store navn, som blandt annet Donkeyboy, Isac Elliot og Sondre Justad. I tillegg har Danielas unike stemme allerede imponert tilskuere på blandt annet Hvalstrandsfestivalen, By:larm , OverOslo og Miniøya.
https://www.facebook.com/danielareyesmusicofficial/


Saturday June 3, 2017 16:30 - 17:00
Kulturhuset Youngs gate 6, 0181 Oslo

16:30

Delvoid
Delvoid fra utkanten av Oslo, har siden 2008 opparbeidet seg et rykte for å levere intense,
energiske og dynamiske liveshows. Musikken spenner seg fra støyete lydmur, til sårbare vokalmelodier, til mastodonte riff, komponert med smak for detaljer og knep. De jakter samme hval som blant andre Tool, Motorpsycho og Sigur Ros, men tar med sin egen klype psykedelia og minimalisme i skytteriet. Med debutalbumet «Delve» som ble sluppet høsten 2011, etablerte de seg som ambisiøse nykommere innenfor den alternative rockens sfære.
Etter utgivelsen av «Delve» har de spilt under diverse norske festivaler, arrangert små bortgjemte konserter i skogen, og komponert et soundtrack til dokumentarfilmen «First Contact» av Johan Wildhagen.
30. oktober 2015 slapp Delvoid sin andre fullengder «Serene». Albumet er blitt omtalt som «a masterwork of power», «an essential album, not to be missed» og «one of the best albums of 2015». I den nesten tre år lange arbeidsprosessen har Delvoid vært kompromissløse og ikke spart på noe på sin musikalske reise inn i den progressive-rockens og post-metalens dype oseaner. Med en lang rekke gjestartister, inkludert fiolinist Ole Henrik Moe og flere musikere fra Oslo filharmonien, er «Serene» et episk, vågalt album som ruller inn på 75 minutter. Lyrisk tar «Serene» for seg tema som blant annet utviklende psykologi, moderskap og desillusjonering, som også reflekteres i Roland Goksøyrs fantastiske artwork, som spesifikt er malt i møte med bandets musikk.
http://www.delvoid.com/
https://www.facebook.com/delvoid/
https://twitter.com/Delvoidofficial
https://soundcloud.com/delvoid


Saturday June 3, 2017 16:30 - 17:00
Metallscenen, Aye Aye club Storgata 9, 0155 Oslo

16:30

Golden Core
Golden Core er en norsk stoner metal-duo fra Ammerud i Oslo. Bandet ble startet i 2014 og består av Simen Jakobsen Harstad (gitar) og Johannes Thor Sandal (trommer). Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig stoner metal med elementer av progressive rock, støyrock, sludge- og doom metal.
De to unge metalrockerne begynte å spille sammen på Fyrhuset musikkverksted vinteren 2014. Da kun 9 og 11 år gamle. Senere samme år fikk de prøve seg på ungdomsscenen på GranittRock og har siden da spilt flere konserter i Oslo. Til tross for ung alder har Golden Core allerede gjort seg bemerket i det alternative metalmiljøet i Oslo, med sine konserter og gode omtaler i bl.a. Metal Hammer Norway. De har spilt bl.a. på Musikkfest Oslo (bl.a. Metalscena), Blitz, Blå, Aye Aye Club og Sub Scene og de har vært support for selveste Napalm Death da bandet gjestet Blå sist sommer. Metal Hammer Norway ga Golden Core 8 av 10 stjerner for sin opptreden den kvelden.
I januar 2017 ga Golden Core ut debutalbumet Norwegian Stoner Machine. Albumet inneholder åtte instrumentale låter og ble distribuert via Tigers Diger Distro: http://www.tigernet.no/item/151089—golden-core—norwegian-stoner-machine—cd
Golden Core er booket til flere konserter de neste månedene, blant annet skal de spille på pønk-festivalen Norðanpaunk på Island i august og på Mono Goes Metal 2018 i Århus, Danmark i januar 2018. Golden Core skal også være support for amerikanske Bongzilla på Blå 23. mai.
Les mer om Golden Core på:
https://no.wikipedia.org/wiki/Golden_Core
Besøk bandets facebookside:
https://www.facebook.com/goldencoreband/
Albumet «Norwegian Stoner Machine» kan høres i sin helhet på:
Bandcamp: https://goldencore.bandcamp.com
Tidal: http://tidal.com/artist/8415135
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7lw82ZfKFYLJti8JxIJLqW
iTunes: https://itunes.apple.com/gb/artist/golden-core/id1192432370
https://goldencore.bandcamp.com
https://www.facebook.com/goldencoreband/
https://soundcloud.com/goldencore
http://tidal.com/artist/8415135
https://itunes.apple.com/gb/artist/golden-core/id1192432370


Saturday June 3, 2017 16:30 - 17:00
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

16:30

King Milo
Artisten King Milo kommer fra Senegal, Vest Afrika. Født inn i “Giout” stammen der de har anvaret for musikk og fortellinger i stammen.
King Milo er en førstklasses enterainer og en talentfull, sanger, musiker, låtskriver og komponist. Han leverer fengende afrikanske rytmer tilsatt en internasjonal mix. Sammen med bandet blir det en dynamisk konsert opplevelse!!!
King Milo ble “headhuntet” til å delta på Norske Talenter 2015 og har spillt på Mela Festivalen 2015, Oslo Musikkfest 2016 og en hel del andre opptrendner i Oslo og omeng. Han spiller bl.a. fast på Cafe Sør hver tredje søndag. Kan sende biografi og musikk CV med fullstendig oversikt av karrieren.
https://www.facebook.com/kingmilomusic/
https://soundcloud.com/king-milo/love-story


Saturday June 3, 2017 16:30 - 17:00
Vippa Oslo Akershusstranda 25, 0150 Oslo

16:30

Ruba KPØ

Saturday June 3, 2017 16:30 - 17:15
Elefant Rådhusgata 25, 0158 Oslo

16:30

16:40

Gatas Parlament
Gatas Parlament var den første norskspråklige rapgruppa noensinne med sin utgivelse Autobahn til Union i 1994, og er forfedrene til hele den store sjangeren som har vokst i deres kjølvann. De har vært i teten siden gjennombruddet for norsk rap på begynnelsen av 2000-tallet, med tradisjonell boom-bap-rap, revolusjonære tekster og engasjeren-de sceneshow. Nå akter Gatas Parlament å bevise at de fortsatt er råest i norsk rap!
Etter en prøveperiode på nærmere 20 år ble Jester medlem i 2011. Gatas Parlament består av Elling og Jester.
http://www.gatasp.no
https://www.facebook.com/gatasparlament/


Saturday June 3, 2017 16:40 - 00:00
Lindeberg kulturfestival

16:40

Moqi
Etter å ha debutert som soloartist med den oppløftende singelen «La Gå», etterfulgt av mørke og tankevekkende «Asfalt», slapp Moqi singelen og kortvideoen «Et Tre» via indiselskapet/musikk-kollektivet HEADS Quarters. En kort, men innholdsrik låt, der Oslo-rapperen deler noen av sine observasjoner om den menneskelige tilstanden – den tilsynelatende evige jakten på ”noe mer”.
Moqi jobber for tiden med sin debutskive «Kriya», der samtlige låter er produsert av SeeWhyEff, og som etter planen skal slippes fri i løpet av 2017. Norsk rap for kropp, sinn og sjel.
https://www.facebook.com/moefficial
https://soundcloud.com/mo-qi
https://open.spotify.com/artist/4rskvxp8NTdXBR0zdnkN8N
https://itunes.apple.com/no/artist/moqi/id1068006587?l=nb


Saturday June 3, 2017 16:40 - 17:00
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

16:40

Kvikt & Hurtig
Vi er et band bestående av fem gutter i alderen 15-16 år fra Sagene, med Sigurd på vokal og gitar, Jonas på gitar, Isak på bass, William på piano og Johannes på trommer. Musikken vi spiller varierer litt, men det kan nok klasifiseres som poprock (tror vi). Bandet starta i september 2016, og vi har ikke egentlig hatt noen høydepunkter i karrieren vår til nå, men kanskje Musikkfest blir det første?:)
https://www.facebook.com/kviktoghurtig/?fref=ts

16:45

Castor m Venner.
Castor rappar och sjunger på Svenska,
men föddes i Norge av Makedoniens / Albanska föräldrar.
Han flyttade från Oslo till orten Södra Ryd i Skövde i Sverige när han var fem.
Där han växte upp på kanten av lagen, men musiken under armen fick honom på bättre spår.
han senaste singel “Ninjasjäl” handlar om att våga ta sin egena väg
trots andras tankar och rekommendationer.
“Inga drömmar är för stora för en grabb som mig – och det är fler som kan relatera.”
Castor har under ett par år jobbat med sitt kommande album,
“Fakka Ur” som är producerad av Vegar Dahl som ska släppas 2017.
i följd av singelsläpp.
“…jag har lagt all trubbel och knas bakom mig,
blivit starkare och har lärt mig att ett smil kan förändra mycket..
varför bjuda på salt när man kan ge dom houng " :)
Castors organiska album bjuder fort in dig till samma galax under live spelningar,
’musiken är inspelad och anpassad för festival publik.
totalt står bandet med 5 stycken på scen.
Trumpetist som också spelar keys, trummis, basist, korist.
och DJn som också spelar saxofon .
det går även att boka Castor med bara DJ.
http://www.kingsizemag.se/musik/castor-slapper-singeln-vackrast-i-staden-med-gastande-meriton/
https://www.facebook.com/CastorOfficial
https://twitter.com/CastorOfficial


Saturday June 3, 2017 16:45 - 16:55
Morradi, Rådhusplassen

16:45

BELLYCIOUS
Bellycious instrueres av Shireen som driver treningssenteret STUDYO i Gamlebyen i Oslo. De opptrer med jevne mellomrom på store og små scener og danser flere forskjellige stilarter innen sjangeren magedans.
http://www.shireen.no
https://www.facebook.com/shireenbelly/

Saturday June 3, 2017 16:45 - 17:00
Verdensmusikk, Kubaparken

16:45

Milje
Milje – Emilie Berg Slangsvold er en vokalist fra Sarpsborg.
Hun har Bachelor i Populærmusikk ved NISS Høyskole i Oslo.
Emilie kommer fra en musikalsk familie, og har sunget hele livet. Som
11-åring fikk hun plass på Kulturskolen i Sarpsborg hos sangpedagog,
og opptrådte mye i Black Box og i Sarpsborg kirke. Har også deltatt i
flere kor, også store oppsetninger etter at hun begynte på Musikk,
Dans og Drama ved Greåker VGS.
I 2012 vant hun det første Robert Normann-stipendet utdelt av Sarpsborg
Jazzklubb, SA og Tusenårsjubileet.
Har også spilt på Månefestivalens Torgscene, Victoria Scene, Skuret, Hverdagsklubben, Black Box, Marrón, Aktiv Park, Barnas
Verdensdager i Fredrikstad osv.
Hun har med seg gitarist, Oliver Kimmell, fra Fredrikstad. Han har samme
utdannelse som Emilie, og spiller til vanlig i bandet Himmelhøyt.
Duoen fremfører både coverlåter og egenskrevne låter!
http://www.facebook.com/miljeband
https://www.facebook.com/miljeband
https://soundcloud.com/milje-1


Saturday June 3, 2017 16:45 - 17:15
Qomo Backyard Torggata 35, 0183 Oslo

16:45

Country Heroes
Country Heroes debuterte med den jukeboks vennlige singelen ‘Forsake this heartache’ i 2015. Deres første fulllengder ‘Southern Insecurity’ (Safe & Sound recordings) kom i januar 2016 og høstet svært gode kritikker.
De har tidligere spilt på Oslo musikkfest, Øya natt, Teddys Soft Bar, Buckleys, Siste Reis og Smelteverket.
Deres andre plate planlegges å spille inn våren 2016.
Dette er så til de grader the real thing
5/6 – Erik Valebrokk
https://erikvalebrokk.no/norske-countryhelter-kanondebut/
Southern Insecurity må da være en av de beste norske countrydebutene gjennom tidene – Musikknyheter
http://www.musikknyheter.no/anmeldelser/16325/Country-Heroes.html
Den beste norske countryskiva jeg noensinne har hørt. Dette er intet mindre enn mesterlig – the wilhelmsens
http://thewilhelmsens.com/country-heroes-southern-insecurity-safe-sound-recordings/
Country Heroes tar oppstilling ved bakdøra til saloonen og melder seg på som den historiske countrymusikkens forsvarere i det stadig tettere feltet av ny norsk country og americana. Et oppdrag de åpenbart er svært godt kvalifisert til – Tom Skjeklesæther/popklikk.no
http://www.popklikk.no/musikk/tom-s-fire-ess-emmylou-og-gram-pa-norsk/
https://www.facebook.com/countryheroesofficial/
https://soundcloud.com/countryheroes
https://itunes.apple.com/us/artist/country-heroes/id307339375


Saturday June 3, 2017 16:45 - 18:00
Lilleborg Torg Ivan Bjørndals gate 25, 0472 Oslo

16:50

Fanny Andersson
Saturday June 3, 2017 16:50 - 17:10
H&M Loves Music Vulkan 26, 0175 Oslo

17:00

Ezzari
Kun 18 år gammel har stjerneskuddet Ezzari fra Hauketo i Oslo skapt mye hype rundt seg. Hans to uoffisielle remixer, «Blå lapper» og «Engler», har plassert han på kartet som et talent man skal se opp for i 2017. På nyåret signerte Ezzari med Universal music, og ga nettopp ut sin første singel “Ikke noe press”. Låta har høstet gode kritikker, og p3 beskrev han blant annet som “et åpenbart lyrisk talent”. Ezzari har flere låter på lager, og det er bare å se opp flere låter utover våren.
http://www.ezzari.no
https://www.facebook.com/Ezzari


Saturday June 3, 2017 17:00 - 00:00
Lindeberg kulturfestival

17:00

King L
Leo er 12 år. Norsk-jamaicansk hiphop-artist, med artistnavnet King L. Leo bor i dag på Stovner, Groruddalen. Rapper med hiphop 101.
King L hadde sin Morradi debut i 2016 og skal stå på Morradi Scene i år også.
Han vokste opp med hiphop og dancehall, og begynte selv å rappe og breake i 8-9 årsalderen.


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:15
Morradi, Rådhusplassen

17:00

A-Crew
Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:15
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

17:00

Capoeira
Link til youtube video,video fra vår deltagelse musikkfestival 2016.. opplasting av bilde og mp3 fil mislykket får vi feilmelding.
https://m.youtube.com/watch?v=2egV-AMpQ7s
http://www.rdbnorge.no
https://www.facebook.com/rdbcapoeira

Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:15
Verdensmusikk, Kubaparken

17:00

Curfew Steppas
The sound was founded in Oslo in May of 2005 and concists of 6 members.
Curfew Steppas are devoted to reggae music & culture.
We take pride in recording dubplates to personalize our musical style.
Musicwise, the style is often variated to blend in to every crowd.
Up to di time dancehall, 80..s digital to the roots of
foundation all to make the massive dance and enjoy themselfs.
Curfew Steppas has made appearences mostly in Norway but also got the chance to perform abroad.
One Love!
http://facebook.com/Curfew-Steppas-Sound-328601483884696/
https://soundcloud.com/curfew-steppas-sound

Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:20
Botsen «Fengselsparken»

17:00

17:00

The Crates
The Crates sin Food For Lovers er en deilig liten smeltedigel av musikalske impulser. Rock, soul og powerpop smelter sammen med blues og en dash country. Kompletter det med stemning fra amerikansk vestkystrock anno 1969 – og så er du i nærheten.
- Rune Letrud/Musikkbloggen.no
http://www.thecratesmusic.com
http://www.facebook.com/thecratesmusic
http://www.twitter.com/thecrates_music
http://listen.tidalhifi.com/album/65981061
https://itunes.apple.com/album/-/id1165170566


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:25
Roots-Rock´n´Roll, Spikersuppa

17:00

Lise Karlsnes
Lise Karlsnes opplevde massiv suksess som karismatisk front figur for Briskeby, ett band som satte dagsordenen når de først slo igjennom i Norge med deres legendariske opptreden på by:Larm -01 i Bergen.
Tre gull plater, fire Spellemanns priser, MTV nominasjon for ‘Beste Skandinaviske Band’. Etter utallige singler og utsolgte turneer i Europa senere, valgte bandet å takke for seg i -07.
Innen den tid, hadde Lise’s status, som en av de sterkeste norske front figurer noensinne, allerede etablert henne som ett musikk og mote-ikon. De seneste årene har hun delt tiden sin mellom Malmø, Oslo og London, der hun har samarbeidet med låtskrivere og produsenter på ulike prosjekter. Designet en egen solbrille- kolleksjon, skrevet musikk til film og reklame, og deltatt i tv og radio produksjoner.
https://www.facebook.com/lisekarlsnes


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:30
#mittgrønneoslo, Nedre Foss park

17:00

Atilla
Atilla er en alternativ synthpopduo med base i Oslo. De gir ut sin debutplate på labelet Waterfall (Ida Jenshus, Pom Poko, m.fl.) med releasekonsert på Internasjonalen 15. juni. Debutplata har navnet “When You Think You’ve Got It”.
Musikalske referanser inkluderer Farao, Little Dragon, Aphex Twin, Destiny’s Child, Son Lux, Doffs Poi, m.m.
Vi har spilt over 30 konserter de siste to årene i både inn- og utland, med blant konserter på scener som Hulen, Mono, Parkeateret, headlinet Radio Novas Novafest 2016 på sentralen, vært på programmet til Oslo Jazzfestival og aller senest psilte support for Rohey på et stappfullt Nasjonal Jazzscene.
Musikken beveger seg mellom fengende synthpop, rett fram trøkk og eksperimentelle uttrykk. Bandet startet som en ren akustisk duo i 2013, og har etter hvert tatt med synth og elektronikk. Allikevel hviler de ikke på play-knappen! De bruker ingen sequencing, loops eller backingtracks. Det du hører er det du ser; det du ser er det du hører!
Fra singelanmeldelsen til Through the Woods fra Deichmanske Musikkblog: “Atilla spiller iørefallende synthpop, som sagt, i samme landskap som f.eks. Beach House, men til forskjell fra Baltimore-duoen så bruker Atilla tydeligvis akustiske trommer. Det gjør seg. Byrkjedal synger ikke på en innsmigrende måte. Veldig kult!”. Link: http://blogg.deichman.no/musikk/2017/03/15/singelanmeldelse-atilla-through-the-woods/
http://www.atilla.no
https://www.facebook.com/atillaband
https://soundcloud.com/atillaband
http://tidal.com/#!/track/70936910


17:00

17:00

Kappekoff
Oslo-duoen Kappekoff (Magnus Falkenberg (24) og Rasmus Thallaug (24) tar arven fra 70- og 80-talls funk og disco inn i en moderne innpaking, en arv de deler med sine partnere i Discorama-kollektivet, som blant annet består av Proviant Audio, Kimichi og Bendik Baksaas. Fredag 21. april slapp de endelig sitt selvtitulerte album.
De ga ut sin debut-EP i 2014 og ble tildelt «Ukas Urørt» av NRK P3. Deres single «You Want It» ble lagt til stasjonens spillelister, og samme sommer lanserte Kappekoff låten «Human Touch», et samarbeid med Maya Vik, og spilte på Slottsfjellfestivalen og Øya Festivalens klubbprogram. Innen en uke etter utgivelsen av deres nye single «All Day Long», kom låten inn på Spotifys Global Viral liste som nr. 2. Med deres populære klubbkvelder i Oslo, «Klubb Kappekoff», viser duoen sin lidenskap for klassiske disco- og popsanger som DJs.
http://www.kappekoff.com
https://www.facebook.com/kappekoff/
https://soundcloud.com/kappekoff


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:30
Dattera til Hagen Grønland 10, 0188 Oslo

17:00

Tuvaband
Tuvaband lager melankolsk og stemningsfull indiemusikk, med et lydbilde av lo-fi lydproduksjon og lagvis vokal. Den norsk/engelske duoen består av Tuva Hellum Marschhäuser og Simon Would.
Høsten 2016 ga Tuvaband selv ut sin debut dobbeltsingel, som på fem måneder fikk over 5 millioner avspillinger på Spotify. Sangene er blitt spilt flere ganger på BBC Radio 1, Ruben i P3, Urørt, og andre internasjonale radiokanaler, og er blitt skrevet om i utallige blogger. I mars 2017 ga duoen ut enda en singel med tilsvarende respons, som vil etterfølges av en EP med fem nye sanger senere dette året.
Tuvaband startet året 2017 med support for The Head and The Heart og Amanda Bergman, konserter på By:Larm og SXSW, og konsert på Parkteatrets Digestive Sunday. Duoen har pratet og spilt live på Ruben i P3, og planlegger nå turné som supportband i Europa, våren/sommeren 2017.
“Man trenger ikke bråke for å være storslagen eller braute for å være overveldende. Du trenger ikke mer enn en forsiktig gitar og velsignet stemmeprakt for å formidle med styrke. Tuva Hellum Marschhäuser og Simon Would er levende bevis”.
Ruben Gran i P3’s “Best akkurat nå”
“The combination yields a product that is intimate, haunting, and absolutely enchanting. The song is like a fairy tale, where for a brief moment you got lost in this beautiful world created by this young Norwegian duo.”
The Revue (US&CA)
“Insanely good, give me chills.”
Phil Taggart, BBC Radio 1
«Ones to watch»
The Guardian
http://www.tuvabandmusic.com
https://www.facebook.com/tuvaband 
https://twitter.com/tuvaband
https://soundcloud.com/tuvaband
http://tidal.com/album/64924241
https://itunes.apple.com/no/artist/tuvaband/id1154393986?l=nb


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:30
HVASKJER, Soria Moria Soria Moria, Vogts gate 64, 0477 Oslo

17:00

Silje Huleboer
Silje Huleboer er bedre kjent fra pop-duen Ole & Silje Huleboer. Hennes soloprossjekt er noe ganske annet og befinner seg i et filmatisk lydlandskap av vakker koralvokal, ambience og kaotisk støy.. Kun ved hjelp av vokal i loop bygger hun opp en vegg av lyd. Harmonier oppstår og forsvinner og komposisjonen ender i et kakofonisk teppe av stemmer som noen ganger brekker opp i aggressive støypartier.
Silje Huleboer har varmet opp for artister som Sun Kil Moon, Noveller og Lee Renaldo.
http://siljehoegevold-blog.tumblr.com/
https://soundcloud.com/siljehogevold


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:30
Ingensteds

17:00

Malene Markussen
Malene Markussen er ei låtskriver og artist bosatt i Oslo.
Musikken har røtter i melankolsk pop med elementer fra elektronisk musikk og kjennetegnes av sterke melodier og Malenes særegne og klare stemme. Låtene er både stemningsfulle og til tider dramatiske med personlige tekster på norsk.
Musikk var tidlig en god venn for Malene som hjelp henne gjennom tøffe tider gjennom sin oppvekst. Det var gjennom musikken hun følte hun virkelig ble hørt og at hun fikk sakt det hun ville si. Musikken fikk satt ord på følelser som ellers var vanskelig å sette ord på og en trøst i at en aldri er alene, noe Malene ønsker å videreføre med egen musikk.
Etter mange år som vokalist i rockeband bestemte Malene seg for å gå solo og september 2015 gav hun ut sin norskspråklige debutsingel «Alt Du Finner». En stemningsfull og melankolsk poplåt om svik med Malenes uttrykksfulle stemme i senter. Låta viste seg å bli populær og fikk flere radiospillinger blant annet på NRK Østland og Ordentlig Radio. Oppfølgeren «Jeg Trodde Deg» fulgte januar 2016 før selve debutalbum «Aldri I Ro» ble sluppet april 2016. Her fikk publikum et innblikk i Malenes nye musikalske verden. Aldri i Ro er en samling av Malenes tanker, følelser og erfaringer så langt i livet som formidles gjennom melankolske og stemningsfulle toner. Låtene formidler også viktigheten ved å alltid bevege seg fremover på godt og vondt.
Malene har nå slått seg sammen med blant annet Peter Michelsen (Donkeyboy) v/Norsk Lydstudio og jobber nå mot en oppfølger hvor målet er å ta deg dypere inn i sinnet. Ønsket er å vise til lytteren at de aldri er alene og at det alltid er håp uansett hvor mørkt livet kan føles.
http://www.malenemarkussen.com
http://www.facebook.com/maleneofficial
http://www.twitter.com/markussenmusic
http://www.soundcloud.com/malenemarkussen


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:30
Lekter´n, Aker brygge Stranden 3, 0250 Oslo

17:00

Hugsott
Hugsott er et støyete og atmosfærisk produkt av den sure og råe stemningen som rår i hovedstadens undergrunn. En blanding av noise- og sludge- og postrock som gir fremmedgjøringen et uttrykk og vil appellere til så vel metalheads, doomere og de mer punkete av dere lyttere.
Hugsott slapp sin første 7" å eget label sist høst og er i gang med innspillingen av ny ep våren 2017.
http://hugsott.bandcamp.com
https://www.facebook.com/hugsott/
https://soundcloud.com/user-836689453


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:30
Metallscenen, Aye Aye club Storgata 9, 0155 Oslo

17:00

17:00

The Frozen Heart
The Frozen Heart – relatively young band (mix of Norwegian – Polish and Ukrainian members), established in 2015, and already played on different events and festivals in Norway, Ukraine and Poland. Within a year of our work, we gathered about 20.000 followers on Sound Cloud (we do not know how it happened, but seemes like people like our music and they share it…).
We are playing World Music, soft pop, folk, soft latino and jazzy moods – and different variations of those and other styles. In general our idea is to spread good energy and good vibrations!
https://www.presskit.to/thefrozenheart#/about
https://www.facebook.com/TheFrozenHeartBand/
https://soundcloud.com/the-frozen-heart


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:30
Oslo World, Torshovparken

17:00

17:00

Hanne Mjøen
Hanne Mjøen er aktuell med sin nye singelutgivelse U. Den unge låtskriveren er selv co-produsent på sporet.
Hanne Mjøen er 21 år og kommer fra Oppdal i Sør-Trøndelag. Det var her det hele startet for Hanne, som i ung alder oppdaget sin sterke interesse for musikk.
2016 markerte starten for Hannes karriere som artist og låtskriver. Etter å ha emigrert til hovedstaden, for å dedikere all sin tid til musikken, gav hun ut sin debutsingel “Perfect Noise”, som kort tid etter release var å høre i NRK P3s Urørt-sendinger.
Artistens oppfølger «U» har nylig blitt spillelistet på NRK P3, samt Spotify-lister som «New Music Friday» og «Ny pop». Og i bandformat har Hanne allerede rukket å imponere på scener som Mono, Dattera til Hagen, Hvaskjer og Parkteatret i Oslo.
I mylderet av unge artister som opererer innen sjangeren “pop”, har Hanne et ønske om å tilføye noe nytt og friskt, med sitt musikalske virke. Og at hun lykkes med dette, med sin nye singel “U”, er det ingen tvil om. Med produsent Daniel Løberg, leverer hun en spennende låt og produksjon, hvor Hannes karakteristiske melodibruk og sårbarhet er i høysetet.
http://hannemjoen.com
https://www.facebook.com/hannemjoenmusic/
https://twitter.com/hannemjoen
https://soundcloud.com/hannemjoenmusic
http://tidal.com/artist/8054729
https://itunes.apple.com/no/artist/hanne-mj%C3%B8en/id1142458320


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:30
Regnbuescenen, Sehesteds plass Sehesteds gate 3, 0164 Oslo

17:00

Another Idiot
Another Idiot er et fire manns pop-punk band fra Asker. Bandet startet opp i våren 2015, og har spilt over 20 konserter rundt i Oslo og Akershus -området siden den tid. I løpet av våren 2016 varmet de opp for både nasjonale og internasjonale band som f.eks PAWS (sco) og PLAIN. I mai 2016 slapp de sin debut EP «Nothing but Trouble» som skapte oppmerksomhet rundt bandet, og grunnla deres fanbase.
Høsten 2016 spilte de en rekke «hemmelige konserter» på siden av de vanlige konsertene sine, hvor de spredte konsertens tid og sted verbalt. Dette ga bandet en slags «underground-vibe», og vekket mange folks interesse i å vite hvordan disse konsertene foregikk.
Bandet er kjent for sin live-opptreden med sitt veldig energiske og underholdende scene-show basert på moshpit’s, stagedives og allsang
Another Idiot er mer aktive en noensinne, og slipper sitt debut full-lengde ALBUM 3. Juni 2017.
https://www.facebook.com/anotheridiotband/?fref=ts
https://itunes.apple.com/no/artist/another-idiot/id1063231525?l=nb


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:40
Cafe Sør Torggata 11, 0181 Oslo

17:00

Thomas Sagbråten
Thomas Sagbråten, vokalist i The Switch spiller et akustisk solosett i bakgården på Revolver.
http://theswitch.no/
https://www.facebook.com/theswitchoslo/
https://twitter.com/SwitchOslo
https://soundcloud.com/theswitch


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:40
Revolver Møllergata 32, 0179 Oslo

17:00

Noe Helt Annet
Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:45
Groruddalsscenen

17:00

Mario Aparicio
Mario har 10 års erfaring som DJ innenfor elektronisk musikk. Han har gjennom tiden utviklet en eklektisk og sofistikert smak som strekker seg fra Disco House til Deep House og organisk House. Han har også lang erfaring som produsent og har siden 2011 hatt en rekke utgivelser på mange labels, deriblant Full Pupp. Marios låter har blitt spilt på NRK ved flere anledninger. Sjekk ut http://soundcloud.com/djmario for låter og mixtapes!
https://www.facebook.com/Mario-Aparicio-aka-Mari0-173483356016885/
https://twitter.com/marioaparicio
https://soundcloud.com/djmario


Saturday June 3, 2017 17:00 - 17:45
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

17:00

17:00

17:00

Kusht (Live)
En blanding av sounds av organiske instrumenter og dype grooves. Han vil ha sin debut live show på musikkfest hvor han vil eksperimentere med gitar og looping.
https://soundcloud.com/kusht-music


Saturday June 3, 2017 17:00 - 18:00
Skippergata 22 Skippergata 22, 0154 Oslo

17:00

17:00

Circular
Circular er en ambientduo bestående av Bjarte Andreassen og Jostein Dahl Gjelsvik. Prosjektet ble til høsten ’95 og i ’97 slapp de sitt første album på det legendariske norske plateselskapet, Origo Sound. Fra slutten av 2000-tallet har de gitt ut flere album på det meget anerkjente franske plateselskapet Ultimae Records. Stilmessig er prosjektet en soniske smeltedigel av teksturer og lyder, og tar gjerne lytteren med på en reise til ukjente territorier fra den artiske sirkel, til konstruksjonsplasser og opp til månen og forbi. Det er en ære at velger å komme til Oslo for å spille for oss igjen. Dette blir en av dagens absolutte høydepunkt. Det her kan du ikke gå glipp av!
http://www.circular.no
https://www.facebook.com/CircularNorway/
https://twitter.com/Circular_no
https://open.spotify.com/artist/0CCe2lgIb0t8k928YWfG2y


Saturday June 3, 2017 17:00 - 19:00
Love&Magic ChillOut, Elgsletta

17:00

Dj Arielinthemixstyle
“perfeksjonist, kreativ og nysjerrig”
Sånn beskriver Ariel Leficura seg selv, eller som de fleste kjenner han som i musikkverdenen,
Djarielinthemix.Chilensk av opprinnelse, vokst opp i Valdres, startet i sine barne/ungdomsår med sin storebror og eksperimentere innen musikk.
Sin største og første inspirasjon var (og er) latinske rytmer, fra begynnelse til slutt, gjennom alle sjangere hvor det kan være mulig å gå gjennom i….. Alt dette forvandles til ‘sett’ hvor han plukker fra hverandre, setter og fyller alle bitene sammen igjen av denne musikken som har fascinert han hele livet.
For å ikke snakke om hans utrolige kapasitet innen mixing, latinske rytmer og musikk blandet sammen til en uendelig og dansbar stil som karakteriserer han.
I løpet av hans musikk karriere har det vært mange høydepunkter, en av de mest viktige er da han startet som Radiovert på Radio Latin amerika i 2001-2007 i en alder av 17 år. Der fikk han sin største erfaring og lærdom innen DJ’ing som har fulgt han siden da.
I 2011 bestemte han seg for å bli mer selvstendig og bruke sin lidenskap for musikk til å bli noe eget. Også til å ta musikken til et annet nivå. Det året skapte han Inthemixstyle, sin egen personlige bedrift som han driver til den dag idag. I 2012 ble Inthemixstyle Radio skapt og i 2016 ble Crox Tv skapt.
I sin lidenskap som Dj og historikk har han spilt utallige ganger på Cosmopolite Scene, Rockefeller, John Dee, Eventhallen, Sentrum scene ( Oslo ) Union Scene ( Drammen), mindre klubber og Latinocruise med Stena Line i 2011, 2012 og i 2013. Andre steder han har spilt er: Bergen, Stockholm og i Chile. Han har bla oppvarmet for diverse artister og band innen den latinske sjanger som Los Jaivas, Tommy Rey, Gente de Zona, Chico Trujillo, La Noche, Dj Mendez, Zion, Dj Blass, Dadddy Yankee og mange fler.
Den dag idag fortsetter Djariel og spiller for mindre klubber i Oslo og på private oppdrag rundt om i Norge og utland. Han fortsetter med sin egen bedrift som tilbyr promotering til artister og Djs, web design, og produksjon av radio og Tv.
http://www.inthemixstyle.com
https://www.facebook.com/inthemixstyle


Saturday June 3, 2017 17:00 - 19:00
Verdensmusikk, Kubaparken

17:15

El Muro
El Muro er en norsk-argentinsk tangotrio basert i Oslo. Musikken deres er en blanding av argentinsk tradisjonell tango med influenser av jazz og moderne musikk. Siden trioens debut i november 2016 har de holdt konserter i Norge, Sverige, Tyskland og Sveits. Ensemblet presenterer et program som spenner seg fra 40-tallets klassikere og Piazzollas tidløse musikk til nåtidens fusjon mellom elektronika og tango.
To be confirmed, there might be a dance performance by Cyrena & Steinar (http://www.cstango.no/)
http://www.elmurotango.com
https://www.facebook.com/elmurotango/
https://soundcloud.com/elmurotango


Saturday June 3, 2017 17:15 - 17:45
Verdensmusikk, Kubaparken

17:15

Joel:K
Joel Kolltveit aka Joel:K er en Oslobasert produsent og DJ. En av de få som i hovedstaden etablerer seg innen tech house og techno. Med tidligere bakgrunn fra trap-produksjon som f.eks. produksjonen av Arif, HeeMugen, Fela, Queentina sin populære låt “Bjørn Dæhlie” er det en annen Joel vi møter i 2017. Driftig basslinjer og frekke melodiøse frekvenser er låtene perfekt for tung dans på klubben. Med de få låtutgivelsen som har rukket å komme ut er dette bare en smakebit med hans første lekenhet av underground-sjangerne.
https://www.facebook.com/joelkmusic
https://twitter.com/joelkmusic
https://soundcloud.com/joel-k-music


Saturday June 3, 2017 17:15 - 18:00
Elefant Rådhusgata 25, 0158 Oslo

17:20

17:20

17:20

UsTeLt
Ustelt er et band-navn og til tider tilstanden til et knippe mennesker som lever med musikk. Sammensetning av mennesker og instrumenter skifter ofte, men musikken kretser rundt reggae. Ustelt sprer sin aura og vibrasjoner akustisk i gatene, samt plugger seg opp når muligheten byr seg.

Saturday June 3, 2017 17:20 - 18:00
Botsen «Fengselsparken»

17:30

F.Hagen
Mitt navn er Fredrik, og jeg er en 22 år gammel elektriker fra Drammen.
Jeg startet med musikk i 8 års alderen, etter flere år mener jeg at jeg har utviklet musikken min til noe «eget». Jobber hardt med tekster, og skriver låtene mine selv. Jeg står først og fremst for tekster som gir mening, og har en stor variasjon når det gjelder hva de handler om. Det er alt fra negative/positive følelser til min og andres posisjon i samfunnet. Jeg ønsker et samfunn der alle er akseptert som de er, og at det blir mer åpenhet, slutt på ekskludering samt takhøyde for det å være annerledes.
https://soundcloud.com/fredrik-hagen


Saturday June 3, 2017 17:30 - 17:45
Morradi, Rådhusplassen

17:30

17:30

Kajander
Saturday June 3, 2017 17:30 - 17:50
H&M Loves Music Vulkan 26, 0175 Oslo

17:30

17:30

Trollstøl
Trollstøl er en fyr som prøver å være en musiker. Han har siden 2013 vært gitarist, sanger og komponist i bandet Kommunalt Svømmeanlegg. Parallelt med det har han blitt glad i lyder og annet bråk, og gjør sitt beste for å lage bråk med gitar eller elektronikk han har skaffet seg opp igjennom årene.
https://trollstol.bandcamp.com/


Saturday June 3, 2017 17:30 - 18:00
Art of Noise, støyscenen Schous plass 1, 0552 Oslo

17:30

Jannicke Forsgren
Jannicke Forsgren er en artist og låtskriver som holder til like utenfor Trondheim. For noen år tilbake la hun ut to låter på NRK Urørt og ble Ukas Urørt og gikk videre til duell med låten ‘On My Way’. I mars 2017 ble debutsingelen ‘The Living Is Easy’ gitt ut.
https://www.facebook.com/Jannicke-Forsgren-772817676128726/
https://soundcloud.com/jannicke-forsgren
https://tidal.com/artist/8603141
https://itun.es/no/RXoDib


Saturday June 3, 2017 17:30 - 18:00
Blå

17:30

Jarle Bråthen
Jarle Bråthen (JB) is a DJ, producer and a curator in the realm of Nordic Disco. At the moment he is based in Berlin where he doing gigs and producing music at a fast pace. Previously he has released music, both solo and with Marius Våreid under the project name: Ytre Rymden Dansskola, on Full Pupp, Prins Thomas’ Norwegian imprint. Furthermore, In addition to gigging around Berlin at venues such at Salon zur wilden Renate, JB runs a monthly club night and radio show called “FjernstYrt” (which means: Remote Controlled in Norwegian) at Kreuzberg’s hidden gem: Bohnengold. His radio show airs first Friday a month on Deepvibesradio.co.uk. JB has also done many remixes for various labels such as Correspondent and now Hwah’s freshly started Stellar Disco Records but currently he is mostly focusing on his own original material. Next 12” vinyl release “Flott vær” is soon due on “Full Pupp”. Stay tuned!
?https://www.mixcloud.com/jarlebrathen3/
https://soundcloud.com/jarlebrathen
https://www.mixcloud.com/jarlebrathen3/
https://www.facebook.com/jarle.brathen.3
https://soundcloud.com/jarlebrathen
https://listen.tidal.com/search/jarle%20br%C3%A5then
https://itunes.apple.com/us/artist/jarle-brathen/id336865862


Saturday June 3, 2017 17:30 - 18:00
Dattera til Hagen Grønland 10, 0188 Oslo

17:30

Bernard Briis Band
Bernard Briis Band er en sløy,jordnær
og kraftig melodisk kvintett.
Bandets dynamiske lydbilde spenner seg
fra små animerte bakgårdsvalser, swing,
country, og sterke poplåter.
Bernard Briis Band ønsker å mørne sitt
publikum med varme og klare lydkilder,
skjelvende historier og trygge akkorder
i et variert låtmateriale.
Dette utgjør Bernard briis Band`s lille mektighet.
https://www.facebook.com/bernardbriisband/?fref=ts
https://soundcloud.com/bernard-briis-band


Saturday June 3, 2017 17:30 - 18:00
Hausmania Hausmanns gate 34, 0182 Oslo

17:30

The Northern Belle
Med en forkjærlighet for tekst og den hjerteskjærende kjærlighetssorgen i tradisjonell country, har The Northern Belle fanget oppmerksomheten til Norges americana- og country-scene de siste årene. Deres debutalbumet høstet strålende kritikker, og det ble kronet med en festivalsommer som inneholdt besøk til blant andre Bukta, Piknik i Parken og Øyafestivalen. Bandet har spilt mye rundt de siste årene, og har spilt med bl.a. Ida Jenshus, Sturgill Simpsons, Marit Larsen, Bendik Brænne og Torgeir Waldemar.
9.juni slipper bandet sitt første livealbum spilt inn i selveste Oslo Konserthus på Vestkyst Records. Hele konserten ble filmet og de hadde med seg flotte gjesteartister som Mari Kreken (Darling West), Malin Pettersen (Lucky Lips), Live Miranda Solberg (Silver Lining), Janne Hea og Marte Herwell (Ruby Red & the Moonshine Brothers).
https://www.facebook.com/TheNorthernBelleMusic/
https://soundcloud.com/the-northern-belle
https://tidal.com/artist/4998113
https://itunes.apple.com/no/album/the-northern-belle/id990688999?l=nb


Saturday June 3, 2017 17:30 - 18:00
Internasjonalen Youngstorget 2A, 0181 Oslo

17:30

Oslo Swingers Club
Oslo Swingers Club varmer danseglade føtter med dristige toner som minner om den brennhete swingjazzen som herjet på 1930-tallet. Bandet skriver låter om livet nesten ett hundre år senere, og finner løsningen til moderne problemer i swingens tidløse optimisme. Bandet har siden 2015 pumpet ut originale swingperler såvel som hits fra 1930-tallet i Oslos scener, barer og danseklubber.
Emily Brannigans kraftfulle og særegne vokal passer perfekt til hete sommerkvelder med og uten dansepartner. Sammen med Tor Ezakis lekende gitarsoloer á la Django Reinhardt, Tim Lowersons virtuose saksofonimprovisasjoner er Oslo Swingers Club et uimotståelig rytmemaskineri!
Bandet er aktuelt med sin debut-EP, som utgis våren 2017 på Hot Club Records.
https://www.facebook.com/OsloSwingersClub/?fref=ts


Saturday June 3, 2017 17:30 - 18:00
Kulturhuset Youngs gate 6, 0181 Oslo

17:30

I Swear Damnation
I Swear Damnation ble formet av Mats Lerberg i 2015, og kommer fra Hokksund i Øvre Eiker. I Swear Damnation spiller death metal, med elementer fra thrash og black metal.
Bandet består av medlemmer og ex-medlemmer fra Funeral, Mindgrinder og Silent Vanquish. I Swear Damnation har lang live erfaring i ulike band og konstellasjoner, og vil levere en konsertopplevelse man sent vil glemme.
Bandet er aktuelle med sin debut EP Doomsday Delivery, og ble i Oktober 2016 publisert i Metal Hammer Norway`s Glo`haugen som: Nye og strålende Death metal band i Norge.
https://open.spotify.com/artist/6cm3l14vS4XYWtZQxaHdTz?context=spotify%3Aartist%3A6cm3l14vS4XYWtZQxaHdTz
https://www.facebook.com/isweardamnationOfficial/

Saturday June 3, 2017 17:30 - 18:00
Metallscenen, Aye Aye club Storgata 9, 0155 Oslo

17:30

17:30

Erlend Ropstad presenterer: Joakim Parka og Johan Olsen
Erlend Ropstad presenterer: Johan Olsen og Parka.
I begynnelsen av mai holdt Popsenteret i samarbeid med Norsk Viseforum, viseverksted med en av landets mest særegne låtskrivere og tekstforfattere Erlend Ropstad. Erlend plukket ut to av hans elever fra kurset til å spille under Musikkfest Oslo.
JOHAN OLSEN
Johan er en 24 år gammel musiker fra Jørstadmoen – en ikke så velbefolket perle ved Gudbrandsdalslågens tilløp til Mjøsa. Musikken har alltid stått i fokus og etter å ha vært involvert med forskjellige band i Lillehammers musikkscene, har han nå tatt steget videre for å satse på sin egen karriere.
Musikken bærer tydelige preg av å være inspirert av et amerikansk lydbilde med røtter i både blues, folk og country. Etter å ha tilbragt forrige halvår i Nashville for inspirasjon er han nå klar for å vise resultatet av arbeidet han har lagt ned.
JOAKIM PARKA
Joakim Parka, 31 år fra Sandefjord, men bosatt i Oslo. Skriver viser med inspirasjon fra alle de store innen moderne norsk vise og rock, som CC Cowboys, Øystein Sunde og Finn Kalvik. Sangene er melodiøse, og tekstene spenner fra det lett tragikomiske og naivistiske, til situasjonsbeskrivelser. Joakim er per dags dato i prosessen med innspilling av sin første låt.


Saturday June 3, 2017 17:30 - 18:00
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

17:30

17:30

17:30

17:30

17:35

DJ Soulbase
Saturday June 3, 2017 17:35 - 17:55
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

17:40

Castor m Venner.
Castor rappar och sjunger på Svenska,
men föddes i Norge av Makedoniens / Albanska föräldrar.
Han flyttade från Oslo till orten Södra Ryd i Skövde i Sverige när han var fem.
Där han växte upp på kanten av lagen, men musiken under armen fick honom på bättre spår.
han senaste singel “Ninjasjäl” handlar om att våga ta sin egena väg
trots andras tankar och rekommendationer.
“Inga drömmar är för stora för en grabb som mig – och det är fler som kan relatera.”
Castor har under ett par år jobbat med sitt kommande album,
“Fakka Ur” som är producerad av Vegar Dahl som ska släppas 2017.
i följd av singelsläpp.
“…jag har lagt all trubbel och knas bakom mig,
blivit starkare och har lärt mig att ett smil kan förändra mycket..
varför bjuda på salt när man kan ge dom houng " :)
Castors organiska album bjuder fort in dig till samma galax under live spelningar,
’musiken är inspelad och anpassad för festival publik.
totalt står bandet med 5 stycken på scen.
Trumpetist som också spelar keys, trummis, basist, korist.
och DJn som också spelar saxofon .
det går även att boka Castor med bara DJ.
http://www.kingsizemag.se/musik/castor-slapper-singeln-vackrast-i-staden-med-gastande-meriton/
https://www.facebook.com/CastorOfficial
https://twitter.com/CastorOfficial


Saturday June 3, 2017 17:40 - 18:00
Oslo World, Torshovparken

17:40

HipHop101
HipHop 101 ble startet i 2011 av Groruddals-rapperen Jonathan Castro, og har utviklet seg til å bli en utviklingsbase for ungdommer og unge artister. Til Musikkfest Oslo tar han med seg noen av de mest hyppige brukerne av tilbudet


17:40

17:45

Mirum
Presseskriv Mirum
Hei MORRADI
Mirum er en 21 år gammel rapper fra Drammens-distriktet.
Han har holdt på siden 2007, men velger å kline til å satse på fulltid med musikken nå.
Siste singel “ stå på” handler om en venn som nesten døde av overdose flere ganger.
Mirum var 18 år da låten ble skrevet, men ble sluppet i 2017. Låten handler om alvorligheten og konsekvensene av rusbruk.
https://www.youtube.com/watch?v=EpNozAI4ULU&t=10s
Presse:
http://www.eikernytt.no/nyhet.cfm?nyhetid=6839
https://www.dt.no/kultur/kultur/gikk-videre-med-kjarestesang/s/2-2.1748-1.7740203
http://unionscene.no/program/detalj/hiphop_kveld_pa_g60_don_martin_m.fl
https://www.evensi.com/hiphop-friday-g60/113910345
Musikk:
https://soundcloud.com/henrik-mirum
( nesten alt ligger på soundcloud, låtene jeg vil bruke ligger der)
Har tidligere deltatt på arrangementer med store navn som Sirius, Pumba, Don martin med crew og fredrik eldøy fra pinling stillhet.
har også 2 låter med Fredrik Hagen som skal delta i år hos dere.
Hilser fra Amir Reza Asgari! one love <3
https://www.facebook.com/MirumOfficial/
https://soundcloud.com/henrik-mirum


Saturday June 3, 2017 17:45 - 17:55
Verdensmusikk, Kubaparken

17:45

TBA

Saturday June 3, 2017 17:45 - 18:00
Morradi, Rådhusplassen

17:45

Hanne Bergheim
Hanne Bergheim kommer fra Bømlo ut i havgapet på Vestlandet, og har fra hun var 17 gått milevis av musikermeter i både inn- og utland. Da hun ble tildelt Kenneth Sivertsen-prisen i 2010 ble hun beskrevet som (…) “en artist med teft, varme og en dose trolsk kraft som rommer scenen, med eller uten musikere i ryggen”. Etter flere opphold i utlandet, blant annet i atelieret til Bård Breivik i Kina, kom hun hjem med tekster på norsk og musikk som utfordrer visepopverden med sin punkete poesi. BOOM BOOM er første singel fra debutalbumet med samme tittel og i mars kom andresingelen PÅ FAEN ut. Til desse singlene er det laget to “snakkis” musikkvideoer, der Hanne mister håret i den ene og ender opp naken i den andre. Eivind Tolås som vant spellemann for videoen “Begravelsespolka” har produsert den ene, mens den andre er filmet i et onetake i øspøsende regn ved Løvstakken i Bergen. Produsent Kato Ådland (Sondre Lerche, Silja Sol) har produsert albumet. Sammen med Hanne på scena finner du bassist Marie Moe fra bandet Razika og Lars “Topho” Nordtveit på trommer.
http://www.bomlo-nytt.no/kultur/pa-heimebane-med-nye-songar-1.1753060
https://www.h-avis.no/tema/kultur/bomlo/foler-meg-friere-uten-har/s/5-62-332776
http://www.sunnhordland.no/artikkel/rullar-naken-i-ny-musikkvideo
http://www.hannebergheim.no
http://www.facebook.com/bergheim.hanne
http://twitter.com/hannebergheim
http://soundcloud.com/hanne-bergheim
http://wimp.no/album/70735339
https://itunes.apple.com/no/artist/hanne-bergheim/id389482760?l=nb


17:45

17:45

Ole Rønning
Med en av Tøyen’s største platesamlinger og en musikksmak bredere en Schweigaardsgate!
Han har gledet Oslofolket med deilig Soul, disco og elektroniske rytmer siden slutten av 90’tallet.
Ole Rønning har gjestet de fleste av hovedstadens klubbscener under blant annet DJ kollektivet The Oslonians og konseptet Far Out Fishing. Strictly vinyl!
https://soundcloud.com/jaegermix/te-dans-ole-ronning


Saturday June 3, 2017 17:45 - 18:30
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

17:50

Klish
Ja her kommer Gutten. KLISH er Norges ærligste løgner. Rapperen fra Tromsø er en av Norges viktigste og mest interessante stemmer, en rappernes rapper, høy, lynende intelligent og skriver også sine egne presseskriv:) Men hvertfall: har sluppet albumene Bestandig, Endelig Yess Monster, Hangups og Røyk og Speil i løpet av de siste årene og er snart aktuell igjen. Det skal bli goth å være aktuell igjen=)


Saturday June 3, 2017 17:50 - 18:10
Lokk Shop, Torggata Torggata 22, 0183 Oslo

17:55

18:00

TBC

Saturday June 3, 2017 18:00 - Wednesday May 3, 2017 18:15
Morradi, Rådhusplassen

18:00

18:00

Big Daddy Karsten
Big Daddy Karsten har trampa rundt i Hip hop Norge i over 10 år som soloartist, medlem av Folkefiender og som battler i SkeezTV. Men han skrev seg virkelig inn i i historiebøkene da han i November 2016 stod frem som Norges første åpne homofile rapper!
https://www.facebook.com/BigDaddyKarsten/
https://soundcloud.com/bigdaddykarsten-ff


Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:20
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

18:00

FURINAL
FURINAL er et hardtslående og industrielt møte mellom Óðr (Marius Huseby) og Gullorm (Fredrik Falk).

Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:30
Art of Noise, støyscenen Schous plass 1, 0552 Oslo

18:00

18:00

Are You Having Fun Yet
Are You Having Fun Yet er et oslobasert Leeds-band fra Kristiansand. Peter Hiley, Ingvild Nærum og Daniel Eriksen har spilt sammen i fire år, og har med utgivelser høsten 2016 og våren 2017 fått oppmerksomhet for sin bandbaserte popmusikk.
Bandet har siden i sommer vært aktive på konertscenen i Oslo, blant annet med konserter på Revolver og John Dee. Deres nyeste singel, selvtitulerte “Are You Having Fun Yet”, er C-listet på P3. AYHFY holder for øyeblikket på med debutalbumet, som kommer så fort de går tom for kule singler å slippe.
“Are You Having Fun Yet er et band verdt å notere bak øret. Vi har en snikende mistanke om denne gjengen kommer til å dukke opp igjen i nær fremtid. Lukter Jansen Plateproduksjon lang vei!”
Deichmanske musikkbloggen
http://facebook.com/ayhfy
http://facebook.com/ayhfy
https://soundcloud.com/are-you-having-fun-yet-409434334
https://open.spotify.com/track/4E73ierweZ03XF39IPKVLt
https://itunes.apple.com/no/artist/are-you-having-fun-yet/id1134622379?l=nb

Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:30
Ingensteds

18:00

Draug
Draug gir en unik vri på black metal, ved å blande klassiske folk-melodier med atmosfæriske vokaler. Deres unike vri på sjangeren har blitt lagt merke til og gitt de muligheten til å spille under lanseringen av 1349’s “Black Ale” øl. I November 2015 ble de håndplukket av Cradle Of Filth til å varme opp for de og Ne Obliviscaris på deres Oslokonsert i forbindelse med turneen “Inquisitional Tourture”. Deres neste utgivelse kommer rundt sommeren 2017.
http://knottliam.wixsite.com/draug-epk
https://www.facebook.com/DraugBand/
https://soundcloud.com/draugband


Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:30
Metallscenen, Aye Aye club Storgata 9, 0155 Oslo

18:00

18:00

Ava Freddy
Ava Freddy is an artist and songwriter from Norway. With roots in a singer/songwriter-tradition, she presents image upon image through her performance, and has built a personal sound over the years. She writes songs in both Norwegian and English. Trust Ava Freddy to take you through a whole range of “point-of-views”, dreams and angles of experiences during her show. Regardless of the subjects and matters looked upon in her songs: it’s her ever present voice that will pull you into her world. The music is a symbiosis of folk and pop, dynamic and strong.
?Ava Freddy’s first album, “Appily Ever After” was produced by Ava Freddy herself. The record was released on the 22nd of February, 2017. “Appily”, the title track of the album, received international attention. The Line Of Best Fit wrote about the song; «a rich and dramatic doom-folk tale of love and woe,» and compared Ava Freddy to artists like Tom Waits, Nick Cave and PJ Harvey. It was also playlisted by Addict Culture, a French web-magazine.
http://www.avafreddy.com
http://www.facebook.com/avafreddy
http://www.twitter.com/avafreddy
http://www.soundcloud.com/avafreddy
https://itunes.apple.com/no/album/appily-ever-after/id1191994735?l=nb


Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:30
Regnbuescenen, Sehesteds plass Sehesteds gate 3, 0164 Oslo

18:00

Two Yearz
Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:30
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

18:00

Animator
Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:40
Cafe Sør Torggata 11, 0181 Oslo

18:00

Pasha
Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:40
H&M <3 Music, Vulkan

18:00

Grand Cafe
Grand Café har gjort utallige besøk på diverese scener rundt om i landet og utlandet de senere årene.
Fjorårets låt “Satellite” bemerket Grand Café enda sterkere på norsk radio med hyppig rotasjon på NRK P1, P3 og P13. Deres neste skudd på treet blir i form av låten “I Need You”, og den låten er å finne på alle digitale platformer i skrivende stund!
Grand Café jobber for tiden i studio og iløpet av 2017 kommer det en helt rykende fersk plate servert av disse gutta.
http://www.grandcafemusic.com
http://www.facebook.com/grandcafeband
https://twitter.com/GrandCafeBand
https://soundcloud.com/grandcafe
http://www.wimp.no/wweb/album/19769058
https://itunes.apple.com/no/album/elm-tree-gardens/id635324731?l=en


Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:40
Lekter´n, Aker brygge Stranden 3, 0250 Oslo

18:00

18:00

Jah Tea & Pop I
Jah Tea har vært en energisk pådriver for Norsk Reggae i mange år. Han var med å starte gruppa Jah Ark Manifest og er i dag fast inventar på de 3 av Norges 4 genuine Reggae Sound Systems som befinner seg på Østlandet. Han kommer med rå, autentisk reggae-stil, både på Norsk og på Engelsk. Siden 2014 har han gitt ut en rekke fete låter med produsent Pop I og hans modifiserte Casio MT-40 synth. Stilen heter Røbbadøbb og er den perfekte musikken for å «Nice up the party» med rund og feit bass og dansbare rytmer med både morsomme og bevisste tekster på.
Jah Tea har spilt på scener store og små fra Quart til Karlsøy og på Musikkfest Oslo siden det het Musikkens Dag- på den herlige reggae-scena og andre scener også.
Pop I er produsent Henrik Seip med label’et Luckee Records. I tillegg til produsent er han bassist, spiller synth, lydmann og DJ i gruppa Raggabalder Riddim Rebels.
Jeg har låter på iTunes, spotify og wimp men fikk ikke til å legge inn lenka.
https://www.facebook.com/Jah-Tea-422204404527445/
https://soundcloud.com/jahtea-manifest


Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:45
Botsen «Fengselsparken»

18:00

Tony H & Neove

Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:45
Elefant Rådhusgata 25, 0158 Oslo

18:00

ThoseBricks
Produsenten og vinneren av The Stream 2016 blir å se på Grorudalsscenen.
https://www.facebook.com/thosebricksofficial/

Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:45
Groruddalsscenen

18:00

DJ&DRUMS
Saturday June 3, 2017 18:00 - 18:45
Justisen Møllergata 15, 0179 Oslo

18:00

18:00

Gatas Parlament
Gatas Parlament var den første norskspråklige rapgruppa noensinne med sin utgivelse Autobahn til Union i 1994, og er forfedrene til hele den store sjangeren som har vokst i deres kjølvann. De har vært i teten siden gjennombruddet for norsk rap på begynnelsen av 2000-tallet, med tradisjonell boom-bap-rap, revolusjonære tekster og engasjeren-de sceneshow. Nå akter Gatas Parlament å bevise at de fortsatt er råest i norsk rap!
Etter en prøveperiode på nærmere 20 år ble Jester medlem i 2011. Gatas Parlament består av Elling og Jester.
http://www.gatasp.no
https://www.facebook.com/gatasparlament/


Saturday June 3, 2017 18:00 - 19:00
Vesper bar Dronning Eufemias gate 32, 0191 Oslo

18:00

18:05

Square1
Saturday June 3, 2017 18:05 - 18:15
Verdensmusikk, Kubaparken

18:05

Fredrik Bekkåsen
Oppvokts i Enebakk utenfor Oslo begynte Fredrik med musikk for å ha noe og fordrive tiden med. Etter mange år som trommeslager startet Fredrik sin dj-karriere ved å spille på lokale utesteder og arrangementer. Etter kort tid ble han trukket mot undergrunns scenen å fikk øynene opp for blant annet techno. Når noen vellykkede spillejobber var forbi ønsket han å ta steget videre og begynte å produsere musikk. Frem til i dag har det dukket opp flere bookinger både innlands og utenlands. For tiden skjer det mye for Fredrik, han flere utgivelser på vei i 2017 og ikke minst store planer for sitt konsept "Lugom».


Saturday June 3, 2017 18:05 - 19:00
Techno|Ambient, Vaterlandsparken

18:10

Jonas Aasen & The Wranglers
Etter å ha opparbeidet seg et navn på den norske countryscenen er det heldigvis ikke lenge igjen til bandet slipper sitt debut album. Bandet har hatt æren av å varme opp for noen av sine største forbilder som Daniel Romano, Justin Townes Earle og the Jayhawks. I 2015 var bandet på en usaturne hvor de spilte på flere legandariske bare i Texas, blandt annet Townes Van Zandt og Steve Earle sitt stamsted Hole In The Wall i Austin. Bandet spiller variert country av den gamle skolen med fokus på nitrist westernmelankoli, men av og til kommer et lysglimt på størrelse med blusset fra en revolver.
http://www.jonasaasen.com
https://www.facebook.com/jonasaasenandthewranglers
https://itun.es/no/pVt2fb


Saturday June 3, 2017 18:10 - 18:50
Lilleborg Torg Ivan Bjørndals gate 25, 0472 Oslo

18:10

Pieces of Juno
Produsent og singer/songwriter Pieces of Juno er en del av kollektivet KOSO. Som en viktig brikke i kollektivet har Juno stødig over lengre tid vunnet over nye ører og hjerter med hver utgivelse, remix, produksjon eller bestillingsverk og har vist stor bredde i sitt arbeid.

Saturday June 3, 2017 18:10 - 19:00
Jaeger Grensen 9, 0159 Oslo

18:10

Nora/Gymmen
MAMDU (Gymmen)
Nora Mamdu fra dj-duoen GYMMEN. Kjært barn har mange navn: Mamdu/North East/Nora. Hun spille en piplende blanding av r&b, trap, dancehall og andre beslektede sjangere så lenge det har dyp bass, og er umulig å ikke danse til. Med GYMMEN har Nora gjort klubbkvelder på steder som Blå, Fisk & Vilt, SO, i andre byer her til lands OG I LONDON. Samt på eventer som Skral, Øyanatt, Pride, m.m. I tillegg er Nora tilbake som programleder på NRK Mp3 med eget show «NORA» !! Ofte hørt når Mamdu spiller:
? “YAAAAAS!” ? “BOOOM!” ? “COME THRUUU!”
? “WORK HONEY!” ? “SLAAAAAY!”
? “omg, saAANGEN MIIIIN!”


Saturday June 3, 2017 18:10 - 19:10
Lokk Shop, Torggata Torggata 22, 0183 Oslo

18:15

TBA
Saturday June 3, 2017 18:15 - 18:30
Morradi, Rådhusplassen

18:15

18:15

Teddy and the Love Gang
Teddy and the Love Gang ønsker å ta deg med på et musikalsk eventyr slik du aldri har opplevd. Deres kontrastfylte musikk hvor det søte, barnslige møter det mørke, dystre og danser sammen opp groovy beats og catchy melodier etterlater deg avhengig og lysten på mer. Inspirasjonen deres kommer ikke ekstern, men internt, så musikken deres er en subtil blanding av all musikk de liker. Tekstene deres tar opp viktige temaer og stiller gode filosofiske spørsmål om denne vakre eksistensen vi lever i.
http://jointhelovegang.com
https://www.facebook.com/teddyandthelovegang
https://soundcloud.com/teddy-and-the-love-gang
http://tidal.com/artist/7842685


Saturday June 3, 2017 18:15 - 19:00
Qomo Backyard Torggata 35, 0183 Oslo

18:20

snÆrk
snÆrk er et rockeband fra Oslo. De er et konseptband, hvor hvert medlem er et naturelement: ild, vind, vann og jord. Deres første to konserter ble utsolgt, og det var tydelig at slikt band var etterlengtet. Med inspirasjon fra de store pionerene innen tungrock blandet med inspirasjoner fra flere sjangre og et eget særpreg kommer snÆrk med nyskapende musikk; «snærkeråkk». De fokuserer på energiske opptredener og et sterkt scenenærvær, noe som gjør publikumsopplevelsen spektakulær. Kom og føl det!
http://www.facebook.com/snaerk
https://soundcloud.com/user-981678693


18:20

Bambsi
BAMBSI (Silje Marlen Kristiansen) var tidlig opptatt av musikk. Hun startet i det lokale pikekoret, hvor korsang utviklet seg til en stor lidenskap for Silje. Mange kor har siden da hatt glede av stemmen hennes.
Som vokalist i senere tid har hun turnert land og strand, og har over 200 konserter å se tilbake på sammen gruppen Ess i Ermet. Hun har sunget for over 40.000 mennesker med hedersgjester som kongeparet tilstede, og har to gullplater og en platinaplate å vise til.
Når hun nå gir ut sin første låt som soloartist er det et nærmest selvfølgelig skritt videre. Første singelen hennes “Midnatt” er en dyster blanding av R&B og Pop.
https://www.facebook.com/bambsi.no


Saturday June 3, 2017 18:20 - 18:40
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

18:20

Amedin
Amedin (Ahmed Din), 19 år gammel fra Haugenstua i Oslo. Foreløpig sluppet ut en singel ved navn “Overalt”. Går foreløpig siste året på Elvebakken, realfagslinja.
Gjennom musikken forteller han historier og målet er alltid å utfordre seg selv og lytteren.


18:20

For The Love Of Ivy
F o r T h e L o v e O f I v y
m e n t a l l y c h a l l e n g e d r o c k ‘n’ r o l l
For The Love Of Ivy, har vært et omsnakket innslag i Oslos undergrunnscene siden starten for to år siden. Det som begynte som en tilfeldig opptreden med tre The Cramps-låter i utdrikningslaget til en felles venn, utviklet seg raskt til å bli en fast trio med inspirasjon fra punk, rockabilly, blues og magedans der det visuelle hele tiden har vært like viktig som musikken. For The Love Of Ivy signerte kontrakt med Big Day Records i 2017 og slapp sin første EP i april på 7" vinyl og digitalt. Selv om fokus nå fremst ligger på egenkomponert materiale ligger det å tolke andres låter fortsatt bandet varmt om hjertet. Med kun én gitarist, en vokalist og en trommis med bare en gulvtam som utgangspunkt, utforsker bandet hvor stort lydbilde det går an å skape med minimalt av utstyr. For The Love Of Ivy har spilt på en rekke punk- og garagerock-festivaler og turnért hyppig på rockeklubber i Norge de siste par årene, i tillegg til at de har gjort diverse supportjobber for band som The Dogs og Los Plantronics. Musikken er spilt inn på Sinsen Sonic, mikset av Martin “Konie” Ehrencrona (Les Big Byrd og Viagra Boys) og mastret av Daniel Husayn (Red Dons og Thee Spivs) ved North London Bomb Factory Mastering. https://www.instagram.com/fortheloveofivyband/
https://www.facebook.com/fortheloveofivyband
https://open.spotify.com/artist/6UqcgHVnRP1T1X4ceWWM3j


Saturday June 3, 2017 18:20 - 18:45
Roots-Rock´n´Roll, Spikersuppa

18:20

Dunderhonning
DUNDERHONNING SLIPPER NYTT ALBUM – «GÅ» – 17. MARS 2017
Plutselig var de der igjen. Låtene. De hadde ikke gjort særlig mye ut av seg på et par år. Men så skjedde det noe. «Nedslitt bygård» kom deisende ned i Ståle Fossheims hode på 37-bussen. «Døve øra» fant Tore Bakkland en sen kveld på en mørk T-banestasjon. «N3 Lulin» bød seg frem på sykkeltur langs Mjøsa.
Det er kanskje ikke så rart at «Gå» har blitt en plate om forflytning.
Vokalist Ståle Fossheim forteller: «Patti Smith sa en gang at de gangene tekstene hennes hadde hatt noe for seg, hadde de bare kravla ned ermet hennes og ut på arket, og akkurat slik føltes det denne gangen. Låtene har i stor grad oppstått på turer mellom a og b, tilsynelatende ut av intet. Hjertet vet hva det vil.»
Mange år har gått siden Dunderhonning kom med forrige plate, «Sakte ut av fokus», til strålende kritikker fra riksdekkende presse. Der den kretset rundt en mer dogmatisk estetikk, har låtene på «Gå» fått puste helt fritt og sette sine egne regler. Fra de bølgende gitarteppene i «Møbiusbånd», via cello og bratsj på «Nedslitt bygård», Ståle Fossheims hese røst i duett med Live Sollid Schuleruds glassklare stemme på «Tårnseiler», til det iskalde, dryppende pianoet på «Sakte», er dette et album med mange flere klangfarger enn vi tidligere har hørt fra Dunderhonning. Fans av Deerhunter, Radiohead såvel som Elliott Smith vil kunne føle seg hjemme i soundet på denne plata.
«Gå» ble spilt inn i løpet av tre helger i Malabar studio, med Martin Bowitz (Cold Mailman m. fl.) som produsent. Plata kommer ut 17. mars på No Forevers, og distribusjon er via Musikkoperatørene.
Besetningen på «Gå»:
Ståle Fossheim: Sang, gitar, piano
Geir Bendiksen: Bassgitar
Tore Bakkland: Gitar
Joy-Loi Chepkoech: Elektrisk piano
Christian Næss: Trommer
Ivar Bowitz: Omnichord på «Inn i skumringa»
Live Sollid Schulerud: Sang på «Tårnseiler»
Hanna Furuseth: Bratsj på «Nedslitt bygård»
Julie Ofelia Østrem Ossum: Cello på «Nedslitt bygård»
http://www.dunderhonning.com
https://www.facebook.com/Dunderhonning/?fref=ts
https://twitter.com/dunderhonning
https://soundcloud.com/dunderhonning/
https://tidal.com/artist/3585954
https://itunes.apple.com/no/artist/dunderhonning/id269542644


Saturday June 3, 2017 18:20 - 18:50
Schous Kulturbryggeri H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

18:30

Aligo
Aligo, en gang en basketballspillende trommis, er født i Montreal og oppvokst over hele Canada. Som den nomadiske sjelen han er, har han de siste to årene holdt til i Oslo, hvor han studerer og lager musikk om hverandre. Etter bare 20 år på jorda har han allerede en usedvanlig innholdsrik historie: Foreldrene fra Rwanda og Sør-Sudan møttes i flyktningeleir, og han har han delt en treroms leilighet med 12 andre slektninger. Som liten bodde han i drabantbyen i Calgary, mens high school ble fullført i Ottawas forsteder. Han har med andre ord sett den fulle bredden av hva livet har å tilby.
Musikkinteressen har vært med ham siden barndommen, og Aligo er i dag et multitalent som tilbringer timevis i studio hver eneste uke, og jobber utrettelig med å tilegne seg nye evner. Han spiller både trommer og trompet, og har ved siden av rappingen så smått begynt å lage egne beats, spille gitar og synge.
I november i fjor kom debutsingelen «The Outlet», produsert av (Filip “Fiix” Nicolas Bjerkem of Eyez Low Records). Låta plasserte ham på den norske musikkscenen og skapte samtidig bølger hjemme på den andre siden av Atlanteren. Med intervjuer, bloggomtale og radioopptredener hos blant andre 730.no, National Rap Show, junkyard.no og blitt årets RedBull Sound Select artist, har Aligo fanget oppmerksomheten til Oslo og skapt en sterk lokal buzz. Soundclouden hans yrer av mystiske klipp og råklipp av uutgitte singler, og gir publikum akkurat nok å tygge på mens de venter på albumdebuten, som skal komme i 2017.
https://www.facebook.com/aligobreal/?fref=ts
https://soundcloud.com/aligob
https://itunes.apple.com/no/album/the-outlet-single/id1178367779?l=nb


Saturday June 3, 2017 18:30 - 18:45
Morradi, Rådhusplassen

18:30

18:30

the Harvey Steel show
the Harvey Steel show
(et fiktivt band som havner pa? jorden fra Jupiter etter en “tid/rom -glitch”) jobber med et brett kunstnerisk uttrykk og tar publikum pa? en reise gjennom musiqe concrete og soul via psykedelisk blues, 60 talls-aktig pop, psykedelia-kabaretmusical, surf, jazz, jug-band og minimalistisk komposisjon. En surrealistisk lekegrind hvor musikken fungerer som en blanding av hørespill, rytmisk musikk og billedkunst.
Bandets ma?l er a? spre mest mulig kjærlighet og gruppens performancer framsta?r som et slags uhøytidelig Gesamtkunstwerk hvor musikken møter teater og billedkunst.
https://harveysteel.tumblr.com/
https://www.facebook.com/theharveysteelshow/
https://soundcloud.com/harvey-steel-678110848


Saturday June 3, 2017 18:30 - 19:00
Blå

18:30

18:30

Dårlig vane
Saturday June 3, 2017 18:30 - 19:00
H&M <3 Music, Vulkan

18:30

Ingvild Andersgaard og Lysets Hymne
Lysets Hymne – om å kaste lys i skyggen
Lysets Hymne er en ode til lyset, sannhet, solen og livet. I en verden preget av mørke er Lysets Hymne en påminnelse om hvilken makt vi mennesker har til å gjøre gode endringer for hverandre, om vi bare velger å se, og å lyse opp der skyggen faller.
Lysets Hymne er musikk med pop-struktur pakket inn i høye, harde, støyete og ærlige elementer. Bass, trommer, gitar, orgel og synth med høy (tidvis ganske ren) vokal. Alle låtene har en tekst dedikert lyset og kan regnes som subtilt konseptuelt, men fortsatt øyeblikksbasert.
Ingvild Andergaard, vokal, beveger seg innenfor jazz, pop, soul-greiner og er ikke redd for å utfordre feedback samtidig som hun har en forkjærlighet for luftig pop-falsett. Men sentralt står tekstene og lyset.
https://www.facebook.com/lysetshymne/


Saturday June 3, 2017 18:30 - 19:00
Hausmania Hausmanns gate 34, 0182 Oslo

18:30

Lucky Lips
Selv om de feirer 10 år som band i år, så har Lucky Lips med fjorårets album, Coming Home, revitalisert seg og posisjonert seg tydelig innen det vi kan kalle «den nye countryen». De er en del av en bølge med norske countryartister som er nyskapende og annerledes, samtidig som de er tro mot sine americana-røtter. Den samme bølgen har vi også sett internasjonalt med artister som Margo Price, Daniel Romano og Sturgill Simpson.
Lucky Lips startet å spille bluegrass, noe som kulminerte i at de ble kåret til #1 European Bluegrass Band under European World of Bluegrass-festivalen i 2011. Siden den gang har de gjennomgått et stilskifte og nå er føttene godt plantet i moderne country og americana.
I 2016 ble singlene «Through Everything» og «Coming Home» sluppet, og begge fikk listing og mye rotasjon hos NRK P1, NRK P13 og Ordentlig Radio gjennom sommeren og høsten.
Senere samme år ga bandet ut albumet Coming Home, innspilt i samarbeid med co-produsent Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, Bror Forsgren, Lionheart Brothers). Det resulterte i en meget countryinspirert plate hvor bandet i stor grad forlot bluegrassplattformen til fordel for et mer elektrisk og utvidet lydbilde.
De gode anmeldelsene lot ikke vente på seg og Lucky Lips posisjonerte seg fint inn blant det fremste landet har å by på av americana. Dagbladets Øyvind Rønning mente Lucky Lips hadde «funnet vinnerformelen» og trillet fem på terningen.
http://luckylipsband.com/
https://www.facebook.com/Lucky-Lips-8804547492/
https://soundcloud.com/user-749479397
https://listen.tidal.com/album/63402296
https://itunes.apple.com/us/album/coming-home/id1135958274


Saturday June 3, 2017 18:30 - 19:00
Internasjonalen Youngstorget 2A, 0181 Oslo

18:30

Austestad
Som bandleder i tre-ganger-spellemannsnominerte Earlybird Stringband og Løkki, har Hans Martin Austestad høstet gode kritikker og tilsynelatende funnet trygg grunn med bluegrass i ryggen. Men mindre kjent er det at Austestad også har medvirket som sidemann og joker på et dusin forskjellige utgivelser i vidt forskjellige uttrykk. Han er utdannet jazzsanger, låtskriver og strengeinstrumentalist, og er kanskje mest kjent for singlene “Liten Bygd”, “Slag For Slag” og “Få No Radioen På” fra debutalbumet som i 2015 gikk sin seiersgang på NRK P1s spillelister.
I mars 2017 slapp han nytt album og bok, der han går løs på tematikken fremmedfrykt og rasisme, med tekster av Austestad selv, gjesteforfattere, sangtekster og foto som skaper et omfattende univers. Austestads musikalske verden kretser rundt en eklektisk pop/rock sjangerlek med inspirasjon fra de siste 60 årene. Legg til bluegrass og folk, som har blitt Austestads varemerke, og du får en fengende blanding av avanserte folkpoplåter med skiftende rytmer og stemninger. Eller slik Dagbladets anmelder oppsummerte debututgivelsen «Takk for at du synger på norsk, Austestad.»
https://www.youtube.com/watch?v=WZLY3jTLVBI
http://www.austestad.no
https://www.facebook.com/Austestadmusikk/
https://open.spotify.com/artist/5t91Z3yhPALdxBjuq4pu1y
https://itunes.apple.com/no/artist/austestad/id896218186?l=nb


Saturday June 3, 2017 18:30 - 19:00
Kulturhuset Youngs gate 6, 0181 Oslo

18:30

Mayflower Madame
Mayflower Madame er et psykedelisk post-punk/shoegaze band fra Oslo. Deres debutalbum “Observed in a Dream” (2016) fanget oppmersomheten til betydelige internasjonale musikkpublikasjoner som Q Magazine, Drowned in Sound, Clash Magazine, Louder Than War og Ghettoblaster, og mottok svært gode kritikker i både inn- og utland. Referanser ble knyttet til band som The Velvet Underground, Bauhaus, The Jesus & Mary Chain og A Place To Bury Strangers.
Mayflower Madames nye single “Drown” ble sluppet den 31. mars. Samme dag gikk startskuddet for deres første USA-turné (totalt 12 konserter – fra New York og Philadelphia på østkysten til Seattle, San Francisco og Los Angeles på vestkysten). "Drown” er første smakebit fra oppfølgeralbumet som ventes å se dagens lys høsten 2017.
Mayflower Madame har tidligere turnert utenlands i Sverige, Danmark, Tyskland og Storbritannia, og hatt spilletid på landets største radiokanaler såvel som flere topp 20-plasseringer på amerikansk collegeradio.
Noen sitater:
“Musikken er ankret opp i de dystrere, men deilig fengende delene av 80-tallsscenen. Lydbildet er skarpt og huggende, fullt av fresende uro og energi.” (5/6) – Klassekampen
“Dvelende og surklende dronerock invaderer lytterens narkoleptiske dagdrømmer på liflig vis, så det siver esigarettrøyk ut av høyttalerne.” – Dagens Næringsliv
”Das Liebeskind von Post-Punk und Neo-Psychedelia.“ (8/10) – Classic Rock Magazine Germany
“A magnificent debut that offers an irresistible musical essence of Nordic Noir.” – Louder Than War
“Deeply atmospheric psychedelia.” – Clash Magazine
“‘Lovesick’ is a feverish nod to Black Rebel Motorcycle Club, while the needling guitars and motorik rhythm of ‘Upside Down (the death loop)’ possess the spacey menace of early Verve.” – Q Magazine
“Many have been called to mimic their heroes, but few really get it right. Mayflower Madame has nothing to worry about, they have it nailed!” – The Big Takeover
“This is dark, brooding stuff positively drenched with swagger. The shoegaze tendencies provide tremendous depth to the songs, letting the jangle of the guitars still hit with a lot of impact.” – Ghettoblaster Magazine
“Coming on like a wicked mix of Echo & The Bunnymen and the Gun Club, feeding their paranoid dreams with an unrepentant dose of edgy psychedelia, this Oslo-based band rather surprised everyone by presenting an album full of rich, sinuous texture like not too many manage or even dare to consider in this realm.” – Stereo Embers Magazine
https://mayflowermadame.bandcamp.com
https://www.facebook.com/mayflowermadame/
https://soundcloud.com/mayflower-madame
http://tidal.com/album/59112302
https://itunes.apple.com/no/artist/mayflower-madame/id690006693


Saturday June 3, 2017 18:30 - 19:00
Metallscenen, Aye Aye club Storgata 9, 0155 Oslo

18:30

King Milo
Artisten King Milo kommer fra Senegal, Vest Afrika. Født inn i “Giout” stammen der de har anvaret for musikk og fortellinger i stammen.
King Milo er en førstklasses enterainer og en talentfull, sanger, musiker, låtskriver og komponist. Han leverer fengende afrikanske rytmer tilsatt en internasjonal mix. Sammen med bandet blir det en dynamisk konsert opplevelse!!!
King Milo ble “headhuntet” til å delta på Norske Talenter 2015 og har spillt på Mela Festivalen 2015, Oslo Musikkfest 2016 og en hel del andre opptrendner i Oslo og omeng. Han spiller bl.a. fast på Cafe Sør hver tredje søndag. Kan sende biografi og musikk CV med fullstendig oversikt av karrieren.
https://www.facebook.com/kingmilomusic/
https://soundcloud.com/king-milo/love-story


Saturday June 3, 2017 18:30 - 19:00
Oslo World, Torshovparken

18:30

18:30

Three Bastards BluesBand
Three Bastards BluesBand er ett høyoktant bluesrock band fra Oslo. De tre medlemmene har bred erfaring fra punk, rock, blues og rockabilly scenen i Norge i band som «Murder In Vegas», «Babylon Bastards», «De Skadeskutte» og «Plasters» som gir bandet en bred musikalsk innflytelse. Men en ting de alle har til felles er å spille kompromissløs, kjapp, energisk, rett i fleisen bluesrock. Bandet er tydelig inspirert av ZZ Top, Rory Gallagher og George Thorogood. De kjører på med både cover og egne låter.
Three Bastards BluesBand er de ultimate” road dogs”, ingen steder er for små eller for store til å bli satt på det ultimate Blues toget. Blues til folket! Three Bastards BluesBand gir alltid 100 % uansett
https://www.facebook.com/threebastardsbluesband/
https://soundcloud.com/threebastardsbluesband


Saturday June 3, 2017 18:30 - 19:15
Bluesscenen, Tordenskiold Pub Rådhusgata 27, 0158 Oslo

18:30

Omar V
Omar V:
Oslo born Ole Martin Vilberg has been playing records out in clubs since the early 90’s. In addition many know him as the record pusher behind the counter in legendary Norwegian record shops such as HS Records, OsloScope Records, Mezzoforte Music and Fotokopi Platebar.
With his distinctive good mixing skills and a sharpened ear for what works on the dance floor, it will be difficult to stand still when this man takes control.
When Omar plays smaller clubs, his style automatically becomes more eclectic and the music he serves up in larger venues can be described as a good blend of House, Techno, Electro and Acid.
Omar has been producing and releasing records since 2000 and forward. After a handful of recent releases on label´s such as Full Pupp and Bogota records, new records keep coming out. Out now, a new project with Mario Aparicio. Together they have created a acid stomper released on Full Pupp´s new Full Pupp Split series.
https://www.mixcloud.com/TheNitramelo/
https://soundcloud.com/nitramelo


Saturday June 3, 2017 18:30 - 19:15
Oasen, Cafeteateret pop-up Hollendergata 8, 0190 Oslo

18:30

18:35

DJ Sereba De Lambert
Saturday June 3, 2017 18:35 - 19:00
SALT Langkaia 1, 0150 Oslo

18:40

Zade King
Positiv, fengende og dansevennlig, er ord som beskriver musikken til ZadeKing. Med sin gjenkjennelige kombinasjon av dancehall og rap har nykommeren allerede gjort flere skandinaviske samarbeidsprosjekter, opptrådt på Afro Beach festivalen i København, og satt fyr på vorspiel og dansegulv i Oslo med låta «Hun gjør meg vill». Rapperens ærlige og upretensiøse tekster, og energiske tilstedeværelse i musikken, er et friskt pust i en musikkbransje som ofte tar seg selv litt for høytidelig.
https://www.facebook.com/zadeking1792/
https://itunes.apple.com/no/artist/zadeking/id1038057279?l=nb


Saturday June 3, 2017 18:40 - 19:00
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

18:45

18:45

TBA

Saturday June 3, 2017 18:45 - 19:00
Morradi, Rådhusplassen

18:45

Trinity Sound Sytem
Trinity Sound System med Fabulous G i spissen har vært med og opptrådt på Musikkensfest Oslo siden han flyttet til hit i 2013. Det er en helt spesiell “energi” rundt denne mannen og han byr virkelig på seg selv og musikken han plukker ut for den tiden han får tildelt.
http://www.trinity-sound.com
https://www.facebook.com/FabulousGouyava

Saturday June 3, 2017 18:45 - 19:30
Botsen «Fengselsparken»

18:45

Mikael Gordon
Saturday June 3, 2017 18:45 - 19:30
Elefant Rådhusgata 25, 0158 Oslo

18:45

Dan Bravo
Saturday June 3, 2017 18:45 - 20:00
Justisen Møllergata 15, 0179 Oslo

18:55

Awesomnia
Siden våren 2016 har Awesomnia herjet rundt over hele Norge på DKS skoleturné og workshops, til stor glede for både dem selv og et stadig økende publikum. Utover våren og sommeren 2017 skal bandet gjøre en rekke konserter og festivaler som for eksempel
Miniøya, Popvenstre 2017, Mela International Music festival og Fete de la musique (Paris-,France)m. fl.
Navnet Awesomnia forener på en sømløs måte musikalske sjangre og medlemmenes unike personligheter i et kraftsenter av positiv energi og musikalsk utfoldelse, med felles forankring i hip-hop: for fabelaktige Maria “Lotus” Karlsen, faller overbevisende rim og melodier med den største selvfølgelighet. Den islandske vikingen “Beatur” trykker på knappene, og tilfører lydbildet phatness, med beatboxing og en rekke elektroniske instrumenter. Disse to musikalske kreftene balanseres nådeløst og elegant av stikkene til Nick Hatch.
http://awesomniaofficial.com/
https://www.facebook.com/awesomniamusic/


19:00

Damien
Med over 10 års erfaring bak seg og en lang merittliste så virker Damien’s energi og kreativitet uaffektert av det hele og har heller ført til vanvittig variasjon og produktivitet for den karakteristiske rapperen.
Damien ble først lagt merke til i 2013 da han slapp singelen “Older” uten distribusjon eller plateselskap i ryggen, og stod for alt fra produksjon til mastring.
Singelen åpnet opp for oppvarming for MF Doom på Rockefeller.
Året etter slapp Damien en engelsk tolkning av Onkl P sin låt “Styggen På Ryggen” til stående ovasjoner, men berømmelsen lot vente på seg. Selv om radiostasjoner som P3 og P4 ved en rekke anledninger spilte tolkningen
så var det ingen interesse for videre oppfølging av artisten.
Damien har siden det gitt ut albumene “Snake Eater” og “Karma Slow, But Karma Just” og varmet opp for artister som:
Talib Kwali, Jurassic 5, Professor Green, Klovner I Kamp og Mad Con.
Nå er Damien klar med enda et album og stilen er tydeligere enn den noen gang har vært!
Damien står selv som produsent på alle spor og leverer rask, teknisk og personlig rap i verdensklasse. Liveartisten Damien leverer et show
fullstappet med energi, allsang potensiale og en rapkavalkade på internasjonalt nivå!
https://www.facebook.com/officialdamien
https://soundcloud.com/eternaldamien
https://itun.es/no/YJXBib


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:15
Morradi, Rådhusplassen

19:00

Ezzari
Kun 18 år gammel har stjerneskuddet Ezzari fra Hauketo i Oslo skapt mye hype rundt seg. Hans to uoffisielle remixer, «Blå lapper» og «Engler», har plassert han på kartet som et talent man skal se opp for i 2017. På nyåret signerte Ezzari med Universal music, og ga nettopp ut sin første singel “Ikke noe press”. Låta har høstet gode kritikker, og p3 beskrev han blant annet som “et åpenbart lyrisk talent”. Ezzari har flere låter på lager, og det er bare å se opp flere låter utover våren.
http://www.ezzari.no
https://www.facebook.com/Ezzari


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:20
Gloria Flames Grønland 18, 0188 Oslo

19:00

19:00

19:00

Kennel
Kennel spiller improvisert støymusikk man kjenner i brystet. Et hardt, intenst og gnagende utrykk skapes mellom Morten Minothi sin hylende gitar og Andre Drage sitt insisterende trommespill. Her skal grensene for hva musikk er, tøyes og strekkes til bristepunktet.
https://kennelduo.bandcamp.com/releases


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:30
Art of Noise, støyscenen Schous plass 1, 0552 Oslo

19:00

19:00

Dromedar
Dromedar er en Oslo basert trio vel kjent for sine hardtslående og hypnotiserende live konserter i kryssninger kunstrock, bassfunk, psykedeliske forstyrrelser og jazzsensitiv aktivistpunk (og noen ganger mytisk, poetisk (Tommy Olsson)).
Kommende album “Human Condition” leker seg i utvidende musikalske terreng hvor intelektuell danse musikk analyseres og utdrivelser av korrupte dominerende makter står på agendaen.
Dromedar har vært godt synlig på undergrunn og kunstscenen i Oslo de siste fem årene. Med sin sterkt visuelle tilstedeværelse og utforminger av kostymer og scenedesign har de bl.a fremført konserter på Museet for Samtidskunst, CODA International Dance Festival, Bucharest Bienniale 6, klubber i inn-og utland, festival i Spania og politiske demonstrasjoner.
Annette Stav Johanssen: vokal, synth, piano, trekkspill og tekster.
Tommi Damstuen: akustiske trommer.
Tobias Eide: Synther, Moog, lydtekniker og produsent.
https://www.facebook.com/Dromedarmusic/?ref=aymt_homepage_panel
https://soundcloud.com/dromedarr
https://itunes.apple.com/us/artist/dromedar/id1013906656


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:30
Hausmania Hausmanns gate 34, 0182 Oslo

19:00

Erick Ellectrick & His Fantasy Gang
Erick Ellectrick & His Fantasy Gang spiller (av mangel på bedre ord) en kompromissløs blanding av elektropunk og eurodance som får tærne dine til å krølle seg. Etter radiospilling, KlubbØya og en bråte gigs i 2016, kommer det en EP til våren der noen av temaene er savn, sminkebruk og seksuell avholdenhet. Arbeidstittelen er “HEARD/HURT”.
“STOPP PRESSEN! Den evigunge Erick Ellectrick har startet synthpopband med en gjeng dystopiske fantasilakeier! Og det låter KILLER! OMG!! Musikken er mørk og euforisk, og passer like bra til vorspiel, som til fest og nachspiel. Ikke så ulikt mannen selv.” – David Dajani, Club Knulldöm+PRTLVX++++
“They delve in a variation of electroclash, Erick likes to refer to as “paranoiapop crashing with Eurodance in a shady morningclub.” It’s abrasive and energetic. It’s infectiously invigorating, with a hint of rebellion that can be attributed to Erick’s sneering vocals as yells into the mic. All I know is that it works on stage, and that if Erick Ellectrick & His Fantasy Gang can capture the same results on a record, it would be nothing short of truly captivating.” – The Formant
https://www.facebook.com/erickellfantasy/
https://soundcloud.com/erickellectrick


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:30
Ingensteds

19:00

Tempelheks
“Tempelheks er et okkult dommedagsrock band fra Romerikes dype skoger. Basert på syttitallets tunge riff,
eksperimenterer de med tradisjonelle, folke-aktige melodier og dystre vokaler. Gloheite gitarharmonier
og en tung rytmeseksjon dytter ørkenvogna av gårde. Med sitt selvtitulerte debutalbum fra 2014 la Tempelheks
grunnlaget for sin dommedagskult. Den siste plata “Serpents, Gods and Men” er en verdig oppfølger som
bygger videre på tempelet."
https://tempelheks.bandcamp.com
https://www.facebook.com/tempelheks/
https://itunes.apple.com/au/artist/tempelheks/id703411535


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:30
Metallscenen, Aye Aye club Storgata 9, 0155 Oslo

19:00

Lazy Queen
Lazy Queen spiller rock, høy rock. Sounden er bygd på en grunnmur av støyete garage rock med lag av melodiske gitarriff, feedback og shoegaze-teksturer. Kombinert med Henrik Søbergs levering og intensitet, til tider mørke tematikk og energiske tilstedeværelse på scenen gir de inntrykket av noe som kan falle fra hverandre hvert sekund.
Bandet er frontet av Henrik Søberg som flyttet til New York for 5 år siden og Puerto Ricanske Reyson Morales. Henrik flyttet hjem til Oslo tidligere i år og har siden da ført bandet videre i hjemlandet. Den norske besetningen består av Jonas Røyeng fra Sauropod, Thomas Bottolfsen fra Cloud og Bendik Bergstig. Her har de allerede rukket å spille konserter på Maksitaksi, Revolver, Last Train og Blå i Oslo, Knaus i Trondheim, Kronbar i Bergen og et par klubb konserter i Nederland.
Siden deres oppstart i 2013 har de spilt utallige konserter i New York på noen av byens mest populære lokaler, sluppet singler og sist en EP på et label fra Seattle, turnert i Puerto Rico og fått positiv pressedekning fra både nasjonale og intensjonal presse.
Det jobbes for tiden på nytt materiale på en ny utgivelse som kommer en gang i løpet av 2017.
Press:
At once anthemic and accessible, jangly and ethereal, Lazy Queen crafts an expertly blended atmosphere that satiates our love of shoegaze and punk alike. Based in Bushwick, but bred from all around the world, the international foursome recently released their debut Drift EP. We chatted with lead singer, Henrik, who has a penchant for dangerously throwing himself down stage steps during the band’s exhilarating live performances.”
— Daniel Huskey, NYLON Magazine
Although they started as a recording project, it’s hard to believe that now, as they are quickly gaining a reputation for their explosive and engaging live shows! Their brand new EP, Drift, features high energy psychedelic indie rock inspired by experimental bands like The Pixies, Nirvana, Joy Division, Sonic Youth, Blur and Jesus & The Mary Chain. Check them out!
— David Bash, Internation Pop Overthrow
Lazy Queen are loud. Real loud and each song sounds like they are out to prove something.
I can’t pin point what they’re trying to prove,but they’re easily one of the most exciting bands around and have understandably gained arep as being an electrifying live band.
You can make sense of their sound on record, but youjust know that their live shows is where they truly shine. (…)There is something brilliantly demonic in their music”
— Olivia Cellamare, Gypsy Death And You.
Apart from Bushwick Bill, most recently best known for his feud with Zosia
Mamet, there are few bands from Bushwick that actually make it to a status offame beyond the confines of New York. Even local favorites likeThe Dirty Whores and Dirty Slores have never achieved outside acclaim.Thus,Lazy Queen’s publicity in national
(but, yes, New York-based) magazine Nylon, has caused a riot in
the undergroundmusic scene of Bushwick.
— The Burning Bush
Lazy Queen have just released their new album,“Drift” via Pacific Trash Records and, in doing so, have raised the bar in garage rock with 4 powerful anthems dedicated
to the new angst of youth.These are literally four tracks of sonic journeys laden
with lush hooks and melodies to light your way to the end.
The sad part is, well, there’s an end. Lazy Queen’s name is a bit of a misnomer because, after listening to “Drift” over the past few days, I know they are far from lazy when it comes to their music.
— JAMMERZINE
https://lazyqueen.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pg/thelazyqueen/about/?tab=page_info&edited=bio
https://soundcloud.com/lazyqueenband


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:30
Regnbuescenen, Sehesteds plass Sehesteds gate 3, 0164 Oslo

19:00

Few Dollars More
Ta en del tradisjonell blues. Bland med en god gammeldags countryknekk. Kombiner dette med skikkelig gitarriff og du får den intense blandingen av fyrverkeri og groove som er Few Dollars More.
Bandet har bygget seg et rykte som et fantastisk liveband gjennom turnering siden starten i 2013. De slapp sitt første album i 2015, Sunset Redemption, som har fått spilletid på Ruben på P3, NRK Østafjells, Stjernepose og Radio Rock på P1. Bandet har også fått spilletid i utlandet på BBOX Radio i New York, Radio Eins og Artistradio i Tyskland, britiske Rockfanatic Rockcast og The London Ear. I 2016 var de på sin første turné i Tyskland, og de fortsetter trenden med konserter i Europe både i april og august i år.
I juli reiser bandet igjen til Notodden og Juke Joint Studio for å spille inn sitt neste album. Første single har release i september, og single nummer 2 og albumet har release i starten av 2018. Både ainglerelease og albumrelease markeres med nye turnéer i Norge og Europa.
http://www.fewdollarsmore.net
https://www.facebook.com/fewdollarsmore
https://twitter.com/fewdollarsmore
https://soundcloud.com/few-dollars-more
https://itunes.apple.com/artist/few-dollars-more/id639399493


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:30
Roots-Rock´n´Roll, Spikersuppa

19:00

Afrikane
Produkson duo fra Love Records som har nettopp begynnt å fremføre egne låter som duo. Duoen servere en blanding av hip hop, soul og pop med masse energi og sjarm.
Afrikane er en engasjerende artist som alltid få publikum med seg!
https://www.facebook.com/TheAfriKane/
https://soundcloud.com/mrflakne/im-on-my-way


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:30
Verdensmusikk, Kubaparken

19:00

IVIE
IVIE er en Oslobasert sanger og låtskriver. Høsten 2016 slapp hun låten Runnin’ og har fått god omtale fra flere musikkblogger. Scandipop.uk har blant annet introdusert låta med veldig hyggelige ord:
“Oslo native IVIE has today released the music video for her new single ‘Runnin’. It’s her second release after ‘Creatures of the Night‘, and showcases an impressive new talent in the form of the Norwegian singer and songwriter. It’s a downbeat synthpop track with an attention grabbing vocal, and some definite r&b flavours added to the mix. ‘Runnin’ was written by IVIE herself, and produced by Jesper Borgen.”
Låten er spilt flere ganger på P3 og i utlandet. IVIE har den siste tiden jobbet i ARC studios med å få ferdig sin debut EP, som er beregnet ferdig I 2017.
Med seg har hun Joakim Elgsæther og Kevin Brocklin og sammen har de blant annet spilt under Sunday Digestive på Parkteateret og på The Thief. Sjangermessig kan musikken beskrives som alternativ elektropop med en progressiv r&b sound.
https://www.facebook.com/IVIEmusicofficial/
https://soundcloud.com/ivieofficial
https://listen.tidal.com/artist/4715118
https://itunes.apple.com/no/album/runnin-single/id1158534621?l=nb


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:40
Lekter´n, Aker brygge Stranden 3, 0250 Oslo

19:00

LiljaLajla
Lajla er en reinspikka folkemusiker fra Hardanger. Hun er en av våre viktigste
tradisjonsbærere på hardingfelespel og kveding i Norge i dag.
Lilja er gitarist, vokalist og lydkunstner vokst opp i Oslo og Reykjavik. Hun har
jobbet med musikere fra hele verden og fordypet seg i tradisjonsmusikk fra mange
forskjellige steder, i tillegg til jazz og improvisasjonsmusikk.
Til felles har de en utforskertrang. En lekenhet. Et behov om å gå i dybden. Et behov
for å skape noe som er sant og ekte, noe ærlig og rått som inviterer lytteren inn
i deres usminkede univers.
http://www.lilja.world


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:40
Oslo Jazzfestival, Sentralen Øvre Slottsgate 3

19:00

Skalla
Skalla er et passiv-aggressivt punkband fra Oslo, med medlemmer fra PRTLVX, Deathcrush og Cunt Fistula. Bandet ble booket til Øyafestivalen etter å kun ha gitt ut én singel, «Sognsvann», som ble sluppet med fjorårets kanskje mest oversette musikkvideo. Siden har Skalla spilt en rekke kaotiske shows, blant annet som support for Viagra Boys på Blå. 28. april i år kom bandets første EP, «Natt til første mai», som blir sammenlignet med alt fra Wannskrækk til Vaular, men som ikke høres ut som noe norsk musikk du har hørt før.
https://www.facebook.com/skallababy/
https://soundcloud.com/skalla-2
https://itun.es/no/6dsdjb


Saturday June 3, 2017 19:00 - 19:40
Revolver Møllergata 32, 0179 Oslo